- 20 Haziran 2022
- 415
- -135
- 28
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Artık evli ve yetişkin bir kadınsınız, kimsenin baskısını ve emirlerini çekmek zorunda değilsiniz, içinizden geleni yapın lütfen...Selam kızlar ailemin bu kadar baskı yapmalarina dayanamıyorum. Sizce ben yalnış mi düşünüyorum bundan önceki konuda bahsettiğim aile ile ilgili konuya değineceğim. Az evvel babam telefon etti gel abin almanyada evli ve çocuklu şimdiye dek 1 kere geldi bana neyse onu da geçiyorum abim ailem yanina gidecekmiş abin geliyor sende gel diyor mutlaka burda ol diyorlar bana bende dedim kızım dil konuşma okuluna yani uyuma gidiyor nasıl geleyim diyorum izin al ve bir yalan uydur annem hasta de gel diyor bana 15 gün de kalacakmışım kendileri emekli buraya şimdiye dek geldiklerinde daha önce 1 hafta zor kaldı bana dediklerine bak.Boyle ısrarcı oldukları zama herşeye rağmen ben hep bir geri adım soğuyorum. Bu da işin farklı rengi siz ne diyorsunuz bu duruma.
Selam kızlar ailemin bu kadar baskı yapmalarina dayanamıyorum. Sizce ben yalnış mi düşünüyorum bundan önceki konuda bahsettiğim aile ile ilgili konuya değineceğim. Az evvel babam telefon etti gel abin almanyada evli ve çocuklu şimdiye dek 1 kere geldi bana neyse onu da geçiyorum abim ailem yanina gidecekmiş abin geliyor sende gel diyor mutlaka burda ol diyorlar bana bende dedim kızım dil konuşma okuluna yani uyuma gidiyor nasıl geleyim diyorum izin al ve bir yalan uydur annem hasta de gel diyor bana 15 gün de kalacakmışım kendileri emekli buraya şimdiye dek geldiklerinde daha önce 1 hafta zor kaldı bana dediklerine bak.Boyle ısrarcı oldukları zama herşeye rağmen ben hep bir geri adım soğuyorum. Bu da işin farklı rengi siz ne diyorsunuz bu duruma.
12 yaşında değilsiniz.Selam kızlar ailemin bu kadar baskı yapmalarina dayanamıyorum. Sizce ben yalnış mi düşünüyorum bundan önceki konuda bahsettiğim aile ile ilgili konuya değineceğim. Az evvel babam telefon etti gel abin almanyada evli ve çocuklu şimdiye dek 1 kere geldi bana neyse onu da geçiyorum abim ailem yanina gidecekmiş abin geliyor sende gel diyor mutlaka burda ol diyorlar bana bende dedim kızım dil konuşma okuluna yani uyuma gidiyor nasıl geleyim diyorum izin al ve bir yalan uydur annem hasta de gel diyor bana 15 gün de kalacakmışım kendileri emekli buraya şimdiye dek geldiklerinde daha önce 1 hafta zor kaldı bana dediklerine bak.Boyle ısrarcı oldukları zama herşeye rağmen ben hep bir geri adım soğuyorum. Bu da işin farklı rengi siz ne diyorsunuz bu duruma.
Önceki konunuzu biliyorum gitmek istemiyorsanız açık açık söyleyinSelam kızlar ailemin bu kadar baskı yapmalarina dayanamıyorum. Sizce ben yalnış mi düşünüyorum bundan önceki konuda bahsettiğim aile ile ilgili konuya değineceğim. Az evvel babam telefon etti gel abin almanyada evli ve çocuklu şimdiye dek 1 kere geldi bana neyse onu da geçiyorum abim ailem yanina gidecekmiş abin geliyor sende gel diyor mutlaka burda ol diyorlar bana bende dedim kızım dil konuşma okuluna yani uyuma gidiyor nasıl geleyim diyorum izin al ve bir yalan uydur annem hasta de gel diyor bana 15 gün de kalacakmışım kendileri emekli buraya şimdiye dek geldiklerinde daha önce 1 hafta zor kaldı bana dediklerine bak.Boyle ısrarcı oldukları zama herşeye rağmen ben hep bir geri adım soğuyorum. Bu da işin farklı rengi siz ne diyorsunuz bu duruma.
Aynen öyle. Tek kalemle.12 yaşında değilsiniz.
"Gelemiyorum babacığım kusura bakmayın" deyin, bitti.
Herkesin kendine göre hayatı var, sizi çocuk sanıyorlar hala. Olmadığınızı hatırlatmanın vakti gelmiş.
YA bunalıma sokuyorlar beni resmen hiç sormayın ha oldu gideyim derken bana başka türlü başka yoldan geliyorlar o zamanda başa sarıyorum.Psikolojik etki altına almaya çalışıyorlar.Ben de nerde ne yapıcağımi bilemiyorum böyle oldukları için.Gitmek istemiyorsanız gitmeyin.
Önceki konuda uzun yolculukta kızımın tuvalet sorunu oluyor, eşim uçakla göndermiyor, ailemle arası bozuk kendisi de gelmek istemiyor dediniz. Şimdi kızınızın sağlık sorununu öne sürmüşsünüz.
Babaniz yalanı da eşinize söylemeniz istiyor diye anladım, onun göndermek istemeyeceği düşürüyorlar herhalde.
Siz kimseden etkilenmeden ne istiyorsunuz ona karar verin.
15 günde yilda bir sefer için uzun bir süre değil ama fazla geliyorsa az kalırsınız. İstemiyorsanız hiç gitmezsiniz.
Eşim öyle dedi,babam böyle dedi,tek gidersem memleketteki insalar laf eder. Hep başkalarını etkisindesiniz.
Aynen öyle kesinlikle ben de aynı düşünüyorum.Gel demelerinin amacı sizi de özlemeleri hepinizin birarada olması mı yoksa iş gördürmeye kişi olması mı?
İstemiyorsanız -evladım söz konusuysa onun huzurunu ve düzenini daha çok önemserdim bende olsam- gitmek zorunda değilsiniz. Bir bahane uydurmanıza da gerek yok. Direkt gelemeyeceğim demeniz yeterli. Bunun için size küsen de küssün.
Zaten net olmadığımız için herşeyi alttan aldığımız için su istimal ediliyor.Önceki konunuzu biliyorum gitmek istemiyorsanız açık açık söyleyin
Kesinlikle öyle.Dogruyu ve hakikati göremeyecekleri kadar mantıksız ilerliyorlar farkında değiller.Evli çocuklu kendi düzeni olan kadına öyle gel kal denilmez saygısızlık.
Aynen öyle...Bir de annem hasta diye kime yalan söyleyeceksiniz? Eşinize mi? Babanız daha sizin evli çocuklu ayrı bir birey olduğunuzu kabullenememiş, siz de dil kursu var nasıl geleyim diye soruyorsunuz. Sorumluluk almanın ve yetişkin olduğunuzu göstermenin zamanı gelmiş.
Haklisiniz bende öyle yapmaya çalışıyorum umarım aklimla oynamaya çalışmazlar.Daha fazla..Artık evli ve yetişkin bir kadınsınız, kimsenin baskısını ve emirlerini çekmek zorunda değilsiniz, içinizden geleni yapın lütfen...
Aynen oyle katılıyorum size..İstemiyorsanız gitmeyin. Bu ailenizin ısrarına bağlı bir şey değil ki. Özlediyseniz ve görmek isterseniz gidersiniz yoksa yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?