- Emoji Skoru
- 954
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Vintagewomen
Herkese merhaba ben daha önce burada konu açmıştım, çok yeni bir şekilde 4. Negatifimi de aldım. Çok dualar ettim, ama illaki olsun hiç demedim, transferim tutsun hiç demedim, başkasının var benim niye yok hiç demedim. Neden olmuyor hiç demedim. Hep sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı evlatlar ver kolaylıkla ver ya Rabb'im diye dua ettim. Ama bu seferki çok canımı yaktı. Çok fazla ağladım, yoruldum Allah'ım yardım et diye yalvardım. Bağıra bağıra ağladım. Neden olmuyor diye içinden de düşündüm ama bunun sebebi Allah neden vermiyor değil Ben nerede hata yapıyorumdu. Yanlış tedavi mi yapılıyordu? Gibi sorular kafamda dolandı. Etrafımda çok fazla kişi benim yıllardır çok uğraştığımı, yıllardır çalışıp biriktirip hastane hastane gezdiğimi biliyorlar bu kişiler yabancı değil akrabalarımız. Ve onların boş ver hayırlısı olsun, hiç isyan etme ağlama bak Allah'ın gücüne gider sağlıklı iste hayırlı iste gibi söylemleri yüzünden son tedavimizi hiç kimseye söylemedik. Sık görüştüğümüz bir iki arkadaşımız dışında hiç kimse. Burada tanımadığım kişiler biliyor elbette. Geçen birisi doktorumu sordu ve ona doktorumu anlattım aslında doktordan memnunum. Devlet hastanesine göre çok ilgili biri. Ben kendisine şans vermesinden yanayım soran kişinin. Benim sonucumu sordu negatif olduğunu söylediğim için biraz çekindiğini ve o doktora gitmekten vazgeçtiğini söyledi. Ben de dedim ki Allah vermezse neylesin kul. Benim nasibimde yokmuş demek ki belki bu sefer belki hiç yok bilmiyorum. Ama doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü elimden geleni yaptı bence bir devlet hastanesine göre. Bu tanımadığım kişi de bana demez mi, isyan etme engelli olsaydı ömür boyu bakmak zorunda kalacaktım daha mı iyi olurdu falan diye bakın ben gerçekten iyi bir psikolojide değilim. Yani ben isyan etmiyorum bence. Ama ağlamayayım mı yani hiç üzülmeyeyim mi... Allah'a karşı bir isyanım yok Haşa.. ama ben insanlardan çok sıkıldım artık ya bu yolda olan bir insanın da beni anlamaması artık tepemin tasını attırdı. Sonra sakinleştim. Acaba dedim ben isyan mı ediyorum? Tekrar düşünüyorum gerçekten hiçbir zaman illaki olsun demedim tabii ki olmasını istiyorum, ama sağlıklı akıllı güzel ahlaklı güzel yüzlü Salih Saliha evlatlar istiyorum dualarımda da böyle detaylar veriyorum. Hiç bilmiyorum normal düşünemiyorum. Tanımadığım tanıdığım herkesten artık uzaklaştım... Buraya kadar okuduysanız teşekkürler sadece içimi dökmek istedim