Merhaba öncelikle geçmiş olsun merak ettim düşüklerin nasıl oldu
bi operasyon geçirdinmi bende 2 ay üst üste hamile kaldım ikiside
kimyasal gebelikdi bazı doktorlar bu durumu düşük diye degerlendiriyor
bazıları düşük bile sayılmaz diyor. Bende şaşkınım neden 2 ay üst üste böyle
oldu tekrarlarmı sinir bozucu bi durum. Benim 8 yaşında bir kızım inş en
kısa zamanda seninde bi bebegin olur tekrar geçmiş olsun
gooodluck, çok geçmiş olsun.
ben 1 kere kalp durması nedeniyle kayıp yaşadım(10 haftalıkken kürtaj oldum)
bu dönemde çevremde birçok kişide böyle kayıplar olduğunu duydum, hatta ne kadar sık olduğuna da şaşırdım açıkçası. bunları söyleyen tanıdıklarımızın hep çocukları var şimdi(Allah bağışlasın)
üniversite hastanelerinde daha ayrıntılı bakıyorlar. riskli durumları değerlendiriyorlar.
birkaç kere yaşandığı için kanda pıhtılaşmaya da bakarlar.
umarım sıradaki bebeğine sağlıkla kavuşursun.
canım gecmıs olsun rabbım tekrarını yasatmasın ınsallah... soruna gelınce ben 4 düşk yasadım dr dr gezdik birsürü tahlil falan sonuc esımdede bende de hiç bir problem cıkmadı dr yapabılecegımız bısey yok saglıklı bır gebelık elde edene kadar hamıle kalamya devam deyip gecti tabi onun için soylemesı kolay neler atlattım neler ve sonuc cok sükür bi kızım oldu ve 2. yolda rabbim hayırlısını versın.. 4 hamilelğimde iğne kullandık olmadı 5. bir doz yukselttık onlem olara bu iğneyi kan pıhtılasması olanlar kullanıyo bende yok onlem olarak kullandık rabbım kısmet ederse bırseyler vesıle oluyo işte Rabbım sanada tum ısteyenlere cıfter cıfter versın ınsallah umudunu sakın kırma...
Merhaba sizin kaç tane oldu, testlerde birsry cıktı mı? Ben ikinci kurtajimi daha yeni oldum..testlerimi tekrar yaptıracağım canım çok sıkkınKonunun güncel kalması adına yazıyorum. Tekrarlayan düşük sonrası hamile kalıp gebeliği sağlıkla ilerleyenler yardımlarınızı bekliyoruz.
merhaba gecmıs olsun. 14 haftalık 8 haftalık ve tüp bebek kimyasal şeklinde benimkiler. genetik testler pıhtılaşma testleri normal. Eşimin hız sayısı az onun dısında problem yok.Merhaba sizin kaç tane oldu, testlerde birsry cıktı mı? Ben ikinci kurtajimi daha yeni oldum..testlerimi tekrar yaptıracağım canım çok sıkkın
sağlıklı olsun inşaalahhŞuan 5. Gebeliğim bundan önceki iki tanesi düşük bi tanesi boş bi tanesinin de kalbi durdu dünya kadar testler yaptırdık doktor doktor gezdik kan pıhtılaşması çıktı ama iğneler ilaçlarda 4.gebeliğimin de kalbi durdu şuan gene lekelenme kanama var 5-4 haftalığım bekliyorum bende merakla bunun sonucu ne olacak
Insallah sağlıkla ilerler bu seferŞuan 5. Gebeliğim bundan önceki iki tanesi düşük bi tanesi boş bi tanesinin de kalbi durdu dünya kadar testler yaptırdık doktor doktor gezdik kan pıhtılaşması çıktı ama iğneler ilaçlarda 4.gebeliğimin de kalbi durdu şuan gene lekelenme kanama var 5-4 haftalığım bekliyorum bende merakla bunun sonucu ne olacak
Insallah kucaginiza alirsiniz bu seferŞuan 5. Gebeliğim bundan önceki iki tanesi düşük bi tanesi boş bi tanesinin de kalbi durdu dünya kadar testler yaptırdık doktor doktor gezdik kan pıhtılaşması çıktı ama iğneler ilaçlarda 4.gebeliğimin de kalbi durdu şuan gene lekelenme kanama var 5-4 haftalığım bekliyorum bende merakla bunun sonucu ne olacak
İğne dozum 4 ml şuan lekelenmem olduğu için corasprini kesti doktorum ama hala devam ediyoInsallah kucaginiza alirsiniz bu seferigne dozu nasil ve ne zaman basladiniz, hap da iciyor musunuz
Hamileliğimi öğrenir öğrenmez başladık iğneyeInsallah kucaginiza alirsiniz bu seferigne dozu nasil ve ne zaman basladiniz, hap da iciyor musunuz
Bende ikincisini 10 gün önce oldum nasıl bir yol izleyeceksin ben adet olunca arastırmaya gitmeyi düşünüyorum bildiklerimizi paylasırsak iyi olur benimde cok bilgim yok ne yapmam lazım ne testleri yapmam lazım diye ve gecmiş olsun rabbim bizede saglıklı nasip eder insMerhaba sizin kaç tane oldu, testlerde birsry cıktı mı? Ben ikinci kurtajimi daha yeni oldum..testlerimi tekrar yaptıracağım canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?