- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 33
- 27
- Konu Sahibi Mucizemges
-
A.s. canımSelamun Aleykum Kardeslerim..
Sizlerden dua bekliyorum. 3 kez Bebegimi Kaybettim.Yasayan cocugum yok.Cok caresiz ve bitap bir haldeyim.Umutsuzluk tükenmislik
Gecen gün histeroskopi ameliyati oldm.Umarım derdimin dermani bulunur.Rabbim kimseyi evlat acisiyla sınamasın.Dualarinizi beklerim
yaptik hepsi temiz cikti.Sadece hafif kan pihtilasma cikti.Son gebelikte igne kullanmama ragmen yine kaybettim..Gebeliklerim 16.hafta erken dogum ... 9. hafta kalbi durdu... son gebelik ise gelisme geriligi oldu kalp atisi baslamadi hicA.s. canım
Genetik test yaptınız mı?
Bir de düşünleriniz kaçıncı haftada oldu
İnşallah bir daha ki sefere kucağına alırsın. Rahim için histereskopi yaptırmanı tavsiye ederim. Rahim şekli, miyop, polip veya perde vs olabilir. Bunlardan dolayı da gebeliğin ilerlemiyor olabilir. Doktorun yönlendirmedi mi ?yaptik hepsi temiz cikti.Sadece hafif kan pihtilasma cikti.Son gebelikte igne kullanmama ragmen yine kaybettim..Gebeliklerim 16.hafta erken dogum ... 9. hafta kalbi durdu... son gebelik ise gelisme geriligi oldu kalp atisi baslamadi hic
İnşallah bir daha ki sefere kucağına alırsın. Rahim için histereskopi yaptırmanı tavsiye ederim. Rahim şekli, miyop, polip veya perde vs olabilir. Bunlardan dolayı da gebeliğin ilerlemiyor olabilir. Doktorun yönlendirmedi mi ?
Hamilelik sürecinde stres falan mı yapıyorsunuz acaba. Yani eşinizde ve sizde sıkıntı yoksa biraz daha bekleyin. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.nisan ayında oldum histeroskopi..henuz gebelik yok
hemde cok stres yapiyorum.Kackez kalbimde carpinti oldu.Gunluk yasamdada stresliym.Hep neilacak nasıl olacak anne olacagimmi bebegim olacakmi diye dusunuyorumHamilelik sürecinde stres falan mı yapıyorsunuz acaba. Yani eşinizde ve sizde sıkıntı yoksa biraz daha bekleyin. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bu kadar stres yapmayın kendinizi tanıyorsunuz sonuçta. Nasıl rahatlamanız gerekiyorsa onları yapın. Gerekirse psikoloğa gidin korkunuzu yenmeye çalışın. Diğer türlü zor gerçekten.hemde cok stres yapiyorum.Kackez kalbimde carpinti oldu.Gunluk yasamdada stresliym.Hep neilacak nasıl olacak anne olacagimmi bebegim olacakmi diye dusunuyorum
inşallahMerhaba rabbim. İnsalah bebegini kucagina almayi nasip. eder canim.
. Bende çok istiyorum anne olmayi rabbim nasip. Etsin
inşallahMerhaba rabbim. İnsalah bebegini kucagina almayi nasip. eder canim.
. Bende çok istiyorum anne olmayi rabbim nasip. Etsin
oyle yapmayi dusunuyorumBu kadar stres yapmayın kendinizi tanıyorsunuz sonuçta. Nasıl rahatlamanız gerekiyorsa onları yapın. Gerekirse psikoloğa gidin korkunuzu yenmeye çalışın. Diğer türlü zor gerçekten.
cok üzüldüm..Simdi varmı evladinizÇok zor düşük Allah yardımcın olsun.Sebebini bulamadiklarinda dahada zor.Ben 10 düşük yaptim.
Malesef yokcok üzüldüm..Simdi varmı evladiniz
cok üzüldüm..Simdi varmı evladiniz
rabbim hayirlisiyla bizlere nasip eylesinMalesef yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?