Tekrarlayan Düşük

akser

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
107
0
296
Diğer
Merhaba,maalesef çok üzgünüm.Bebeğimi yine kaybettim.İlk gebeliğim 6.haftalıkken kalp atışı duyulmadığı için kaybettim.6 ay sonra tekrar hamileydim.Ama bu seferde 11 haftalıkken bebeğimin kalp atışı durdu ve yine kürtaj oldum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Tekrarlayan gebelik kaybı yaşayan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.Doktorum genetik danışmanlık alabilirsin demişti.Kafam çooooooooooook karışık.:teselli:

Merhaba,maalesef çok üzgünüm.Bebeğimi yine kaybettim.İlk gebeliğim 6.haftalıkken kalp atışı duyulmadığı için kaybettim.6 ay sonra tekrar hamileydim.Ama bu seferde 11 haftalıkken bebeğimin kalp atışı durdu ve yine kürtaj oldum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Tekrarlayan gebelik kaybı yaşayan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.Doktorum genetik danışmanlık alabilirsin demişti.Kafam çooooooooooook karışık.:teselli:

canım çok üzüldüm,ben de üç bebeğimi kaybettim,tedavi görüp tekrar denemek istiyorum ama çok da korkuyorum,bir kızım var nasılsa deyip vazgeçtiğim de oluyor kızım genç kız oldu bir kardeşi olmalı deyip tekrar denemek istediğim de oluyor.benim kafam da çok karışık Allah yardımcımız olsun....

geçmiş olsun allahım herkese sağlıklı evlat nasiğ etsin inşallah

çok üzüldüm arkadaşım ben de 2 kere düşük yaptım
embriyo canlanmadı,kalp sesini duyamadık.Ama moralini bozma ,yılma yaşın 29 sanırım ben 36 yım.bana bak moralin düzelsin. 3. düşükten sonra araştırma yapıyorlarmış doktorum bana öyle dedi.2.Düşükten sonra bir kaç tahlil istedi ama onu ilk doktorum da istemişti.Bilmiyorum ne olacak allah bütün isteyenlere nasip etsin ama önemli olan senin sağlığın lütfen bunu unutma

Doktorum banada 3.düşükten sonra araştırma yaptır dedi.Sanırım 1 kez daha şansımı deneyeceğim.Yine olmazsa genetik danışmanlık alarak tüp bebek yapmak en mantıklısı sanırım.Verdiğiniz destek için teşekkürler.

Merhaba öncelikle gecmis olsun canim.Bende 3 düsük yaptim dolayisiyla 3 tanede kürtaj oldum.8 haftaya geldimi sorun cikiyodu nasil bi sey cok iyi bilirim ama sakin kafana takma sakin ol
Ben 3 düsükten sonra bir sürü kontrolden tahlilden gectim.Doktorlar bisey bulamadi.Tekrar denedim hamile kaldim 7 ay sadece tuvalete ve yemege kalktim 9 ay sonra 1 oglum oldu.13 ay sonrada süpriz bi hamilelik daha bide kizm oldu.Simdi oglum 6 kizim 5 yasinda ve ben 26 haftalik hamisim.Insallah allah kalbine göre versin canim moralini yüksek tut hersey yoluna girer.:enbuyukkk:a.s.:kahve:

arkadaşlar bende geçen hafta sonu yine bebeğimi kaybettim.
Bu sonlanan 3. gebelik. her seferinde 6. haftada kalb atımı başlıyor ama maalesef 8.veya 9. haftada rutin kontrolde bebeğin kalbinin durduğu saptanıyor ve kürtaj ile bebek alınıyor. şu an çok üzgünüm gittiğim doktorlar yapılan tahlillerde herhangi bir neden bulamadılar

