green kart aramaz zaten senenin belli günleri netten kendi sitesinde basvuru yapar hotmaile orjinal msj gelir anlarsın geldigini ve posta yoluyla gelirDün eşime telefon geldi eşimin kimlik bilgilerini biliyorlardı Ve Amerika'ya gönderelim vs gibi konuşması oldu telefondaki şahsın geeen Kard verelim gibi konuşması oldu eşim istemiyorum dedi kapattı Ve işin ilginç tarafı bu sabah babamın telefon numarasını arayıp benim kimlik bilgilerimi verip green kart için başvurduğumu Ve kazandığımı bunun için ödeme yapılması gerektiği yapılmazsa ihtarname çekileceği söylenmiş kullamdığım hat babamın ismine kayıtlı ama beni değil benim adıma onu aramışlar araştırdığım kaşarı ile böyle bi dolandırıcılık yöntemi varmış başına böyle bir durum gelen oldu mu? Ayrıca o kart için resmî sitelerinde bu konuda uyarıları var itibar etmeyin diye
İşte arama oldu eşimi ve babamı aradılar dün Ve bugün,e posta falan Yok bende başvuru falan yapmadım! İnternet sitesine girdim dolandırıcılık konusunda uyarı yapmışlar green kart on sitesindegreen kart aramaz zaten senenin belli günleri netten kendi sitesinde basvuru yapar hotmaile orjinal msj gelir anlarsın geldigini ve posta yoluyla gelir
Çünkü sahte hasta yorumu ile kandırıldım Ve araştırdım araştırdıkça nasıl bir oyunun içinde olduğumu anladım kendisi her yıl binlerce hastayı tedavi ettiğini ve başarılı olduğunu iddia etti bir yıllık şirketini araştırdığımda ödediği vergi yılda iki hasta ederinde!malum fc sayfasında sahte hasta konusunda dikkat çekerek yorum yazdım kuyruk acısı olabilir ve bu asistan çeşitli sahte isimler ile neredeyse büyün forumlarda hastaymış gibi yorum yapmış bir mesaj yazıp çıkmış zaten dava açalım diyorum eşime ikna olmuyor o dr iki ameliyata daha sebep oldu platin takılması gerekiyor şu anda bana,omurgam çöktü öne doğru eğik yürüyorum ayaklarım ızdırap içinde bütün sinirlerim gergin omur iliğim resmen acıyor başka doktor toparlamaya çalıştı ama olmadı platin şart diyor doktorlarDoktor sizle niye uğraşsın ki?
İşte arama oldu eşimi ve babamı aradılar dün Ve bugün,e posta falan Yok bende başvuru falan yapmadım! İnternet sitesine girdim dolandırıcılık konusunda uyarı yapmışlar green kart on sitesinde
Aklıma ilk o hastane geldi çok kötü yorumlar varı hastane hakkındaevet dolandırıcılık girişimine maruz kalmışsınız orası kesin. benim bi laboratuarın check up kısmında satış yapan arkadaşım var bir çok firma bu alışveriş yaptığımız yerlerden veya internet sitelerinden cep telefonlarımızın datalarını satın alıyorlarmış.
yani bi telefon numaran varsa ortaya açık. dolandırıcılık girişimi olacaktır hepimiz yaşayabiliriz. zaten adamlar senin 10 bilgin varsa 5-6sını biliyor oluyorlar ki o bilgileri bir çok yerden edinebilirler. önemli olan spesifik bilgilerinizi vermemektir.
cümleten dikkatli olmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?