Tekrarlayan kimyasal gebelik acill

Turkuazkizz

Mucizemiz👶👪
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
486
668
53
Arkadaşlar merhaba. Ben aralık ve mayıs aylarında kimyasal gebelik yaşadım yaşım 21 polikistik over hastasıyım. Sorum tekrarlayan kimyasal gebelik yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayanlar var mı? Kimyasal da hamile kalınabildiğinin göstergesi mıdır??

Genetik DNA testi falan yaptırdınız mı

Hayır yaptırmadım
Yaptırmanız gerekiyor bende üç kere yaşadım kan pıhtılaşması çıktı şuan cıvıtıcı kullanıyorum coraspin gebelikte oluşunca Allah izin verirse iğneye başlanacak ve bu şekilde sağlıklı bir şekilde gebelik geçiripte bebeğini kucağına alan var ihmal etmeyin hemen yaptırın

Yaptırmanız gerekiyor bende üç kere yaşadım kan pıhtılaşması çıktı şuan cıvıtıcı kullanıyorum coraspin gebelikte oluşunca Allah izin verirse iğneye başlanacak ve bu şekilde sağlıklı bir şekilde gebelik geçiripte bebeğini kucağına alan var ihmal etmeyin hemen yaptırın
Bende coraspin kullanıyorum şu an

Bende coraspin kullanıyorum şu an
Baktırsan da iyi olur bu dediklerime çünkü gebe kaldığında test yapıldığında iş işten geçebilir çünkü çıkması bir ay sürüyor ve gebelikte hap işe yaramıyor diye biliyorum doza göre de iğne başlatacaklar o yüzden canım ihmale gelme testini yaptır doktor zaten sana ne yapman gerektiğini diyecektir geçmiş olsun bu arada da Rabbim bir daha yaşatmasın inşaAllah

Kimyasal gebelik yaşadığınızı nasıl anlıyorsunuz? Önce kan testinden öğreniyorsunuz sonra beta azalıyor mu?

Baktırsan da iyi olur bu dediklerime çünkü gebe kaldığında test yapıldığında iş işten geçebilir çünkü çıkması bir ay sürüyor ve gebelikte hap işe yaramıyor diye biliyorum doza göre de iğne başlatacaklar o yüzden canım ihmale gelme testini yaptır doktor zaten sana ne yapman gerektiğini diyecektir geçmiş olsun bu arada da Rabbim bir daha yaşatmasın inşaAllah
Amin canım inşallah hepimize

Back
X