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar ben de 5 düşük yaşadım.3.düşükten sonra araştırmalarım yapıldı.ama sorun bulunamadı deneyeceksiniz başka çareniz yok denildi ve hiçbir tedavi de önerilmiyodu çünkü sorun yok tedavi neye göre yapılacak diyodu dr llar.şuan yine hamileyim yine erken düşük tehdidi yaşadım ama hep yatıyorum hamileliğim devam ediyo çok şükür.dualarım hep bizim gibi düşük yapan arkadaşlarım için.dilerim hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar ben de 5 düşük yaşadım.3.düşükten sonra araştırmalarım yapıldı.ama sorun bulunamadı deneyeceksiniz başka çareniz yok denildi ve hiçbir tedavi de önerilmiyodu çünkü sorun yok tedavi neye göre yapılacak diyodu dr llar.şuan yine hamileyim yine erken düşük tehdidi yaşadım ama hep yatıyorum hamileliğim devam ediyo çok şükür.dualarım hep bizim gibi düşük yapan arkadaşlarım için.dilerim hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar ben de 5 düşük yaşadım.3.düşükten sonra araştırmalarım yapıldı.ama sorun bulunamadı deneyeceksiniz başka çareniz yok denildi ve hiçbir tedavi de önerilmiyodu çünkü sorun yok tedavi neye göre yapılacak diyodu dr llar.şuan yine hamileyim yine erken düşük tehdidi yaşadım ama hep yatıyorum hamileliğim devam ediyo çok şükür.dualarım hep bizim gibi düşük yapan arkadaşlarım için.dilerim hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder...

inşallah hayırlısıyla sağlıkla olurr.benimde 2 düşüğüm var araştırmalarda bişey çıkmadı.Allah isteyen herkese nasip etsin.

merhaba canım çok üzüldüm durumuna bende aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. bizdende istendi genetik testler fakat hiç bir şey çıkmadı sonuçlarda. şimdi tekrar hamile kalmaya hiç cesaretim yok bıktım aynı şeyleri yaşamaktan çünkü. umarım bizlerde bebek sahibi oluruz. allah bütün isteyenlere nasip etsin, tabi bizde...

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun allahım herkese sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar hepinize geçmiş olsun sizin durumunuzu anlayabiliyorum çünkü bende 3 düşük yaptım bi tanesi kürtajla sonuçlanmıştı ama 4 . ye hamile kaldım ve doğurdum 3.5 yaşında bi oğlum var yılmayın korkmayın rabbim nasip ettiyse bu dünyaya gelio oda nefes alacaktır şimdi 2. ye hamileyim inşallah aynı sorunları yaşamam rabbim hayırlısını nasip etsin

canım
gecmıs olsun benımde 2 dusugum oldu dr 3ten sonra arastırma yapıyolamıs bız sadece gen testı yaptırdık temız cıktı benımkılerınde hıc kalp atısları olmuyo mevlam herkesın bebısının sagsalım kucagına almayı nasıp etsın ıns. mevlam dusuk yapan ve bebek ısteyen herkese saglıklı hayırlı bebısler nasıp etsın opt kib canımmm

Merhaba öncelikle gecmis olsun canim.Bende 3 düsük yaptim dolayisiyla 3 tanede kürtaj oldum.8 haftaya geldimi sorun cikiyodu nasil bi sey cok iyi bilirim ama sakin kafana takma sakin ol
Ben 3 düsükten sonra bir sürü kontrolden tahlilden gectim.Doktorlar bisey bulamadi.Tekrar denedim hamile kaldim 7 ay sadece tuvalete ve yemege kalktim 9 ay sonra 1 oglum oldu.13 ay sonrada süpriz bi hamilelik daha bide kizm oldu.Simdi oglum 6 kizim 5 yasinda ve ben 26 haftalik hamisim.Insallah allah kalbine göre versin canim moralini yüksek tut hersey yoluna girer.:enbuyukkk:a.s.:kahve:

