Tel aldatması

melek elif

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
170
13
643
42
Kızlar sizden başka kimseye danışamadım. Çook mu çok samimi bir arkadaşımın eşi telefonuna msj yollayan bir kişiye(bayanmı erkekmi bilmiyor ama)bayan kimliğiyle konuşan bir bayan diyeyim bayanla konuşmuş. ortalama günlük 3*4 msj yollamış. eşide bunu farketmiş. msj ların içeriğini bilmiyorum.söylemiyor. Kocasıylada arası çok iyi di ama. arkadaşım farkedince sanki nolmuş sadece tlf demiş.beni biri işletiyor zannettim de öğrenmek için msjları yolladım demiş. ayda 131 msj yollamış. arkadaşım çok üzülüyor. sizce çok tehlikeli bir durummu. arkadaşım ne yapsın ne yapacağımı bilmiyom diyor. artık msj da atmıyom demiş. numarasanını bile sildim demiş. 2 gündürlü konuşmuyorlar.

Hiçbirşey anlamadım.benneyaptımki, ortada bir mesaj mevzusu var ama kim kime niye çekmiş anlamadım:sm_confused:

arkadaşının kocasının teline bir bayan mesaj çekmiş doğrumu anladım..arkadaşında bunu farketmiş..ama sana mesajların içeriğini söylemiyor..ve ne yapacağını bilmiyor ..

mesajlarda nelerden bahsediyorlar
ayda 131 mesajsa konuşulan şeyler vardır. ne konuşmuşlar....

ayda 131 çok yüksek bir rakam eşi tanımadığı ve bir bağlantısı olmayan kişiye 131 mesaj atmaz heralde... fatura dökümanına bakılmış anlaşılan ... ben olsam tel nosunu alıp araştrmaya başlardım çünkü normal bir durum desem yalan olur... araştrılması gerekir tabiiki hemen yaftalamk ön yrgı olur ama önce ben bir araştrma içine girerdim ...

işletildiğini düşünüpde olayı çözmeye çalışan adam 131 mesaj atmaz bi kez arar sen kimsin der konuşur gerekirse savcılığa başvurur
düpe düz sohber edilmiş yani başka bi açıklaması olacağını sanmıyorum

boyle işletme mi olur barizzz birisiyle msjlasmıs bu adam
ama ispat edip ne konustular neyaptılar bilmek lazımkafamçokkarıştı

bana tanımadığım biri msj atsa ilkin de önemsemem yanlıştır die.2. kez atıyosa direk araar sen kimsin yanlış numaraya msj attığının farkındamısın felan derim.ayda 131 kez msj atmam yani kim olduğunu anlamak için

Kızlar sizden başka kimseye danışamadım. Çook mu çok samimi bir arkadaşımın eşi telefonuna msj yollayan bir kişiye(bayanmı erkekmi bilmiyor ama)bayan kimliğiyle konuşan bir bayan diyeyim bayanla konuşmuş. ortalama günlük 3*4 msj yollamış. eşide bunu farketmiş. msj ların içeriğini bilmiyorum.söylemiyor. Kocasıylada arası çok iyi di ama. arkadaşım farkedince sanki nolmuş sadece tlf demiş.beni biri işletiyor zannettim de öğrenmek için msjları yolladım demiş. ayda 131 msj yollamış. arkadaşım çok üzülüyor. sizce çok tehlikeli bir durummu. arkadaşım ne yapsın ne yapacağımı bilmiyom diyor. artık msj da atmıyom demiş. numarasanını bile sildim demiş. 2 gündürlü konuşmuyorlar.

adamla kadın resmen mesajlaşmışlar bunun yanlışlığımı olur ayol,131 mesaj az mı yaniCADIARZU

131 çok mesaj. Kuşku uyandırrı..

Ayrıca ne demek efendim numarasını bile sildim, ne demek bile...

Birde kendisi suçmuzmuş gibi yapmış. sanki yatakta yakalamışsın niye bukadar abartıyosun demiş.böyle bir adama nasıl bir ce uygularsınız. kızlar fikir verin kız ne yapacağını bilmiyor.

Bayanmı erkek mı bılınmıyor ama derkenn????????

Sadece bayan oldugu tahmınden mı ıbaret yanı?

Kara mızah dedıklerı yaaaaa

Kım nıye 131 mesaj atsın sıradan bırıne?

Esıne bı ayda kac mesaj atıyomus kı de kımlık tespıtı ıcın 131 mesaj tanımadıgı bılmedıgı kadın yada erkek her kımse onu buna uygun gordu kı?

Mesajların ıcerıgını valla cok merak ettım haaaa

Allah sonumuzu hayır etsın.Insanın ıcınde bu ıstek olmayagorsun demek bı sekılde yol bulunuyomus...

arkadaşım ne konuşmuşlar 131 mesajı gördüyse arkadaşın ne yazıldığını da biliyordur.
söyler misin.

türkcell da baktırmış. numara bile tam görünmüuor. başı görünüyor. 0 536 681 **** gibi görünüyor. ama ayrıntısı sadece bir de no tam olarak sadece extrede görünüyor. o da kocasının mailine geliyor.

oy nenni koçari koçari kimin yari
ah ahh biz kadınlar ne zaman akıllanacağız bilmiyorum
sadece üzülüyorum

Bı takım detayları bılıyosunuz ama bazıları ıcın de soylemedı dıyosunuz.

Umuyorum kı bu bı arkadasım orneklemesı ıle kendınızden bısey degıldır.

Bunu dusunmeme sebep arkadasınız bu kadarını soyledıgıne gore mesajı gordugu halde soylememzlık etmez

Ama kısının basına gelınce belkı kendıne belkıde esıne yakıstıramadıgından bu kadar ınsanla paylasmak ıstemez.

Gercekden garıp sır gıbı ole esrarengızce bı kosede bekleyen bısey bu....

Bı takım detayları bılıyosunuz ama bazıları ıcın de soylemedı dıyosunuz.

Umuyorum kı bu bı arkadasım orneklemesı ıle kendınızden bısey degıldır.

Bunu dusunmeme sebep arkadasınız bu kadarını soyledıgıne gore mesajı gordugu halde soylememzlık etmez

Ama kısının basına gelınce belkı kendıne belkıde esıne yakıstıramadıgından bu kadar ınsanla paylasmak ıstemez.

Gercekden garıp sır gıbı ole esrarengızce bı kosede bekleyen bısey bu....

sammi biri olduğundan oda bildiklerini anlarrı.detaydan baktırmış. msj falan okımamış. sıkıştırıncada oda söylemiş. kamu tarifesinde eşi ayda 35 tl 1200 dak 1200 dk dolmamış fazla fat gelince merak edip baktırmış ki ne göre.

Adam aleni bir şekilde aldatmaya meyilli. Cinsiyetini kimliğini bilmediği birinden gelen bir mesajın peşinden giden biri günü gelince demekki zıplaya zıpaya takılıp gidecek gerçek bir bayanın peşinden. Adam kaşınıyor, aranıyor, gözleri antenleri açık..ve istekli. Ama işte..

Back
X