Tekrarlayan bebek kayiplarim😔

Ebruzerm

İyiki varsınız benim küçük ailem ❤️
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
3.260
5.499
158
31
Merhaba

Ben 28 yasinda 3 kiz cocuk annesiyim.. bu 3 cocuguma kavusana kadar cok seyler yasadim ve hala yasamaya devam ediyorum

Kisaca özetliyim:

2016: ilk bebegimi ocak 2016 da 25 haftalik civari erken dogumla kaybettim. Nedeni enfeksiyon nedeni ile erken acilmam olmus ve bebegi durduramadik..

Sonra 2016 aralik ve 2019 ocakta cok sukur saglikli 2 kizim oldu.

2020: Subatta bir bebegimi daha kaybettim 17 haftalikken erken suyumun gelmesi ile.. nedeni yine enfeksiyon dendi..

2020: temmuzda 17 haftalikken bebegimin kalbi durmasi nedeni ile tekrar kaybettim

Ve her defasinda normal dogum seklinde dogurmak zorunda kaldim ve her defasinda bebeklerimi gömmek zorunda kaldim

Ve simdi…

2021: haziranda cok sukur 3. Kizimi kucagima aldim

2022: 19/12/2022

Daha cok yeni

Bebegimi tekrar 17 haftalikken ile suyumun erken gelmesi ile kaybettim. Ve nedeni yok

Hic bir nedeni yok!

Enfeksiyon yok!

Neden boyle oluyor anlamiyorum

Bugun bebegimi mezarliga son yolculguna goturucez…

Sizi cok seviyorum CENNET KUSLARIM

Allah rahmet eylesin zaten suan cennetteler cok sukur ki 3 tane saglikli cocuklariniz var rabbim sizi eksik bırakmamış allahim size de sabir versin kendinizi çok üzmeyin size muhtac 3 cocugunuz var rabbim onlari size sizi de onlara bagislasin

Ard arda çok fazla doğum yapmışsınız. İlki için birşey diyemeyeceğim tabi takdiri ilahi ama belki de diğerlerinde rahim kaldıramadı. Bir rahmin ve anne vücudunun (her haliyle) sağlıklı bir şekilde tekrar bebek tasiyabilmesi için 3-4 yıla ihtiyacı var denilmişti bana.

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Acısıni yaşamayan bilemez tarifsiz birşey bu arada. Ama doğum kontrol için daha dikkatli olmalısınız bence. Kendi bedeninize yazık.

Allah kayıplarınıza rahmet eylesin. Çok şükür 3 çocuğunuz var. Kızmayın ama bu zamanda artık 4. yü düşünmeyin derim. Hem bu kadar çok kayıp vücudunuzu ve psikoljinizi alt üst etmiştir. Hem de Şu koşullarda 3 çocuk bile bakmak zor sadece maddi değil manen de yetişmek zor

Allah sabırlar versin ama çok sık hamile kalmışsınız vücut toparlanmamış olabilir

Tarihlere baktım
Gerçekten biraz ara verdiğinizde sağlıklı bebekleriniz olmuş

Bir çocuk daha istiyor olabilirsiniz tabi benim gözlemim en az 3-4 yıl sonra yapın

Cok gecmiş olsun.
Sağlıklı 3 tane yavrunuz var Allah uzun ömürler versin onlara.
Daha cocuk sahibi olma fikrini rafa kaldırsanız yaşadıklarınız cok zor psikolojik ve bedenen cok yıpranmışsınız bunu kendinize yapmayın

28 yaş, yedi doğum. Vücudunuz kaldırmıyor çok doğal maalesef. Biri iki yaşına gelmeden diğerine hamile.kalmak. riskli diye duymuştum.

28 yaş, yedi doğum. Vücudunuz kaldırmıyor çok doğal maalesef. Biri iki yaşına gelmeden diğerine hamile.kalmak. riskli diye duymuştum.
Bu 7 hamilelikten sadece 2 sine isteyerek hamile kaldim diyerleri ne kullandiysam olmadi tutmadi hep hamilelikle sonuclandi. 30 yasina gelmedende belcikada baglatma islemini yapmiyorlar malesef.

Bu 7 hamilelikten sadece 2 sine isteyerek hamile kaldim diyerleri ne kullandiysam olmadi tutmadi hep hamilelikle sonuclandi. 30 yasina gelmedende belcikada baglatma islemini yapmiyorlar malesef.
Kullandığımız yöntemler neler? Güvenilir yöntemler olmayabilir mi?

Doğum kontrol hapı saati saatine alınmalı, prezervatif en başta takılmali vs bunlar önemli. Tabii olmuş olan da caniniza yazık kolay mı dört çocuk kaybetmek Allah sabır versin. Bundan sonra yerinizde olsam iki yöntemi aynı anda kullanirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…