• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşükler sonrası hangi tedavi?

ecemmm123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar tekrarlayan düşüklerim var 1 boş 1 kimyasal 1 kalp durması.
İstanbul’daki doktorum gebelik başlayana kadar 150 mg ecoprin gebelik başlayınca 0.4 oksapar kullanacaksın dedi.
Dün Bursa’da Osman develioğluna gittim. Gebelik öncesi sadece folik asit olarak folbiol başlayacaksın gebelik öğrendiğinde 0.6 oksapar ve günde 3 kez progestan kullanacaksın dedi.
Açıkçası aklım karıştı hangisini uygulayacağım konusunda.
Tüm tetkikler yapıldı bu arada pıhtılaşma olduğu söylemiyor bir de mthfr677 genim homozigot çıktı. Genetik filan bir problemimiz yok çok şükür.

Bence iyi bir perinatoloji uzmanına git yüksek riskli gebelik şeklinde değerlendirilmen gerekir her kafadan ses çıkaran doktorlar çoğaldı artık güven kalmadı ne yazık ki

İstanbul’daki doktorum gebelik başlayana kadar 150 mg ecoprin gebelik başlayınca 0.4 oksapar kullanacaksın dedi.
Dün Bursa’da Osman develioğluna gittim. Gebelik öncesi sadece folik asit olarak folbiol başlayacaksın gebelik öğrendiğinde 0.6 oksapar ve günde 3 kez progestan kullanacaksın dedi.
Tüm tetkikler yapıldı bu arada pıhtılaşma olduğu söylemiyor bir de mthfr677 genim homozigot çıktı. Genetik filan bir problemimiz yok çok şükür.
Doktorunuzdan memnun musunuz? Bende Bursada’yım ilerisi için soruyorum.

Merhabalar, Osman Develioğlu na devam ediyor musunuz acaba?

Back
X