Telefon konuşmasından analiz

Kiz iyi ki varsını sen dediysen sen davet ettin dimi bi yere bunu. Amma totosunu kaldirmissin

Analiz ediorumm
Ben de Yakın arkadasımla şarap içiyorum...demişsin

Cidden oyle miydi adamın şarap lafı üstüne? Eğer attıysan komik olmuş...
Onu geçtim sen yakın bi arkadaşla şarap içiom diye adama zarf atıosun soracak mı diye kim falan erkek mi bayan mı lafı bekliosun...afiyet olsun demekle yetiniyo...yani yanındaki kimse ilgilenmiyorum diyo adam...Orda zaten duygusal bi ilgisinin olmadıgını anlatıyo sana...

Sen bu mesajı da almayıp bi de "iyi ki varsın" diyosun..Adam o topa da girmiyor, beklediğin sen de iyi ki varsın lafı yerine hayırdır diyo...

Hadi bu da yetmedi...sen trip atıp neyse grsrz dion...Adam tamam dio..

Boşver allah askına, sevgilisi falan vardır onun..adam aç değil doyuruluo bi yerlerde belli

Analiz ediorumm

Onu geçtim sen yakın bi arkadaşla şarap içiom diye adama zarf atıosun soracak mı diye kim falan erkek mi bayan mı lafı bekliosun...afiyet olsun demekle yetiniyo...yani yanındaki kimse ilgilenmiyorum diyo adam...Orda zaten duygusal bi ilgisinin olmadıgını anlatıyo sana...

Sen bu mesajı da almayıp bi de "iyi ki varsın" diyosun..Adam o topa da girmiyor, beklediğin sen de iyi ki varsın lafı yerine hayırdır diyo...

Boşver allah askına, sevgilisi falan vardır onun
Vaaayyy be👏👏👏
Analiz dediğin böyle olur👏

İş için bir balkan ülkesinde bende aradım
- buranın çok ünlü bir şarabı var şarap içiyorum ocak sonunda yeniden gelicem bana eşlik et istersen sen ne yapıyorsun
+tabi ki olur ederim bende yakın arkadaşımla şarap içiyordum
-afiyet olsun canım
+ x iyiki varsın
- bu nereden çıktı çok teşekkür ederim
+ içimden geldi tamam sonra konuşuruz sen işlerinle ilgilen
- tamam bana mesaj at
Şarap kafası işte..

Analiz ediorumm

Boşver allah askına, sevgilisi falan vardır onun..adam aç değil doyuruluo bi yerlerde belli
Hayır yakın arkadaşım x le içiyorum dedim cidden içiyorduk o anlamadı hatta bir daha sordu bende yakın arkadaşım x le bizde şarap içiyoruz dedim veen son trip atarak kapattimadım normal kapattım o da ben öyle diyince ona hiç mesaj atmıyorum bu yüzden mesaj atmamı istedi

İş için bir balkan ülkesinde bende aradım
- buranın çok ünlü bir şarabı var şarap içiyorum ocak sonunda yeniden gelicem bana eşlik et istersen sen ne yapıyorsun
+tabi ki olur ederim bende yakın arkadaşımla şarap içiyordum
-afiyet olsun canım
+ x iyiki varsın
- bu nereden çıktı çok teşekkür ederim
+ içimden geldi tamam sonra konuşuruz sen işlerinle ilgilen
- tamam bana mesaj at
Benle evlen diyor

Hayır yakın arkadaşım x le içiyorum dedim cidden içiyorduk o anlamadı hatta bir daha sordu bende yakın arkadaşım x le bizde şarap içiyoruz dedim veen son trip atarak kapattimadım normal kapattım o da ben öyle diyince ona hiç mesaj atmıyorum bu yüzden mesaj atmamı istedi

Amaaaan...iyiki varsın diyen bi kadına "nerden çıktı" diyene soğurum doğrusu ....anam sen de pat diye alakasız demişsin ....bari kalp gözlü emoji ataydı

Benim decoder kısa devre yaptı, konuyu anladık ve kesinlikle bdvlik diyenler parmak kaldırsın.

Back
X