Dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Nasıl oldunuz? Düzelme var mı? Antibiyotik döngüsünden çıkmak istiyorum çünkü 6 ağır antibiyotik kullandımPcr testi devlet hastanesinde yapılıyor ısrarla isteyin hatta femoflor 16 ürogenital flora testi yaptırın kültürümde hep laktobasil ürüyordu mükemmel flora diyorlardı çektiğim acılar hayaliymiş gibi. Orda kültür ve femoflor testi yaptırdım antibiyogram yapip uygun antibiyotigi veriyorlar. Kendı mikrobiyoloji doktorları uygun ilacı antibiyograma göre reçete ediyor.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Enfeksiyon hissettiğinizde mi alıyorsunuz? Bir de ester c plus mı yoksa c plus immu complex mi kullanıyordunuz? Çok sağ olun6 yıl sonunda ağrı hissedince içtiğim solgar estet c ile kurtuldum .ne zaman hissedersem içiyorum ve bitiyor
Bacım cranberry düzenli tüket yanma anında bir bardak ingiliz karbonatlı su iç tansiyonun yoksaMerhaba,
8 ay önce kanlı sistit ile hastane sürecim başladı. Klebsiella bakterisine yönelik tedaviler alsam da hiç ama hiö geçmeyen bir yanma ile hayatıma devam etmye başladım. Dünyanın doktoruna gittiğim halde tam 4. Ayda floramın bozulduğunu. Mantarımsı bir tabakanın yerleştiğini söylediler. Vajinal kültürüm temiz çıktı. Floram bozulduğu için genitalimde sürekli bir yanmam vardı. Sürekli kremler, fitiller, antibiyotikler derken sonuç olarak hala aynı durmdayım. Her ay idrar yolu enfeksiyonu da tekrarlıyor. İnanılmaz çaresizim. Bu yüzden bu konudan muzdarip olup çare bulan, önerisi olan varsa lütfen benimle iletişime geçin.
Cranberry yeterli Allahın izniyleYaklaşık 3 ay her gün 1000 gram kullandım .sonrasında ağrı hissedince içmeye başladım .Benim regl dönemlerinde tetikleniyordu .Tamamen bitti .ester c plus kullanıyorum
Çok geçmiş olsun ben de aylarda probiyotilk kullanmıştım ancak 3 ay önce ameliyat olmak durumunda kaldım mesanem çok kötü olmuş maalesefMerhaba ben de aynı şikayetten muzdariptim 2 ay boyunca düzenli probiyotik kullandım vajinal ve oral yoldan. Şu an öyle bir sıkıntım yok çok şükür. Artı olarak çamaşırlarımı hep 90 derecede yıkadım.
Çok teşekkür ederim ben de üç ay önce ameliyat oldum ama korumaya almam gerekiyor mesaneyi. Adet dönemleri hala daha hassasiyet hissediyorum hemen alıyorum çok sağ olunYaklaşık 3 ay her gün 1000 gram kullandım .sonrasında ağrı hissedince içmeye başladım .Benim regl dönemlerinde tetikleniyordu .Tamamen bitti .ester c plus kullanıyorum
Bir sene aralıksız kullandım ama inanın mesanem o kadar kötüymüş ki etki etmedi ameliyat oldum. Üç aydır içiyorum geçtiğimiz hafta yine enfeksiyon oldum. Üşütünce ne kadar cranberry içsek de oluyor maalesef herhalde bu illetBacım cranberry düzenli tüket yanma anında bir bardak ingiliz karbonatlı su iç tansiyonun yoksa
Rabbim şafi ismiyle şifa versin ismi azam hürmetine tez zamanda inşaallah. Şey yap eşinin altında hazır bulunsun sabah aksam gir cık ye bırakma birde floran düzelsin kefir iç . Soğan suyuda iyi diyorlarBir sene aralıksız kullandım ama inanın mesanem o kadar kötüymüş ki etki etmedi ameliyat oldum. Üç aydır içiyorum geçtiğimiz hafta yine enfeksiyon oldum. Üşütünce ne kadar cranberry içsek de oluyor maalesef herhalde bu illet