merhaba öncelikle herkeze geçmiş olsun bende 3 düşük yaşadım karnımda kalbi duru bebeklerimin yapılan araştırmada bir sebep bulunmadı bulunamamasınada bir anlam veremiyorum 1 değil 2 değil 3 defa oldu tıp nasıl çare bulamıyor bizlere hati cim allah çocuklarını analı babalı büyüsün uzun ömürlü olsunlar sana hamileyken nasıl bir tedavi uygulandı bana 3. hamileleiğimde kan sulandırıcı aspirin ve progestan uygulanmıştı dr um sebepsiz olanlara bu tedavinin uygulandığını söyledi bana rabbim bizede gösterir inş anne olmayı

arkadaşlar araştırma için yapılan tahlilleri burda yazalım eksiklerimiz varmı kontrol edelim ayrıca hamileyken uygulanan tedavileride yazalım bilgimiz olsun

arkadaşlar araştırma için yapılan tahlilleri burda yazalım eksiklerimiz varmı kontrol edelim ayrıca hamileyken uygulanan tedavileride yazalım bilgimiz olsun

ewt arkadaşlar bende 2 düşük yaşamış biriyim.ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyor ve aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum.ben 4. ayın sonunda düşük yaptım bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum hareketlerini de izledim cinsiyetlerinide öğrendim.böylesi daha zor inanın.bana rahim filmi çekildi, kan tahlilleri ,hormon testleri,tsh,eşli gen analizi yapıldı ama bişey çıkmadı.şimdi tekrar hiçcesaretim yok.kaybetmenin acısı çok büyük.ama bebiş istiyorum.allah hepimize yardım etsin.benneyaptımki

arkadaşlar hepiniz için üzgünüm ocak/2008 de bende yaşadım 8 haftalık bebeğimi kaybettim ama benim bebek kaybına yolçabilecek nedenlerim vardı hamile olduğumu bilmeden rontgen çektirmiştim
acil kırık sebebi ile ve 2 gün sonra öğrendimki hamileyim kendi doktorum dışında iki ayrı doktora gittim doğa kanunu devam yada tamam der eğer bebekte problem varsa dediler derken şimdi 3,5 yaşında oğlum var ve bahsettiğim dönemde kızıl mikrobuna yakalandı.1 hafta sürdü ve doktorum uzak durmamı söyledi ne kadar durulabilirki neyse sonuç tabiiki üzücü oldu önce azaz kanama başladı ve devamı geldi doktorum bozulmuş gebelik sebebi ile acil kürtaj yapmak zorundayız dedi.bu olayların başında rontgen filmi esnasında gittiğim diğer bir doktor beni istanbul teşvikiyede PREMED (PRENATAL TANI VE GENETİK HASTALIKLARARAŞTIRMA VE UYGULAMALAR MERKEZİNE)yönlendirdi maddi açıdan biraz yüksek ama ilgilenirseniz diye 0212 259 04 09 www.premed.gen.tr
Hepinize geçmiş olsun sevgilerrr

merhaba rabbim çocuklarına uzun ömürler ve sana hayırlı doğumlar nasip eylesin bende malesef 3 defa düşük yaşadım ve 3 defa kürtaj oldum benimde 8 . haftalarda bir tanesi11.hft sorun çıktı benimde sebebi bulunamadı sana birşey sormak istiyorum hamileyken ne gibi tedavi uyguladılar sana birde kendiliğindenmi yoksa tedaviylemi hamile kalmıştın

nuray ve oyek ikinizede geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın hepimize inşallah
nuray dr un bir sonraki hamileliğinde nasıl bir tedavi uygulayacağını söyledimi ve daha önceki hamileliğinde nasıl bir tedavi gördün yazarmısın ben 3. hamileliğimde clexane iğne ,aspirin,progestan,folik asit ve glukofen kullanmıştım dr um sebebpsiz olanlara bu tedavinin uygulandığını söylemişti ama olmadı işte hayırlısı böyleymiş sende bu tür ilaçlar kullandınmı?
oyek bu bahsettiğin merkez düşükler konusunda araştırma yapan bir merkez değilmi?

Back
X