canım glukopage içiyorsan bu şeker ilacı ve pko olan hastalara bunu veriyorlar adet düzensizliğin varmıydı senin sanırım o homozigot kan pıhtılaşması oluyor sen genede dr una sor en ii bilgiyi o verir sana bande şu anda elevit ve folik asit içiyorum dr un büyük ihtimalle hamileliğinde sana kan sulandırıcı iğne ve aspirin verecektir pko bir belirtiside aşırı kilodur kaç kilosun inşallah zayıflarsın buda bir risk faktörü çünkü gerçi ben çok kilolu değilim ama bandede pko alt grubu olan bir rahatsızlık varmış dr um söylemişti kendine iyi bak
saol canım 86 kiloyum ve bi türlü kilo veremiyorum.diyet.akupunktur, yürüyüş,spor,hepsini yapıyorum.umudumu kaybetmeye başladım yaa.veremedikçe stres oluyorum.psikolojim bozulmaya başladı.halbuki önceden hiç kilolarımı kafama takmazdım.düşüklerden sonraböyle oldu.dr.kilo vermeye çalıştıkça yapıştı kilolar bana.ben hep kiloluydum.şeker yüklemesi yapıldı şeker çıkmadı.amadr um hiç pko dan bahsetmedi bana.ilk gidişimde sorucam.teşekkürler canım.kendine iyi bak.