Arkadasimin da 2 kaybi olmustu. Megerse Kanda pıhtılaşma varmis. Sonraki hamileliginde igne oldu hep..saglikla dogum yapti. Kanda pihtilasma olup olmadığı bir kan testi ile anlaşılıyor..2 düşüğüm var bir takım testler yaptırdm fakt doktorlar teste gerek görmyrlar bende araştırp duyduğum testleri doktora söylyrm öle iyi yazalım yaptır diyor benim kaçırdığım duymadığm elbet testler vardır diye düşünüyorm ve sizlere soruyrm arkadaşlar tekrarlayan düşüklerden sonra hangi testleri yaptırdnız hepsini tek tek yaZaraanız çok sevinrm bende yaptırmadklarm varsa yaptırırm
Yaptırdm canm onu temiz çıktı başka bildiğin test varmıArkadasimin da 2 kaybi olmustu. Megerse Kanda pıhtılaşma varmis. Sonraki hamileliginde igne oldu hep..saglikla dogum yapti. Kanda pihtilasma olup olmadığı bir kan testi ile anlaşılıyor..
Çok teşekkür ederim cevabın için çok acıklayıcı oldu sağolKromozom testi, tsh, kardiyolipin, lupus, protein c antijeni, protein s antijeni, beta-2, homosistein, serbest t4, prolaktin, lh, fsh, idrar tahlili,kan sayımı yapılmıştı bana belki daha vardır bile rahim filmi çekildim. Eşimde sperm testi yaptırmıştı.
Peki sizde hangisi problemmiş?Kromozom testi, tsh, kardiyolipin, lupus, protein c antijeni, protein s antijeni, beta-2, homosistein, serbest t4, prolaktin, lh, fsh, idrar tahlili,kan sayımı yapılmıştı bana belki daha vardır bile rahim filmi çekildim. Eşimde sperm testi yaptırmıştı.
Kromozom testi, tsh, kardiyolipin, lupus, protein c antijeni, protein s antijeni, beta-2, homosistein, serbest t4, prolaktin, lh, fsh, idrar tahlili,kan sayımı yapılmıştı bana belki daha vardır bile rahim filmi çekildim. Eşimde sperm testi yaptırmıştı.
MTHFR A1298C homozigot çıktı bebe aspirini verdi doktorum hamilelikte duruma göre iğneye geçeriz demişti ama henüz o kadar uzun hamileliğim olmadı maalesefHafif düzeyde olan pıhtılaşmada ne verdi doktorunuz peki
Benim de MTHFR A1298C heterozigot çıktı bi sıkıntı yok ilaca gerek yok dediler testleri yaptırdıktan sonra 1 düşük daha yaşadım 3 düşüğüm oldu. Ama Tekrarlayan dusuklerimiz olduğu için iğne ve aspirin desteği gerekiyormuş.MTHFR A1298C homozigot çıktı bebe aspirini verdi doktorum hamilelikte duruma göre iğneye geçeriz demişti ama henüz o kadar uzun hamileliğim olmadı maalesef
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah sağlıklı bebeklerimiz olurBenim de MTHFR A1298C heterozigot çıktı bi sıkıntı yok ilaca gerek yok dediler testleri yaptırdıktan sonra 1 düşük daha yaşadım 3 düşüğüm oldu. Ama Tekrarlayan dusuklerimiz olduğu için iğne ve aspirin desteği gerekiyormuş.
Çok üzüldüm sizin için Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallaaaahBen şimdi zeynep kamilde tekrarlayan düşüklerde uzman bi doktora başladım. Şuan sağlıksız bi hamileliğim var o bitsin tekrar testler falan yapılacak o zaman doktor ne derse yazarım buraya. Diğer doktorum aspirin vermişti.
İnşallah canım sağlıkla :)Geçmiş olsun arkadaşım inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur
Amin inşallahh isteyen herkese nasip etsinÇok üzüldüm sizin için Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?