- 14 Mayıs 2025
- 44
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi kimyasalgebelik15
-
Ya genetik diyorlar yada bizim gibi eşimin morfoloji kaynakli oluyor benimde kimyasallarım oldu ve morfoloji kaynaklı dedi doktorKızlar 3 kez üst üste kimyasal gebelik geçirdim doktorlar hiçbir tedavisi ypk diyorlar tek tedavi ya zamana bırakacaksın ya tüp bebek yaptıracaksın diyorlar çok çıkmazdayım lütfen bana yardım edin artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayımbi kez normal gebeliğim oldu oda düştü genetik testlerimiz normal
Genetik testler sorunsuz çıktı eşiminde değerleri normalmiş ama yine aynı sorunYa genetik diyorlar yada bizim gibi eşimin morfoloji kaynakli oluyor benimde kimyasallarım oldu ve morfoloji kaynaklı dedi doktor
İzmir de bır aktardan karışımlar vitamin aldım o düzelttiGenetik testler sorunsuz çıktı eşiminde değerleri normalmiş ama yine aynı sorunsiz nasıl bir yol izlediniz morfoloji düzelmesi için
Tam sayım kan tahlili ( çinko, B12, magneyzm, demir, TSH, folat folik asit, de vitamini) tüm bu tahlilere baktırın. Ve en alt değerde iyi ciksada bunları yükseltin takviye alarak. Amh ne durumda? Tiroid rahatsızlığı hipertroid mesela gebe kalmayi engelliyormus diyetsynmden öğrendim tüp bebek bile yapmamış doktor tutmaz diye.Genetik testler sorunsuz çıktı eşiminde değerleri normalmiş ama yine aynı sorunsiz nasıl bir yol izlediniz morfoloji düzelmesi için
Bu dediğiniz tahlillerin tümünü yaptırdım amh gayet iyi durumda hatta iki gün önce tekrar kan verdim b 12 ve diğer saydığınız değerlere tekrar bakılması için .Paketli ürün evliliğimizin ilk ayları çok tüketirdik ama artık onlardan da vazgeçtik kilom aşırı yok ama boyuma göre fazlaymışTam sayım kan tahlili ( çinko, B12, magneyzm, demir, TSH, folat folik asit, de vitamini) tüm bu tahlilere baktırın. Ve en alt değerde iyi ciksada bunları yükseltin takviye alarak. Amh ne durumda? Tiroid rahatsızlığı hipertroid mesela gebe kalmayi engelliyormus diyetsynmden öğrendim tüp bebek bile yapmamış doktor tutmaz diye.
Sonra bol su+ yürüyüş kilo varsa verilmesi lazım. Bakın bunlarla paketli gıda da yemesek her hafta bir ormana gitsek toprağa ayak bassak Allah'ın izniyle hepimizin nazlı kuzuları gelir
Hmm analdım bizde çok kullandık aktardan alıpİzmir de bır aktardan karışımlar vitamin aldım o düzeltti
5 kere tüp bebek yaptırdım 4 cm 158 çıktı 46 sonra 6 olarak kimyasal gebelik 5 Cide 196,8 den 136,5 e düştü çarşamba bi daha vericem yükselme ümidim yok ama bakalım herşey olacağına varıyorKızlar 3 kez üst üste kimyasal gebelik geçirdim doktorlar hiçbir tedavisi ypk diyorlar tek tedavi ya zamana bırakacaksın ya tüp bebek yaptıracaksın diyorlar çok çıkmazdayım lütfen bana yardım edin artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayımbi kez normal gebeliğim oldu oda düştü genetik testlerimiz normal
Sen neden diyetisyene gidiyorsun canım. Kilo icinmi gebelik icinmjTam sayım kan tahlili ( çinko, B12, magneyzm, demir, TSH, folat folik asit, de vitamini) tüm bu tahlilere baktırın. Ve en alt değerde iyi ciksada bunları yükseltin takviye alarak. Amh ne durumda? Tiroid rahatsızlığı hipertroid mesela gebe kalmayi engelliyormus diyetsynmden öğrendim tüp bebek bile yapmamış doktor tutmaz diye.
Sonra bol su+ yürüyüş kilo varsa verilmesi lazım. Bakın bunlarla paketli gıda da yemesek her hafta bir ormana gitsek toprağa ayak bassak Allah'ın izniyle hepimizin nazlı kuzuları gelir
Kilom var ve bu da hamilelgi zorlstyrSen neden diyetisyene gidiyorsun canım. Kilo icinmi gebelik icinmj
5 kere tüp bebek yaptırdım 4 cm 158 çıktı 46 sonra 6 olarak kimyasal gebelik 5 Cide 196,8 den 136,5 e düştü çarşamba bi daha vericem yükselme ümidim yok ama bakalım herşey
Rabbim hakkımızda gönlümüzden geçeni hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah sizi çok iyi anlıyorum kan testlerinde o kan değerinin düştüğünü görünce ömrümden ömür gidiyordu artık ters yapmak hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum yapılması gereken herşeyi yaptık bir iki ay kafamızı toplayıp o zaman doktor mfk nın eş paketini almayı düşünüyoruz siz kullandınız mı hiç memnun kalan çok var mış5 kere tüp bebek yaptırdım 4 cm 158 çıktı 46 sonra 6 olarak kimyasal gebelik 5 Cide 196,8 den 136,5 e düştü çarşamba bi daha vericem yükselme ümidim yok ama bakalım herşey olacağına varıyor
5 kere tüp bebek yaptırdım 4 cm 158 çıktı 46 sonra 6 olarak kimyasal gebelik 5 Cide 196,8 den 136,5 e düştü çarşamba bi daha vericem yükselme ümidim yok ama bakalım herşey olacağına varıyorKızlar 3 kez üst üste kimyasal gebelik geçirdim doktorlar hiçbir tedavisi ypk diyorlar tek tedavi ya zamana bırakacaksın ya tüp bebek yaptıracaksın diyorlar çok çıkmazdayım lütfen bana yardım edin artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayımbi kez normal gebeliğim oldu oda düştü genetik testlerimiz normal
Hayır kullanmadım duydum ama denemeyi hiç düşünmedimRabbim hakkımızda gönlümüzden geçeni hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah sizi çok iyi anlıyorum kan testlerinde o kan değerinin düştüğünü görünce ömrümden ömür gidiyordu artık ters yapmak hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum yapılması gereken herşeyi yaptık bir iki ay kafamızı toplayıp o zaman doktor mfk nın eş paketini almayı düşünüyoruz siz kullandınız mı hiç memnun kalan çok var mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?