Tekrarlayan Düşük

canım glukopage içiyorsan bu şeker ilacı ve pko olan hastalara bunu veriyorlar adet düzensizliğin varmıydı senin sanırım o homozigot kan pıhtılaşması oluyor sen genede dr una sor en ii bilgiyi o verir sana bande şu anda elevit ve folik asit içiyorum dr un büyük ihtimalle hamileliğinde sana kan sulandırıcı iğne ve aspirin verecektir pko bir belirtiside aşırı kilodur kaç kilosun inşallah zayıflarsın buda bir risk faktörü çünkü gerçi ben çok kilolu değilim ama bandede pko alt grubu olan bir rahatsızlık varmış dr um söylemişti kendine iyi bak

saol canım 86 kiloyum ve bi türlü kilo veremiyorum.diyet.akupunktur, yürüyüş,spor,hepsini yapıyorum.umudumu kaybetmeye başladım yaa.veremedikçe stres oluyorum.psikolojim bozulmaya başladı.halbuki önceden hiç kilolarımı kafama takmazdım.düşüklerden sonraböyle oldu.dr.kilo vermeye çalıştıkça yapıştı kilolar bana.ben hep kiloluydum.şeker yüklemesi yapıldı şeker çıkmadı.amadr um hiç pko dan bahsetmedi bana.ilk gidişimde sorucam.teşekkürler canım.kendine iyi bak.

canım geçmiş olsun tatlım ben 4tane bebek kaybettimen küçüğü 5.aylıktı sakın korkma benim ankarada bir doktorum var sadece düşüğe bakıyor onu sana önerebilirim benim problemimi sadece o çözdü şimdi beklemedeyim üzülme ve sabret inan bebişimizi kucağımıza alıpta seninle konuşacağız .

Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun. Bende 3 defa düşük yaptım. Düşüklerin hepsi 8 ve ya 9.haftada oldu. İki başarısız aşılama deneyimi ve iki tane de başarısız tüp bebek deneyimim oldu. Şimdi kromozom tahlili yaptırmak istiyoruz. Çıkacak sonuç beni çok korkutuyor. Tekrardan hamile kalmayı çok istiyorum ama esas korkularım ondan sonrasıyla ilgili aslında. Bu tüp bebek deneyimlerimde heparin de kullandım. Tekrarlayan gebelik kayıpları tüp bebeklerde başarısızlıklara neden olabiliyor. Hepimiz için en iyisini diliyorum.

saol canım 86 kiloyum ve bi türlü kilo veremiyorum.diyet.akupunktur, yürüyüş,spor,hepsini yapıyorum.umudumu kaybetmeye başladım yaa.veremedikçe stres oluyorum.psikolojim bozulmaya başladı.halbuki önceden hiç kilolarımı kafama takmazdım.düşüklerden sonraböyle oldu.dr.kilo vermeye çalıştıkça yapıştı kilolar bana.ben hep kiloluydum.şeker yüklemesi yapıldı şeker çıkmadı.amadr um hiç pko dan bahsetmedi bana.ilk gidişimde sorucam.teşekkürler canım.kendine iyi bak.

merhaba nuraycım pko hastalığında vücut fazla şekeriatamayıp kiste dönüştürüyor bu sebeple dr lar glukofen isimli ilacı veriyorlar şeker tahlillerinde bu anlaşılamıyor dr um bana ileriki yaşlarda şeker hastası olma riskin yüksek demişti kilon biraz fazlaymış inşallah verirsin kilonu zaten glukofen iştah kesen zayıflatan bir ilaç ben 5-6 kilo vermiştim kullanırken dr una sordunmu pko hakkında birşey sorduysan ne söyledi yazarmısın hoşçakal

canım çok üzüldüm,ben de üç bebeğimi kaybettim,tedavi görüp tekrar denemek istiyorum ama çok da korkuyorum,bir kızım var nasılsa deyip vazgeçtiğim de oluyor kızım genç kız oldu bir kardeşi olmalı deyip tekrar denemek istediğim de oluyor.benim kafam da çok karışık Allah yardımcımız olsun....

