tekrarlayan düşükler yaşayanlar yardımmm.

mrb zeyzey sende bizim gibi acilar yasamissin.canim benim testlerini yaptirmadan hamile kalma cünkü bebeginde gelisim geriligi varmis insaallah yoktur ama sanki sendede kan pihtilasma sorunu var gibi,özelliklede bu testi ve birde eger hic bakilmadiysa rahim icine de baktir,gelisim geriligi bundan dolayida olabilir.hevesin kirilabilir hic kolay degil ama umudunu hic kaybetme,en azindan sorunlarini ögren ve tedavine basla.bazi testleri kendinde isteye bilirsin,cünkü doktorlara kalirsa 3 düsükten önce teste falan gerek görmüyorlar.burada yazisarak tedavi yöntemlerimizi birbirimize bildirerek tecrübe sahibi oluruz,cünkü ancak damdan düsenin derdini damdan düsen anlar misali kimse bizi anlayamaz biz birbirimizi anlariz ancak.insaallah bizlerde yavrularimiza en kisa zamanda kavusuruz.....

yorumun için teşekkür ederim. zaten dediğin gibi tedavi olmadan bebek düşünmüyorum doktorumda 3 düşükten sonra araştırma yaparız demişti ama ben yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tedavime artık başlamalıyım. kan pıhtılaşma testini isteyeceğim rahim filmi hiç çektirmedim onuda soracağım teşekkür ederim. umudumu yitirmedim çünkü bir bebeğim olsun çok istiyorum bende. tedavi sürecimizi sabırla bekleyeceğiz bebişlerimize kavuşacağız allahın izniyle...

tabi kendin bilirsin canim ne zaman kendini hazir hissedersen o zaman basla.ama birde su sorun var korunmayi biraktiktan sonra kisa zaman da hamile kalmama ihtimalide var.hakkimizda hayirlisi olsun bakalim...

kocam ne zaman sigarayı bırakırsa o zaman çocuk düşüneceğim. adam bırakmamakta ısrarlı. beni sinir ediyor. sanki o çocuk istemiyo

Son düzenleme:
kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap hapta kullanma evet folik kullanabilrsin hamilelikten önce bebek için iyi oluyor bende kullandım tabi sende doktoruna danış canım inşallah hayırlısı ile güzel haberlerini alırız canım

kullanıyorum canım zaten cor aspirinle birlikte her gün 3 tane içiyorum eşim sigara içiyo doktor bırak dedi ve e vitamini verdi ama eşim sigarayı bırakmayı hiç düşünmüyor her gün tartışıyoruz bu yüzden hem çok istiyor bebeğimizin olmasını hem de doktoru dinlemiyo

kocam ne zaman sigarayı bırakırsa o zaman çocuk düşüneceğim. adam bırakmamakta ısrarlı. beni sinir ediyor. sanki o çocuk istemiyo

benim esimde ergenlik döneminden beri iciyormus ,bir bucuk sene oldu birakali ,insaallh senin esinde birakir.

inşallah canım benim hiç umudum yok bakalım zaman ne gösteriyo senin eşinede mi doktor bırak dedi

yok canim benim benim babamda kücük yasindan beri icermis.gecen yil akciger kanserine yakalandi:14:ve doktor sigaradan olmus dedi.ögrendikten bes ay sonra da canim babami kaybettik:14::14:su an yazarken bile kalbimde aci hissettim.yani kisacasi bu olay vesile oldu.esim sigaranin ne kadar zararli bir illet oldugunu anladi ve hemen kendiliginden birakti...ve cevremizdeki birkac kisi daha birakti.sende esine sürekli böyle durumlari ve zararlarini anlat insaallah oda zararini anlarda birakir...

