Telefon karıştırmak?

yagmursr_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
475
116
303
30
Merhaba arkadaşlar.
Ben 1 senedir bir çocuktan hoşlanıyordum hiç belli etmedim söylemedim sonra mezuniyet balo gününde ona açıldım şaşırdı falan oda benden etkilendiğini söyledi. Neyse biz 20 gündür konuşuyoruz aramızda özel şeylerde yaşandı bizim ilk günler konuşmalarımızı aramızda ki wp konuşmalarını bile okuldan 2 haftadır samimi olduğu kıza anlatmış hep. Geçenlerde de onlarla buluşmuştuk ve kız dalga geçer gibi bakıyordu bana bende bunu erkek arkadaşıma dedim oda bilmiyorum falan dedi. İçimde bi kuşku oluştu sabah kalktım telefonuna baktım onla olan konuşmalarına orda gördüm anlattıklarını. İnstadan başka kızlara da alev atmalar falan. Ben ona dedim bu neee diye niye anlattın dedm sen benim telefonumu ne haddine karıştırıyorsun sana bu hakkı kim verdi güvenmiyorsan benimle konuşma falan dedi sana açıklama yapmicam çok sinirliyim dedi. Üste çıktı hiçbir şey demeden çıktım gittim beni merakta etmedi aramadı da sormadı da. O kadar üzgünüm ki. Telefonunu hep yanımda bırakırdı hiç karıştırmazdım ama kuşku oldu içimde haksız mıyım bu arada yaşlarımız 30a yakın ergen değiliz olaydan öyle bir şey düşünmeyin

Sen bir daha bu çocukla görüşme..
Ozelini sağa sola anlatan adamdan hayir gelmez.Zaten başka kadınlara kayma konusunda da pek hevesli görünüyor.
Ayrıca telefon karıştırma huyundan da vazgec.
Sevgilin bile olsa ; onun da kendisine ait özel bir alanı var ve telefonu bu alan dahilinde.

Adam seni zerre umursamıyor gibi bı sonuç cikiyo yazdıklarından. Üzgünüm. Ben olsam aramam sormam bı daha.

30 yaşında kendinde yaşını vurgulayarak bunun doğru olmadığını demişin zaten
Herşeye burnunu sokarsa bir insan olmayacak şeylerle karşılaşması da an meselesidir

Şüphe etmesem bakmazdım zaten şüphe insanı yer bitiyor
Şüphe hissi varsa güven duygusu yoktur güven duymadigin biriylede bir şey yasiyamazsin

O yüzden teli karıştırmak hoş değil doğru değil
Zaten hal ve davranışlarından kendini belli etmiş birinin teli karıştırmak yerine kendin senin için en doğru kararı verebilirdin

Merhaba arkadaşlar.
Ben 1 senedir bir çocuktan hoşlanıyordum hiç belli etmedim söylemedim sonra mezuniyet balo gününde ona açıldım şaşırdı falan oda benden etkilendiğini söyledi. Neyse biz 20 gündür konuşuyoruz aramızda özel şeylerde yaşandı bizim ilk günler konuşmalarımızı aramızda ki wp konuşmalarını bile okuldan 2 haftadır samimi olduğu kıza anlatmış hep. Geçenlerde de onlarla buluşmuştuk ve kız dalga geçer gibi bakıyordu bana bende bunu erkek arkadaşıma dedim oda bilmiyorum falan dedi. İçimde bi kuşku oluştu sabah kalktım telefonuna baktım onla olan konuşmalarına orda gördüm anlattıklarını. İnstadan başka kızlara da alev atmalar falan. Ben ona dedim bu neee diye niye anlattın dedm sen benim telefonumu ne haddine karıştırıyorsun sana bu hakkı kim verdi güvenmiyorsan benimle konuşma falan dedi sana açıklama yapmicam çok sinirliyim dedi. Üste çıktı hiçbir şey demeden çıktım gittim beni merakta etmedi aramadı da sormadı da. O kadar üzgünüm ki. Telefonunu hep yanımda bırakırdı hiç karıştırmazdım ama kuşku oldu içimde haksız mıyım bu arada yaşlarımız 30a yakın ergen değiliz olaydan öyle bir şey düşünmeyin
Bence sen ona mesafeni koy ağzı açık adamdan hayır gelmez

Bu sevgilim dediğiniz insanın size saygı duyduğunu sanmıyorum. Siz açılınca şaşırmış hatta ama olmaz da dememiş, kendi ayağıyla geleni geri mi çevireyim bakış açısındaki bir insan bence. Kız arkadaşına da tam olarak böyle anlatıp, sizin üzerinizden ego şişirmek için mesajları falan atmış. Kızın size alaylı bakmasının nedeni, erkek arkadaş sandığınız şahısın size kıymet vermiyor ve saygı duymuyor oluşu, doğal olarak bu kız arkadaşı da saygı duymuyor. Yaşınız küçük değil, derhal bu ortamdan kendinizi çekin.

Yirmi gündür yazışıyorsunuz aranızda özel yaşanan neydi. Yani aceleye gelmiş gibi bazı şeyler. Ayrıca kız arkadaşına sizi anlatması da saçma.bu ilişki den zaten birşey olmazmış düşünmeyin boşverin. Yinede yirmi günlük biri için telefon karıştırmak iyi değil eşiniz olsa neyse

Merhaba arkadaşlar.
Evet telefon karıştırmanız hoş olmamış
Bunun yanında özel hayatını başkasına anlatan adamdan , sevgili, eş, arkadaş,baba kısacası bir halt olmaz.. yol yakınken arkanızı dönüp gidin..

Lise mezuniyeti oldugunu dusundum valla🥴
Aynı şekilde yaşlar 17 falan diye düşünüp gülerek okumuştum.

Sizin telefon karistirmanız ne kadar guvensizlik belirtisi ve de kusura bakmayin hadsizlikse onun konuşmaları , arkadaşının gülüp durması vs bir o kadar ergence.

Hayırlısı olmuş bence.

Bir de her şeyi göze alıp cekip giderken tekrar aranmayı merak edilmeyi falan da ummayın ya. Gitmenin de bir duruşu olmalı.

Telefon karistirilmaz da, bu adamin tek sevgilisi de siz degilmissiniz sanki, ya da flortoz biri. Aranizda gecenleri de ona buna anlatan biriyle de olmaz zaten. Bitmesi iyi olmus. Adamin gercek yuzunu gormus oldunuz.

Back
X