Telefon hackleme

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum eşimle kavga ettik ve ben babamın evine geldim bu süre zarfında kendime sahte bi instagram açıp onun niyetini ölçmek istedim ama bu Tuzağa düşmedi. Ve barıştık ama bana diyor ki 10 milyar para verip telefonundaki herşeyi çıkarttıracağım telefonum iPhone 11 sizde bu mümkün müdür silsem dahil daha önce çekilmiş fotoğraf mesaj internet geçmişini bakılabilir mi ve bu açtığım instagram hesabını bulabilir mi ? İntagram hesabını komple sildim bu arada
Aklı sıra sizi korkutmuş

isletip ne yaptiniz?
hakaret falanmi ettiniz
boyle bir seyi yapabilecegini sanmiyorum

Uygulamayı sildiyseniz bişey yapamaz. Google geçmişinizi silin ve etkinliğim yazın googlede ordada varsa silin.

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum eşimle kavga ettik ve ben babamın evine geldim bu süre zarfında kendime sahte bi instagram açıp onun niyetini ölçmek istedim ama bu Tuzağa düşmedi. Ve barıştık ama bana diyor ki 10 milyar para verip telefonundaki herşeyi çıkarttıracağım telefonum iPhone 11 sizde bu mümkün müdür silsem dahil daha önce çekilmiş fotoğraf mesaj internet geçmişini bakılabilir mi ve bu açtığım instagram hesabını bulabilir mi ? İntagram hesabını komple sildim bu arada
Oncelikle sunu belirteyim. Telefonunuzun markasi ne olursa olsun nasil olursa olsun bir sekilde kirilabiliyor ve konusmalara ulasilabiliyor. Esim bu konuda baya bilgili zamaninda cok facebook ve instagram mail adresi hackliyordu. Bir kac kez bana gostermisti. Hatta biz evlenmeden once bana kisisel verilerin hukuka ayrikiri olarak ele gecirmek veya yaymak sucundan denetimli serbestligi varmis, e devletten gostermisti bunu. Nedenini de anlatmisti. Esime bir sorayim isterseniz ele gecirilebilir mi diye

Oncelikle sunu belirteyim. Telefonunuzun markasi ne olursa olsun nasil olursa olsun bir sekilde kirilabiliyor ve konusmalara ulasilabiliyor. Esim bu konuda baya bilgili zamaninda cok facebook ve instagram mail adresi hackliyordu. Bir kac kez bana gostermisti. Hatta biz evlenmeden once bana kisisel verilerin hukuka ayrikiri olarak ele gecirmek veya yaymak sucundan denetimli serbestligi varmis, e devletten gostermisti bunu. Nedenini de anlatmisti. Esime bir sorayim isterseniz ele gecirilebilir mi diye

esiniz de applea is basvurusunda bulunsun bence. imkansizi basariyormus.

Konu sahibi sordum simdi yinede yaziyorum. Whatsap yedeklerini gmaile yukler dedi. Yedek dosyasini gmaili hackeliyip alabilir google drive hesabindan dedi. Eger yedekleme icin ozel bir ayar yapilmadiysa drive hesabinda yedek dosyalari duruyordur dedi. Facebook instagram hacklemek ise telefonla olan bir durum degilmis. Daha cok, facebookda kullandigin mail adresi ile ilgili bir durummua mail adresini bildigi takdirde sosyal muhendislikle mail adresini bir sekilde kirabilir dedi. Yahut facebooka sahte kimlik yollayarakda facebook team ekibinden bir sekilde kirilabiliyormus. Bunlarin detaylarini soyledi ama buraya yazmami istemedi. Yani saklanan biseyin gizli kalmasi imkaniza yakin diyor.

esiniz de applea is basvurusunda bulunsun bence. imkansizi basariyormus.

Facebook ve instagramın apple ile ilgisi yok ki
İnternet erişimi olan bilgisayardan da giriliyor sonuçta

Ayrıca konu sahibi eğer cep telefonu bilgilerini icloud hesabı ile eşleştirdi ise veriler buluta yedekleniyor. Bunun şifresini kurmak da zor olmasa gerek hackerlar için.

Facebook ve instagramın apple ile ilgisi yok ki
İnternet erişimi olan bilgisayardan da giriliyor sonuçta

Ayrıca konu sahibi eğer cep telefonu bilgilerini icloud hesabı ile eşleştirdi ise veriler buluta yedekleniyor. Bunun şifresini kurmak da zor olmasa gerek hackerlar için.

ilk cumle icin yazdim. telefonun markasi ne olursa olsun icerige erisilir demis hayir erisilmez. buna social engineering denir, parcalari birlestirerek bir yere varilir. yoksa bir kod yazayim hem maili crash edeyim hem telefona ulasayim gibi bir sey su durumda mumkun degil. yukaridaki arkadasin esinin anlattiklari da tamamen social engineering yani nerd isi, teknikle cok ilgili degil. 1000de 1 ihtimal tutar.

Back
X