• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Tekrarlayan öksürük

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozefe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
652
268
53
Merhaba dört yaşında bir oğlum var Eylül ayından beri kreşe gidiyor fakat ağustos ayından beri sürekli tekrarlayan aralarda geçip yeniden olan bir öksürüğümüz mevcut defalarca doktora götürdüm antibiyotik kullandık Çeşitli ilaçlar kullandık bazen antibiyotik ye gerek görmediler vs Ama hiçbir zaman kalıcı bir çözüm olmadı.
Öksürük başladığında evde yapıp Kullanabileceğim bir şeyler var mı sizlerinde denediği?
Keçiboynuzu Özü verdim pekmez veriyorum bal Limon yapıyorum limonla pekmezi karıştırıp da veriyorum ama hiçbir şey fayda etmiyor

Merhaba dört yaşında bir oğlum var Eylül ayından beri kreşe gidiyor fakat ağustos ayından beri sürekli tekrarlayan aralarda geçip yeniden olan bir öksürüğümüz mevcut defalarca doktora götürdüm antibiyotik kullandık Çeşitli ilaçlar kullandık bazen antibiyotik ye gerek görmediler vs Ama hiçbir zaman kalıcı bir çözüm olmadı.
Öksürük başladığında evde yapıp Kullanabileceğim bir şeyler var mı sizlerinde denediği?
Keçiboynuzu Özü verdim pekmez veriyorum bal Limon yapıyorum limonla pekmezi karıştırıp da veriyorum ama hiçbir şey fayda etmiyor
Keçiboynuzu propolis zencefil zerdecal limon karıştırın verin 🙏cok geçmiş olsun şifa olsun inş

Dort bes dis sarimsagi iyice ezip ustune gececek kadar zeytinyagi ekleyin.en az yarim saat bekletin ki iyice birbirine gecsin karisim.gece yatarken ayak tabanlarina yagi surup corap giydirip yatirin.
ben ne zaman yapsam aninda kesti oksurugu ama kesmezse de birakmayin devam edin.kalan yagi dolapta muhafaza edin.

Back
X