Telefon manyakları deliricem ya :(

Kızlar sizi dinledim eşime söyledim. Üç numarayida aradi en son on dakika once msj atan numara baktik kapalim sonra bi onceki numarayi aradik. Eşim kadir senmsn dedi karşıdaki afalladı bi panikledi ne diyorsun kadir kim flan dedi sonra eşim sen benim eşimi aramısısn flan kimsin dedi bn ozur dilemistim esinizden flan sorun dedi tamam dedi esim kapatti. Kizdi sen bana niye soylemiyorsun dedi ozur diledim boyle olcagni tahmin etmedim dedim. Surat yapti biraz sonra hastaydim zaten gittim sarildim gozlerim dolunca tamam uzulme dedi sarldi çok şkr smdilik sorun yok. Ama bu cete gibi brsey kizlar ne yapilabilir. Eşim msjlarida sildi sinirden
Savcılığa verin.

Samsung telefon kullanıyorsanız rehbr ayarlarında sadece rehberde olan kişilerin araması gbi bir seçenek var başka numara lar arayamıyor farklı bir telefon kullanıyorsanız bilmiyorum öyle bi seçenek varmıdır

valla yanlış yapıyosun eşine söle msj niye cvp veriyosun ki atar atar gider.. ama eşine sölemen lazim.
ben olsam kim olursa olsun tanimadığı nurmara ararsa direk eşime sölerim. sinirlenir kızar sora napar nurmarami degiştirir:)

Benim başımada gelmişti böyle bir olay, o zamanlar eşimle nişanlıydık, gece gündüz yok, zırt bırt arıyorlardı değişik no dan.. Numaraları sorgulatınca 1 tanesinden şahıs ismi çıktı o da arayınca cevap vermiyordu, ama 1i çok sinir bozucuydu, hakaret değil düz sanki 10 yıldır tanıyor gibiydi.. En sonunda çalıştığım yerde birinin telefon hattı bayii olan arkadaşına gittik, rica minnet kim olduğuna ulaştık, o adresine kadar bulundu.. Sert mizaçlı bir arkadaş kendi no sundan aradı, sıkıştırdı, polis arkadaşım var yolluyorum adresin şu, işin bu, deyince tırstı, özür falan diledi, nereden buldun diye sordu arkadaş, acaba biri internetemi attı diye düşündük, ama çıka çıka, benle küslük yaşayan bayan bir arkadaşım kendi memleketinde akrabası olan 3-5 serseriye vermiş no yu..
Özetle bu olaylarda eski kızgın arkadaşlarda çıkabiliyor..

Kızlar başta çok önemsemedim ama sanırım çok fena bi telefon manyagına denk geldim. Bundan iki hafta önce sabah saat 11 gibi bi numara aradi 541li numara açtım bi adam işte birini soruyordu bende yanlış numara dedim ve kapattım.
Ertesi gün farkli bir numara ama yine 541li ayni saatlerde aradi işte kimsiniz flan dedi bende sen kimsin dedim oda siz kimsiniz dedi dalgami geciyorsunuz dunde aradiniz dedim kapattim suratina. Sonra bana msj atti ozur dilememe izn vermeden kapattiniz flan kasitli yapmadim bilmem ne uzun bi msj atmış. Cevap vermedim eşime soylemeyi dusundum ama bos bosuna olay cıkmasın diye soylemedim. Ama bugun şimdi şu saatlerde bi msj geldi ve yine farkli ama 541li bi numara bi soz atms iyi geceler demis, kimsiniz dedim ben kadir la tanimadin mi yazmış. Bende kiz arkadaslarimdan biriymiş gibi beni işletme kotu olur dedim. Oda ne kizi kz degilim ben dedi. Bende kime msj atiyorsunuz dedim. Sana dedi :KK57:
Ben kimim yazdım. İsminizi soylemediniz ki yazdi. Anladim ki yine ayni kişi. Kizlar ne yapicam ben ya esime simdi soylersem niye dhaa once soylemedin dicek kızıcak bana :KK61: ne yapacagimi şaşırdim ama resmen telefon manyagi bu ya :mad: lutfen acil fikirlerinize ihtiyacim var
savcılıga verın hatta polısı arayıp dolandırıcılık subesıne numarayı bırakın onalr gerekenı yapar...

