Telefon manyakları deliricem ya :(

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Kızlar başta çok önemsemedim ama sanırım çok fena bi telefon manyagına denk geldim. Bundan iki hafta önce sabah saat 11 gibi bi numara aradi 541li numara açtım bi adam işte birini soruyordu bende yanlış numara dedim ve kapattım.
Ertesi gün farkli bir numara ama yine 541li ayni saatlerde aradi işte kimsiniz flan dedi bende sen kimsin dedim oda siz kimsiniz dedi dalgami geciyorsunuz dunde aradiniz dedim kapattim suratina. Sonra bana msj atti ozur dilememe izn vermeden kapattiniz flan kasitli yapmadim bilmem ne uzun bi msj atmış. Cevap vermedim eşime soylemeyi dusundum ama bos bosuna olay cıkmasın diye soylemedim. Ama bugun şimdi şu saatlerde bi msj geldi ve yine farkli ama 541li bi numara bi soz atms iyi geceler demis, kimsiniz dedim ben kadir la tanimadin mi yazmış. Bende kiz arkadaslarimdan biriymiş gibi beni işletme kotu olur dedim. Oda ne kizi kz degilim ben dedi. Bende kime msj atiyorsunuz dedim. Sana dedi :KK57:
Ben kimim yazdım. İsminizi soylemediniz ki yazdi. Anladim ki yine ayni kişi. Kizlar ne yapicam ben ya esime simdi soylersem niye dhaa once soylemedin dicek kızıcak bana :KK61: ne yapacagimi şaşırdim ama resmen telefon manyagi bu ya :mad: lutfen acil fikirlerinize ihtiyacim var

Kızlar eşime soylersem olay buyucak sen nasıl cevap verirsin niye bana en başta söylemedin dicek :KK42:

Hattini degistir esine soyleyemiyorsan tabi onun nedenini de soracaktir

Numarayi engelleyin diyecegim ama farklı numaradan atiyormus engellemek kar etmez eşinize söyleyip savcılığa verin.

Esine soyle ..
Veya tanudigun bir erkek , kardesin ,kuzenine ver noyu arasinlar bi guzel korkutsunlar..
Bir ara banada dadandilar adam harbi sapikti acaip sesler cikariyodu telefonda :D
1 ay devam etti en sonunda esime havale ettim tabii eaim sitem etti neden daha once soyleemdin diye bende hallederim sandim hayatim ne bilim dedim uc bes azarla gecistirdi:))
No mu degistirmeden kurtulmustum ki inan ailemden baska kimse bilmez nomu kesin tanidik biriydi...

Esinize ben kizlardan biri sandim diyin o zaman sonra olay cikmasindan iyidir

mesaj atarsan yada açarsan daha çok arar yada mesaj atar umursama. bnada öyle biri arıyıp duruyordu en son br küfür ettm br dha aramadı ble

Kızlar sizi dinledim eşime söyledim. Üç numarayida aradi en son on dakika once msj atan numara baktik kapalim sonra bi onceki numarayi aradik. Eşim kadir senmsn dedi karşıdaki afalladı bi panikledi ne diyorsun kadir kim flan dedi sonra eşim sen benim eşimi aramısısn flan kimsin dedi bn ozur dilemistim esinizden flan sorun dedi tamam dedi esim kapatti. Kizdi sen bana niye soylemiyorsun dedi ozur diledim boyle olcagni tahmin etmedim dedim. Surat yapti biraz sonra hastaydim zaten gittim sarildim gozlerim dolunca tamam uzulme dedi sarldi çok şkr smdilik sorun yok. Ama bu cete gibi brsey kizlar ne yapilabilir. Eşim msjlarida sildi sinirden

Kızlar eşime soylersem olay buyucak sen nasıl cevap verirsin niye bana en başta söylemedin dicek :KK42:

Numaralar hep farklı mı? O zaman engellemek gereksiz olur. Ama her arandığında engellersen vazgeçecektir bir süre sonra.

Konuşmak için cevap vermemişsin ki arayınca açmışsın. Eşinden ebeveynin gibi korkman çok tuhaf. Söyle ki bilsin.

Bilmediğim numaraları asla açmam ve mesaj atsalar bile cevap vermem, kesinlikle muhattap olmam.. Bence hiç cevap vererek muhattap olmamalıydınız

Numaralar hep farklı mı? O zaman engellemek gereksiz olur. Ama her arandığında engellersen vazgeçecektir bir süre sonra.

Konuşmak için cevap vermemişsin ki arayınca açmışsın. Eşinden ebeveynin gibi korkman çok tuhaf. Söyle ki bilsin.

Korkmak degil başta soylemedigim için cekindim. Eşim bu konularda hassastır çünkü.

Bilmediğim numaraları asla açmam ve mesaj atsalar bile cevap vermem, kesinlikle muhattap olmam.. Bence hiç cevap vererek muhattap olmamalıydınız

Normal de bende oyleyim ama telefonumda son zamanlarda hattimdaki tum numaralari gormeme gibi bi sorun oluştu bende tanidigimdir diye açiyordum devamli. Ama dogru acilmamasi lazim.

Back
X