Tekrarlayan düşük yaşayıp bebek sahibi olan var mı?

gooodluck

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
6
0
16
İstanbul
Merhabalar, 37 yaşındayım. Daha önce doğum yapmadım. Evlendikten sonra hemen hamile kalmama rağmen son 4 ayda 2 kere düşük yaşadım. Her ikisi de yaklaşık 5 haftalıkken oldu. Özellikle ikincisi hem ruhsal hem fiziksel olarak çok yıpratıcıydı. Moralim gerçekten çok bozuk. Benim gibi deneyimleri olup daha sonra bebek sahibi olan var mı? Bir de İstanbul'da bu konuda önerebileceğiniz uzman bir doktor var mı? Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba öncelikle geçmiş olsun merak ettim düşüklerin nasıl oldu
bi operasyon geçirdinmi bende 2 ay üst üste hamile kaldım ikiside
kimyasal gebelikdi bazı doktorlar bu durumu düşük diye degerlendiriyor
bazıları düşük bile sayılmaz diyor. Bende şaşkınım neden 2 ay üst üste böyle
oldu tekrarlarmı sinir bozucu bi durum. Benim 8 yaşında bir kızım inş en
kısa zamanda seninde bi bebegin olur tekrar geçmiş olsun

canım gecmıs olsun rabbım tekrarını yasatmasın ınsallah... soruna gelınce ben 4 düşk yasadım dr dr gezdik birsürü tahlil falan sonuc esımdede bende de hiç bir problem cıkmadı dr yapabılecegımız bısey yok saglıklı bır gebelık elde edene kadar hamıle kalamya devam deyip gecti tabi onun için soylemesı kolay neler atlattım neler ve sonuc cok sükür bi kızım oldu ve 2. yolda rabbim hayırlısını versın.. 4 hamilelğimde iğne kullandık olmadı 5. bir doz yukselttık onlem olara bu iğneyi kan pıhtılasması olanlar kullanıyo bende yok onlem olarak kullandık rabbım kısmet ederse bırseyler vesıle oluyo işte Rabbım sanada tum ısteyenlere cıfter cıfter versın ınsallah umudunu sakın kırma...

gooodluck, çok geçmiş olsun.
ben 1 kere kalp durması nedeniyle kayıp yaşadım(10 haftalıkken kürtaj oldum)
bu dönemde çevremde birçok kişide böyle kayıplar olduğunu duydum, hatta ne kadar sık olduğuna da şaşırdım açıkçası. bunları söyleyen tanıdıklarımızın hep çocukları var şimdi(Allah bağışlasın :nazar: )

üniversite hastanelerinde daha ayrıntılı bakıyorlar. riskli durumları değerlendiriyorlar.
birkaç kere yaşandığı için kanda pıhtılaşmaya da bakarlar.
umarım sıradaki bebeğine sağlıkla kavuşursun.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun merak ettim düşüklerin nasıl oldu
bi operasyon geçirdinmi bende 2 ay üst üste hamile kaldım ikiside
kimyasal gebelikdi bazı doktorlar bu durumu düşük diye degerlendiriyor
bazıları düşük bile sayılmaz diyor. Bende şaşkınım neden 2 ay üst üste böyle
oldu tekrarlarmı sinir bozucu bi durum. Benim 8 yaşında bir kızım inş en
kısa zamanda seninde bi bebegin olur tekrar geçmiş olsun

kimyasal gebelik falan demedi. Açıkçası o ne demek onu da bilmiyorum. Her hangi bir operasyon geçirmeme gerek kalmadı, çünkü çok küçüklerdi. İyi dileklerin için teşekkürler

gooodluck, çok geçmiş olsun.
ben 1 kere kalp durması nedeniyle kayıp yaşadım(10 haftalıkken kürtaj oldum)
bu dönemde çevremde birçok kişide böyle kayıplar olduğunu duydum, hatta ne kadar sık olduğuna da şaşırdım açıkçası. bunları söyleyen tanıdıklarımızın hep çocukları var şimdi(Allah bağışlasın :nazar: )

üniversite hastanelerinde daha ayrıntılı bakıyorlar. riskli durumları değerlendiriyorlar.
birkaç kere yaşandığı için kanda pıhtılaşmaya da bakarlar.
umarım sıradaki bebeğine sağlıkla kavuşursun.