tşk ederim canım doktor kendiliğinden düşer dedi ama dün sadece kana benzer kahverengi akıntım oldu bel ağrım var ama hala kanamam başlamadı drum 1 hafta bekle dedi beklemelimiyim kendiliğinden düşer miş düşmez mi bi psikoloji çok kötü kendi kendimi yiyip bitirdim iyice çok korkuyorum hemen başka bi doktora mı gitsem acaba sen kürtaj olmak için beklemişmiydin ama seninki 12 haftalıkmış benim ki 6 haftalıktı şuanda hala içimde düşmüyor zehirler mi bilmiyorum çok çaresiz ve üzgünüm ne olur aynı durumu yaşayanlar yazarsa belki biraz içim rahatlar cvp bekliyorum lütffeeennn

canım benım gecmıs olsun aynı seylerı yasadım korkma bısey olmuyor herkes dogumunu beklerken ben her wc gıdısımde dususunu beklıyodum hayırlısı ve saglıklı olsun ne yapalım ben progestan kullanıyodum hap falan kullanıyosan bırak canım 1 haftada dustu vucut zaten dısrıya atıyo onu 1 haftada dusmezse zaten dr senı mecburen kurtaja alır allah yardımcımız olsun canım benım aglasakta haykırsakta hayat devam edıyo....

merhaba arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun.bende bir yıl önce 9 haftalık bebegimi kaybettim karnımda 15 günlük ölüydü ben düşük olmasını çok bekledim ama bi türlü düşmedi sonra dr kürtaj dedi ve oldum.aradan 1.5 ay geçti tekrar hamileydim ve tekrar öldü ve yine kürtaj.şimdi 3 aydır deniyoruz olmuyo.inşlh bigün her kadın annelik duygusunu tadar.tüm güzellikler senin:1no2:le olsun arkadaşım

mrb arkadaslar bende 2 düsük yaptım 8.ve 9. haftalarda bebekler karnımda öldü suan 5+3 günlük hamileyim ama yine cok korkuyorm 2 gebeliğimde doktor folikasit ve bebekaspirini verdi ama biseye yaramadı suan coraspin,folikasit,progeston vede fragmin 0.2lik iğne verdi hrgün göbkten yapıyorm bu iğneyide neye göre verdi bilmiyorm kanpıhtılasması ile ilgili herhangi bi test yapılmadı genetikde bir sorn cıkmadı bebeğn kalp atıslarını duyana kadar kullanacakmısım tam zamanını bende bilmiyorm coğu arkadas 9 ay kullanmıs sanırım son caremde bu iğneliri kullanmak baska care kaldığını düsünmüyorm arkadaslar Allahım herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin ne diyim sağlıkcı olarakda elimde gelen bütün arastırmayarı yapmaya calısıyorm

arkadaslar bende 5 haftalikken iki defa dusuk yaptim daha dogrusu embryo iyi gelismeyince bebek kalp atislari olmuyor ilk ten baya kanamam gelmisti ve kendiliginden dustu ikinci ise bir ay sonra kanamam da ggelmisti azicik dustu sonra hastanyey gittigimden parca kalmis dedi kurtaj oldum sonra 8 ay hamis kaldim suan sukur iyi gidiyor progeston kullaniyorum hayirlisi insallah kucagimza almamiza nasip olur insallah hepimize insallah

Hepimize büyük geçmiş olsun....
Bende 2 deafa düşük yaptım ilki 5 aftalıktı 2. si daha bir hafta oldu 7 haftalıktı düşük oldu malesef..
Dok benden bazı testler istedi adet olduğum zaman yaptıracakmışım sizde tahlil falan yapıldımı sonucunda ne çıktı çok merak ediyorum aslında korkuyorumda ben inş birdaha böyle irşey yaşamayız rabbim bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::teselli:

kızlar merhaba bende malesef bu acıyı yaşayanlardanım iki tüp bebek denedikl biri 6 haftalık biride 7 haftalık dün düşük yaptım çok üzgünüm çok kötü bi duygu ben düşen parçayı tahlile göndermek istiyorum nedenini öğrenmek istiyorum korkuyorum aslından kötü bişey çıkıcak diye ama milyarlar varipte kısa bi sürede kaybetmek istemiyorum bebeğimi allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yaşamayan acısını bilemez allahım kimseyi ağlatmasın

bende 2 kez düşük yaptım 7 yıl sonra kendi geldi ve gitti şimdi kan tahlilleri oluyoum

Back
X