- 16 Temmuz 2018
- 340
- 343
- 103
- Konu Sahibi artemiasia11
Bu postu en çok da kendime verdiğim söz için paylaşıyorum. Çünkü hamileliğimin başında bu konuyla ilgili ne kadar yazı varsa okumaya kendimi sakinlestirmeye çalıştım. Şimdi ben de kendi hikayemi paylaşıp kıymetli anneleri rahatlatmak istedim. :) Henüz 6 haftalık hamileyken idrarımda yanma başladı. Hamileligimi daha yeni öğrendiğim için bol suyla geçirmeye çalıştım ama gittikçe siddet arttı hatta böbreğime doğru ağrı yapmaya başladı. Doktorum hemen kültür istedi ve inatçı bir bakterinin böbreğime kadar yayıldığını öğrendik. Doktorum hemen yatış verdi. Ağlaya ağlaya 5 gün hastanede yattım. Daha ilk 3 ay içindeydim ve önceden 2 düşüğüm vardı. Damardan verilen bu ilaçlarla bebegim zarar görürse diye cok korktum. Enfeksiyon bitti cok şükür ve o sıralarda bebeğimin kalp atışlarını duydum. Biraz da bu anlara ağladım. Kalp atışlarını da duyduktan sonra ona zarar gelmiş olmasından daha da korktum. Sonra yavaş yavaş hamileliğim ilerledi tam ikili sonuçları da iyi derken enfeksiyon tekrarladı ve ikinci bir antibiyotik tedavisi başlandı. Neyse ki bu kez evimde tedavime devam edecektim. Doguma yakın bir kez daha idrar yolu enfeksiyonu oldum ve toplamda 3 kez antibiyotik kullandım. Doktorum hep enfeksyon antibiyotik kullanımından daha tehlikeli diye telkin etti beni ve çok şükür 2 hafta önce sağlıkla kucağımıza aldık oğlumuzu.
Şimdiki derdim emzirmekle ilgili.
Allah tüm bebişleri korusun. Sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin kıymetli anneler.