Ben de bu ay içinde 2 farklı kişiden duydum. yaşam şartları mı acaba diye düşünmeye başladım. yoğun çalışma, stres, büyük şehirin zorlukları, hava kirliliği bunlar etken mi diye düşünmeye başladım. Tabi yaşın da büyük etkisi olduğunu okuyorum. ama aynı yaşta olup çok sağlıklı bebeği olanlar da var. Allah bize de nasip eder inşallah.

canım gecmıs olsun rabbım tekrarını yasatmasın ınsallah... soruna gelınce ben 4 düşk yasadım dr dr gezdik birsürü tahlil falan sonuc esımdede bende de hiç bir problem cıkmadı dr yapabılecegımız bısey yok saglıklı bır gebelık elde edene kadar hamıle kalamya devam deyip gecti tabi onun için soylemesı kolay neler atlattım neler ve sonuc cok sükür bi kızım oldu ve 2. yolda rabbim hayırlısını versın.. 4 hamilelğimde iğne kullandık olmadı 5. bir doz yukselttık onlem olara bu iğneyi kan pıhtılasması olanlar kullanıyo bende yok onlem olarak kullandık rabbım kısmet ederse bırseyler vesıle oluyo işte Rabbım sanada tum ısteyenlere cıfter cıfter versın ınsallah umudunu sakın kırma...

İnşallah iyi haberlerimi de veririm. Kaç yaşındaydınız? Herhangi bir tedavi gördünüz mü? Sorun pıhtılaşma mıydı. Benim tahlillerimi yeni yapıyorlar sonuç çıkmadı daha. Ama mevcut doktoruma güvenemiyorum. Tekrar düşük olacakmış gibi geliyor. Bu sebepten değiştirmek istiyorum. Sizin önereceğiniz bir doktor var mı? Allah bana da nasip eder inşallah. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler

Ben de 3 düşük yasadım. 4. De bebeğim geldi cok şükür, 2 ay önce aldım kucağıma.
Bende hem rahimde perde hem pihtilasma çıktı.
Hamileliğim boyunca iğne kullandım ve perde icin histereskopi oldum. Bence teşhis icin bir de ahim filmi çektirin. Histereskopimi de Dr Süleyman tosun yaptı.
Benim Dr um yeditepe unv hastanesi mide Dr Gazi Yıldırım di. İki dr umdan da Cok memnun kaldım, doğumumu da gazı bey yaptırdı.

Konunun güncel kalması adına yazıyorum. Tekrarlayan düşük sonrası hamile kalıp gebeliği sağlıkla ilerleyenler yardımlarınızı bekliyoruz.

Konunun güncel kalması adına yazıyorum. Tekrarlayan düşük sonrası hamile kalıp gebeliği sağlıkla ilerleyenler yardımlarınızı bekliyoruz.
Merhaba sizin kaç tane oldu, testlerde birsry cıktı mı? Ben ikinci kurtajimi daha yeni oldum..testlerimi tekrar yaptıracağım canım çok sıkkın

Şuan 5. Gebeliğim bundan önceki iki tanesi düşük bi tanesi boş bi tanesinin de kalbi durdu dünya kadar testler yaptırdık doktor doktor gezdik kan pıhtılaşması çıktı ama iğneler ilaçlarda 4.gebeliğimin de kalbi durdu şuan gene lekelenme kanama var 5-4 haftalığım bekliyorum bende merakla bunun sonucu ne olacak

Merhaba sizin kaç tane oldu, testlerde birsry cıktı mı? Ben ikinci kurtajimi daha yeni oldum..testlerimi tekrar yaptıracağım canım çok sıkkın
merhaba gecmıs olsun. 14 haftalık 8 haftalık ve tüp bebek kimyasal şeklinde benimkiler. genetik testler pıhtılaşma testleri normal. Eşimin hız sayısı az onun dısında problem yok.

Şuan 5. Gebeliğim bundan önceki iki tanesi düşük bi tanesi boş bi tanesinin de kalbi durdu dünya kadar testler yaptırdık doktor doktor gezdik kan pıhtılaşması çıktı ama iğneler ilaçlarda 4.gebeliğimin de kalbi durdu şuan gene lekelenme kanama var 5-4 haftalığım bekliyorum bende merakla bunun sonucu ne olacak
sağlıklı olsun inşaalahh

Insallah sağlıkla ilerler bu sefer 🤲 Igne dozu nasıl su anda?

Insallah kucaginiza alirsiniz bu sefer 🤲 igne dozu nasil ve ne zaman basladiniz, hap da iciyor musunuz

Bende ikincisini 10 gün önce oldum nasıl bir yol izleyeceksin ben adet olunca arastırmaya gitmeyi düşünüyorum bildiklerimizi paylasırsak iyi olur benimde cok bilgim yok ne yapmam lazım ne testleri yapmam lazım diye ve gecmiş olsun rabbim bizede saglıklı nasip eder ins

Back
X