Son düzenleme:
yok canim benim benim babamda kücük yasindan beri icermis.gecen yil akciger kanserine yakalandi:14:ve doktor sigaradan olmus dedi.ögrendikten bes ay sonra da canim babami kaybettik:14::14:su an yazarken bile kalbimde aci hissettim.yani kisacasi bu olay vesile oldu.esim sigaranin ne kadar zararli bir illet oldugunu anladi ve hemen kendiliginden birakti...ve cevremizdeki birkac kisi daha birakti.sende esine sürekli böyle durumlari ve zararlarini anlat insaallah oda zararini anlarda birakir...

başın saolsun canım çok üzüldüm.kendisi bilir artık herşeyin farkında şubat ayında bırakıcam diyo ama benim pek umudum yok

canını hiç sıkma en kolay başedilen düşük sebebi pıhtılaşma...

benim de 3 düşüğüm var (sonuncusu boş gebelik) 2. düşükten sonra bir kaç kez farklı hastanelerde doktorlarla araştırdık (genetik hsg herbişeyi yaptırdım) sonuçlarım hep temiz sorunsuz çıktı ve sonunda tesadüfi spontan düşükler olduğuna karar verildi tamamen talihsizlik...

şimdi hamileliğimin keyfini yaşarken bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum...diğer 3 düşükten dolayı önlem olarak 6. haftadan itibaren günde 1 doz 0.4 lük clexane kullanıyorum, alıştım....sen de kolayca aşarsın sorununu emin ol...

canını hiç sıkma en kolay başedilen düşük sebebi pıhtılaşma...

benim de 3 düşüğüm var (sonuncusu boş gebelik) 2. düşükten sonra bir kaç kez farklı hastanelerde doktorlarla araştırdık (genetik hsg herbişeyi yaptırdım) sonuçlarım hep temiz sorunsuz çıktı ve sonunda tesadüfi spontan düşükler olduğuna karar verildi tamamen talihsizlik...

şimdi hamileliğimin keyfini yaşarken bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum...diğer 3 düşükten dolayı önlem olarak 6. haftadan itibaren günde 1 doz 0.4 lük clexane kullanıyorum, alıştım....sen de kolayca aşarsın sorununu emin ol...

Allah seğlıklı sıhhati bir şekilde kucana almayı nasip etsin canım bizler gibi çok insan var bu sorunları yaşayan Allahım sana nasip etmiş inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip eder galiba herkeze aynı dozda veriliyor iğne.şu anda nasıl gidiyor hamileliğin kanaman falan oluyomu ne kadar kaldı doğuma

Allah seğlıklı sıhhati bir şekilde kucana almayı nasip etsin canım bizler gibi çok insan var bu sorunları yaşayan Allahım sana nasip etmiş inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip eder galiba herkeze aynı dozda veriliyor iğne.şu anda nasıl gidiyor hamileliğin kanaman falan oluyomu ne kadar kaldı doğuma

güzel büyüyoruz şükür...annesini hiç üzmedi kızım...aralık sonunda bekliyoruz...ilk 3 ay haff lekelenmelerim oldu...kanamam olmadı hiç, 1 ay rapor aldım evde dinlendim...şimdi sorunsuz ve keyifli bir hamilelik yaşıyorum dilerim sonuna kadar öyle gider ve isteyen herkese kısmet olur...

sorunları aklınızdan çıkarın gerisi kendiliğinden geliyor zaten...

bende 2 kez kaybettim.ilki kürtajla alındı 2. si evde düştü.tüm genetik testler falan yapıldı pıhtılaşma testi de yapıldı.kan pıhtılaşması çıkmadı ama önlem olsun diye günde 2 kez cleaxne 4 lük kullanıyorum.doğuma kadar sürücekmiş

insaallah darisi bizlerin basina....:16:bu ignelerde olmasa ne yapardik,ne büyük mucizedir ki pihti sorunu olmayanlara bile care olmus,yeter ki rabbim dermansiz dert vermesin...

Son düzenleme:
Merhaba, çok uzun yıllar olmuş. Şuan ben de aynı sini yaşıyorum. Siz neler yaptınız. Bana yol gostermenizi rica ederim

Back
X