Tekrarlayan düşüklerim😔

Mucizemges

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2021
684
452
33
27
Selamun Aleykum Kardeslerim..
Sizlerden dua bekliyorum. 3 kez Bebegimi Kaybettim.Yasayan cocugum yok.Cok caresiz ve bitap bir haldeyim.Umutsuzluk tükenmislik
Gecen gün histeroskopi ameliyati oldm.Umarım derdimin dermani bulunur.Rabbim kimseyi evlat acisiyla sınamasın.Dualarinizi beklerim

A.s. canım
Genetik test yaptınız mı?
Bir de düşünleriniz kaçıncı haftada oldu

A.s. canım
Genetik test yaptınız mı?
Bir de düşünleriniz kaçıncı haftada oldu
yaptik hepsi temiz cikti.Sadece hafif kan pihtilasma cikti.Son gebelikte igne kullanmama ragmen yine kaybettim..Gebeliklerim 16.hafta erken dogum ... 9. hafta kalbi durdu... son gebelik ise gelisme geriligi oldu kalp atisi baslamadi hic

yaptik hepsi temiz cikti.Sadece hafif kan pihtilasma cikti.Son gebelikte igne kullanmama ragmen yine kaybettim..Gebeliklerim 16.hafta erken dogum ... 9. hafta kalbi durdu... son gebelik ise gelisme geriligi oldu kalp atisi baslamadi hic
İnşallah bir daha ki sefere kucağına alırsın. Rahim için histereskopi yaptırmanı tavsiye ederim. Rahim şekli, miyop, polip veya perde vs olabilir. Bunlardan dolayı da gebeliğin ilerlemiyor olabilir. Doktorun yönlendirmedi mi ?

nisan ayında oldum histeroskopi..henuz gebelik yok
Hamilelik sürecinde stres falan mı yapıyorsunuz acaba. Yani eşinizde ve sizde sıkıntı yoksa biraz daha bekleyin. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Hamilelik sürecinde stres falan mı yapıyorsunuz acaba. Yani eşinizde ve sizde sıkıntı yoksa biraz daha bekleyin. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
hemde cok stres yapiyorum.Kackez kalbimde carpinti oldu.Gunluk yasamdada stresliym.Hep neilacak nasıl olacak anne olacagimmi bebegim olacakmi diye dusunuyorum

hemde cok stres yapiyorum.Kackez kalbimde carpinti oldu.Gunluk yasamdada stresliym.Hep neilacak nasıl olacak anne olacagimmi bebegim olacakmi diye dusunuyorum
Bu kadar stres yapmayın kendinizi tanıyorsunuz sonuçta. Nasıl rahatlamanız gerekiyorsa onları yapın. Gerekirse psikoloğa gidin korkunuzu yenmeye çalışın. Diğer türlü zor gerçekten.

Merhaba rabbim. İnsalah bebegini kucagina almayi nasip. eder canim.
. Bende çok istiyorum anne olmayi rabbim nasip. Etsin

Merhaba rabbim. İnsalah bebegini kucagina almayi nasip. eder canim.
. Bende çok istiyorum anne olmayi rabbim nasip. Etsin
inşallah
Bu kadar stres yapmayın kendinizi tanıyorsunuz sonuçta. Nasıl rahatlamanız gerekiyorsa onları yapın. Gerekirse psikoloğa gidin korkunuzu yenmeye çalışın. Diğer türlü zor gerçekten.
oyle yapmayi dusunuyorum

Çok zor düşük Allah yardımcın olsun.Sebebini bulamadiklarinda dahada zor.Ben 10 düşük yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…