Telefon konuşmasından analiz

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
İş için bir balkan ülkesinde bende aradım
- buranın çok ünlü bir şarabı var şarap içiyorum ocak sonunda yeniden gelicem bana eşlik et istersen sen ne yapıyorsun
+tabi ki olur ederim bende yakın arkadaşımla şarap içiyordum
-afiyet olsun canım
+ x iyiki varsın
- bu nereden çıktı çok teşekkür ederim
+ içimden geldi tamam sonra konuşuruz sen işlerinle ilgilen
- tamam bana mesaj at

İlgi çekmeye çalışan erkek ne bağ yoksa niye canım diyorsun derdim bozun şunları ya

İş için bir balkan ülkesinde bende aradım
- buranın çok ünlü bir şarabı var şarap içiyorum ocak sonunda yeniden gelicem bana eşlik et istersen sen ne yapıyorsun
+tabi ki olur ederim bende yakın arkadaşımla şarap içiyordum
-afiyet olsun canım
+ x iyiki varsın
- bu nereden çıktı çok teşekkür ederim
+ içimden geldi tamam sonra konuşuruz sen işlerinle ilgilen
- tamam bana mesaj at
bu dıyolog bana parisde genclerın kendı arasındakı konusmaları bır romanda okuyormusum hıssıyatı verdı

hepsı bu

yanı sahlep ıcer gıbı herkesın elınde her an hazırda sarap var heralde, ne tesaduf... ıkı tarafında elınde sarap var ... ne uygun bır cıft :)

bu dıyolog bana parisde genclerın kendı arasındakı konusmaları bır romanda okuyormusum hıssıyatı verdı

hepsı bu

yanı sahlep ıcer gıbı herkesın elınde her an hazırda sarap var heralde ne tesaduf ıkı tarafında elınde sarap var ne uygun bır cıft :)
Tesadüf 😄

ben onu adam dedi sandım.siz sarhoş kafa yürümüşsünüz de adam topu taça atmış.hele ki gerçekten o an şarap içiyorsa o gevşemeyle size geri yürürdü.siz şu an gözünde "oh çekmiş kafayı iyiki varsın mesajları moduna girmiş" olarak görüyor.bu nerden çıktı demiş teşekkür etmiş kapatmış konuyu.üzgünüm, platonik görünüyorsunuz şu an.

Back
X