mrb zeyzey sende bizim gibi acilar yasamissin.canim benim testlerini yaptirmadan hamile kalma cünkü bebeginde gelisim geriligi varmis insaallah yoktur ama sanki sendede kan pihtilasma sorunu var gibi,özelliklede bu testi ve birde eger hic bakilmadiysa rahim icine de baktir,gelisim geriligi bundan dolayida olabilir.hevesin kirilabilir hic kolay degil ama umudunu hic kaybetme,en azindan sorunlarini ögren ve tedavine basla.bazi testleri kendinde isteye bilirsin,cünkü doktorlara kalirsa 3 düsükten önce teste falan gerek görmüyorlar.burada yazisarak tedavi yöntemlerimizi birbirimize bildirerek tecrübe sahibi oluruz,cünkü ancak damdan düsenin derdini damdan düsen anlar misali kimse bizi anlayamaz biz birbirimizi anlariz ancak.insaallah bizlerde yavrularimiza en kisa zamanda kavusuruz.....
yorumun için teşekkür ederim. zaten dediğin gibi tedavi olmadan bebek düşünmüyorum doktorumda 3 düşükten sonra araştırma yaparız demişti ama ben yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tedavime artık başlamalıyım. kan pıhtılaşma testini isteyeceğim rahim filmi hiç çektirmedim onuda soracağım teşekkür ederim. umudumu yitirmedim çünkü bir bebeğim olsun çok istiyorum bende. tedavi sürecimizi sabırla bekleyeceğiz bebişlerimize kavuşacağız allahın izniyle...