Kızlar başta çok önemsemedim ama sanırım çok fena bi telefon manyagına denk geldim. Bundan iki hafta önce sabah saat 11 gibi bi numara aradi 541li numara açtım bi adam işte birini soruyordu bende yanlış numara dedim ve kapattım.
Ertesi gün farkli bir numara ama yine 541li ayni saatlerde aradi işte kimsiniz flan dedi bende sen kimsin dedim oda siz kimsiniz dedi dalgami geciyorsunuz dunde aradiniz dedim kapattim suratina. Sonra bana msj atti ozur dilememe izn vermeden kapattiniz flan kasitli yapmadim bilmem ne uzun bi msj atmış. Cevap vermedim eşime soylemeyi dusundum ama bos bosuna olay cıkmasın diye soylemedim. Ama bugun şimdi şu saatlerde bi msj geldi ve yine farkli ama 541li bi numara bi soz atms iyi geceler demis, kimsiniz dedim ben kadir la tanimadin mi yazmış. Bende kiz arkadaslarimdan biriymiş gibi beni işletme kotu olur dedim. Oda ne kizi kz degilim ben dedi. Bende kime msj atiyorsunuz dedim. Sana dedi

Ben kimim yazdım. İsminizi soylemediniz ki yazdi. Anladim ki yine ayni kişi. Kizlar ne yapicam ben ya esime simdi soylersem niye dhaa once soylemedin dicek kızıcak bana

ne yapacagimi şaşırdim ama resmen telefon manyagi bu ya

lutfen acil fikirlerinize ihtiyacim var