Telefon dolandırıcılığı bugünlerde yaşayan varmı?

esk11

kızımı çok seviyorum o benim minik meleğim
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
709
407
303
Dün eşime telefon geldi eşimin kimlik bilgilerini biliyorlardı Ve Amerika'ya gönderelim vs gibi konuşması oldu telefondaki şahsın geeen Kard verelim gibi konuşması oldu eşim istemiyorum dedi kapattı Ve işin ilginç tarafı bu sabah babamın telefon numarasını arayıp benim kimlik bilgilerimi verip green kart için başvurduğumu Ve kazandığımı bunun için ödeme yapılması gerektiği yapılmazsa ihtarname çekileceği söylenmiş kullamdığım hat babamın ismine kayıtlı ama beni değil benim adıma onu aramışlar araştırdığım kaşarı ile böyle bi dolandırıcılık yöntemi varmış başına böyle bir durum gelen oldu mu? Ayrıca o kart için resmî sitelerinde bu konuda uyarıları var itibar etmeyin diye

Son düzenleme:
bizide yazın bir adam aramıştı konuştuda konuştu ülkenin hali şehitler falan derken baktım mevzu paraya gelecek kapadım yüzüne bi dahada aramadı
ama öyle güzel konuşuyorki yani sonuna kadar dinleyip düşünemeseydim her dediğini yapardım gibi
beyin yıkama buna deniyo heralde

Green kart nedir yahu ben Amerika sevdalısı değilim ki evin içinde zor gezeliyorum ilk aklıma gelen beni mağdur eden doktorun klavye kahramanı asistanı geldi her yere yorum yapmıştım da adamın işi internette gezinmek başka kim bilecek benim kimlik bilgilerimi telefon numaramı falan bilmiyorum şaşırdım bu işe

Dün eşime telefon geldi eşimin kimlik bilgilerini biliyorlardı Ve Amerika'ya gönderelim vs gibi konuşması oldu telefondaki şahsın geeen Kard verelim gibi konuşması oldu eşim istemiyorum dedi kapattı Ve işin ilginç tarafı bu sabah babamın telefon numarasını arayıp benim kimlik bilgilerimi verip green kart için başvurduğumu Ve kazandığımı bunun için ödeme yapılması gerektiği yapılmazsa ihtarname çekileceği söylenmiş kullamdığım hat babamın ismine kayıtlı ama beni değil benim adıma onu aramışlar araştırdığım kaşarı ile böyle bi dolandırıcılık yöntemi varmış başına böyle bir durum gelen oldu mu? Ayrıca o kart için resmî sitelerinde bu konuda uyarıları var itibar etmeyin diye
green kart aramaz zaten senenin belli günleri netten kendi sitesinde basvuru yapar hotmaile orjinal msj gelir anlarsın geldigini ve posta yoluyla gelir

green kart aramaz zaten senenin belli günleri netten kendi sitesinde basvuru yapar hotmaile orjinal msj gelir anlarsın geldigini ve posta yoluyla gelir
İşte arama oldu eşimi ve babamı aradılar dün Ve bugün,e posta falan Yok bende başvuru falan yapmadım! İnternet sitesine girdim dolandırıcılık konusunda uyarı yapmışlar green kart on sitesinde

Doktor sizle niye uğraşsın ki?
Çünkü sahte hasta yorumu ile kandırıldım Ve araştırdım araştırdıkça nasıl bir oyunun içinde olduğumu anladım kendisi her yıl binlerce hastayı tedavi ettiğini ve başarılı olduğunu iddia etti bir yıllık şirketini araştırdığımda ödediği vergi yılda iki hasta ederinde!malum fc sayfasında sahte hasta konusunda dikkat çekerek yorum yazdım kuyruk acısı olabilir ve bu asistan çeşitli sahte isimler ile neredeyse büyün forumlarda hastaymış gibi yorum yapmış bir mesaj yazıp çıkmış zaten dava açalım diyorum eşime ikna olmuyor o dr iki ameliyata daha sebep oldu platin takılması gerekiyor şu anda bana,omurgam çöktü öne doğru eğik yürüyorum ayaklarım ızdırap içinde bütün sinirlerim gergin omur iliğim resmen acıyor başka doktor toparlamaya çalıştı ama olmadı platin şart diyor doktorlar

İşte arama oldu eşimi ve babamı aradılar dün Ve bugün,e posta falan Yok bende başvuru falan yapmadım! İnternet sitesine girdim dolandırıcılık konusunda uyarı yapmışlar green kart on sitesinde

evet dolandırıcılık girişimine maruz kalmışsınız orası kesin. benim bi laboratuarın check up kısmında satış yapan arkadaşım var bir çok firma bu alışveriş yaptığımız yerlerden veya internet sitelerinden cep telefonlarımızın datalarını satın alıyorlarmış.
yani bi telefon numaran varsa ortaya açık. dolandırıcılık girişimi olacaktır hepimiz yaşayabiliriz. zaten adamlar senin 10 bilgin varsa 5-6sını biliyor oluyorlar ki o bilgileri bir çok yerden edinebilirler. önemli olan spesifik bilgilerinizi vermemektir.
cümleten dikkatli olmak gerekiyor.

hemen hemen birçok insan kredi kartı ve int. bankacılıgı kullanıyor,
bankadan aradıklarını bildirip kredı kartı aidat iadesiyle ilgili arıyoruz deyip yada kredi cekmıssınız dosya masrafı ıadesı deyıp yada hesap işletim ücreti iadesi deyip,uzar gider bu....bu sekılde bılgı verıp onaylıyormusunuz deyıp evet onaylıyorum dedıkten sonra telefonunuza gelen onay iptal kodunu iletmenızı ıstıyorlar..sizin ilettiğiniz onay işlem kodu yani şifrenizle ya int.bankacılıgından hesaplarınızı boşaltıyorlar yada kredi kartınızdan yüklü harcamlaar yapıyorlar...
sayı hiçte azımsanacak ölçüde değil..
dikkat edelim..

Beni dolandırmaya çalışan sistem taze çıkmış galiba Yeni Yeni yayılacak

evet dolandırıcılık girişimine maruz kalmışsınız orası kesin. benim bi laboratuarın check up kısmında satış yapan arkadaşım var bir çok firma bu alışveriş yaptığımız yerlerden veya internet sitelerinden cep telefonlarımızın datalarını satın alıyorlarmış.
yani bi telefon numaran varsa ortaya açık. dolandırıcılık girişimi olacaktır hepimiz yaşayabiliriz. zaten adamlar senin 10 bilgin varsa 5-6sını biliyor oluyorlar ki o bilgileri bir çok yerden edinebilirler. önemli olan spesifik bilgilerinizi vermemektir.
cümleten dikkatli olmak gerekiyor.
Aklıma ilk o hastane geldi çok kötü yorumlar varı hastane hakkında

gecen sene olmustu ev telini actım komiserim dedi evde altın varmı gibi bir soru vardı bende uykudan kalkmıstım o sıra anneme bi baksana su tele dedim annemede demiski kızınız evde altın var dedi :)) tabi annem anlıyor bide ne alaka komiser arayacak annemin anladıgını ogrenince kufur etti kapattı o sırada yasadıgımız semtte belediye uyarı bile verdi musallat olmuslar oraya hatta habaer cıktı sonrasında dedenin birini dolandırmıslar..sizin basına benzer bana cep mesajı geliyordu olmayan borcumla alakalı avukatlık burosu icra takibi baslatıyordu gsm sirketini aradım yok oyle birsey itibar etmeyin dedi para icin yapmadıkları kalmıyor

Back
X