Kızlar başta çok önemsemedim ama sanırım çok fena bi telefon manyagına denk geldim. Bundan iki hafta önce sabah saat 11 gibi bi numara aradi 541li numara açtım bi adam işte birini soruyordu bende yanlış numara dedim ve kapattım.
Ertesi gün farkli bir numara ama yine 541li ayni saatlerde aradi işte kimsiniz flan dedi bende sen kimsin dedim oda siz kimsiniz dedi dalgami geciyorsunuz dunde aradiniz dedim kapattim suratina. Sonra bana msj atti ozur dilememe izn vermeden kapattiniz flan kasitli yapmadim bilmem ne uzun bi msj atmış. Cevap vermedim eşime soylemeyi dusundum ama bos bosuna olay cıkmasın diye soylemedim. Ama bugun şimdi şu saatlerde bi msj geldi ve yine farkli ama 541li bi numara bi soz atms iyi geceler demis, kimsiniz dedim ben kadir la tanimadin mi yazmış. Bende kiz arkadaslarimdan biriymiş gibi beni işletme kotu olur dedim. Oda ne kizi kz degilim ben dedi. Bende kime msj atiyorsunuz dedim. Sana dedi :KK57:
Ben kimim yazdım. İsminizi soylemediniz ki yazdi. Anladim ki yine ayni kişi. Kizlar ne yapicam ben ya esime simdi soylersem niye dhaa once soylemedin dicek kızıcak bana :KK61: ne yapacagimi şaşırdim ama resmen telefon manyagi bu ya :mad: lutfen acil fikirlerinize ihtiyacim var
böyle manyaklar var...rastgele bir numarayı arayıp kadın olduğunu anladığında evlimi bekarmı olduğuna bakmadan musallat olan kişiler...ama dikkat et seni yoklamak isteyen arkadaş sandığın birileride yapar

eşinize ilk başta onemesemedim ama aramaya devam edince soyledim dersiniz ...

Numarayı tanımadığınız belli birşey,bile bile neden cvp veriyorsunuz ki,siz cevap verdikçe onlar yazmaya devam eder,eşinize söyleyin ve engelleyin olsun bitsin.

Artık telfonlarda engelleme ozellıgı var, Akıllı telefon ıle dırekt engelleyebılırsınız.. Hıc muhatap olmayın.

Telefonun akilli telefonmu?
Cok kolay bi sekilde engelleye bilirsin aramalari.
Mesajlarida engelleye bilirisn.

CIA diye bi program var onu indirip kim olduğunu öğrenebilme şansınız var. Bu kişiyi savcılığa vermekle tehdit edin. Hala devam ederse gerçekten de esinize söyleyip savcılığa şikayette bulunabilirsiniz.

ben antivirus programından engelliyorum aramaları birdaha mesaj atarsada cevap vermeyin zaten muhabbete girmiş olmanız hata başta hiç kaale almayın dahada atarsa kendi kendine konuşsun arasın sıkılır zaten anlamam niye cevap veririsiniz ki tanımadığınız numaralara yani ikinci defa hiç uğraşmayın;)

yazın aynısı başıma geldi

bi numara aradı kimsiniz dedi siz kimsinzi dedim o sordu kapattım telefonu
sonra aynı hattan baska numara aradı bi kadın ismi söyledi yanlış numara dedim kapattım msj göndermeye başladı watsaptan
işte özür dilerim , yanlış oldu vs.. vs...

kardeşim o numaraları feyse yazdı arama yaptı adam kabak gibi çıktı bodrumda otelde garson olarak çalışan bi adam yani feyse öyle yazmış

watsaptan direk fotosunu gönderdim eğer aramaya devam edersen kocama söylerim fotografın bilgilerinde elimde gelip seni öldürür yazdım:)
bidaha o gün bugündür ses yok:)

bende de vardı aynı durum onun yuzunden hattımı degıstırdım 60 tl ye denk geldı. Herneys basıma gelenı anlatayım bak bırgın pc basındayım telefonum kapalıydı sonra acayım dedım actım sonra arayan kım mesajı geldı baktım hıc tanımadıgım numara dur bır arayım dedım ben boyleyım kım dıye ararım her neyse aaradım actı dedım benı aramıssınız kımsınız dedım o da mehmet mıydı bısı dedı unuttum dedı ıste ben busra yı aaradım dedı bdende busra kım dedım sensın dedı bende hayır dedım anlamadı. Derken kapattım yuzune sonra yıne aradı engelledım ve mesaj attım aamma defalarca aradı en az 70 kere sonra bır kufurler yagdırdım mesajda bır kufurler offf derım. Sonra tepkısını merak ettım engelı actım aradım sonra bana nıye kufur ettın falan dedı bende açıkladım falan benı tehtıd ettı bak ben senı tanıyorum ıstesem evını bulurum benımle arkadas ol falan fılan derken baya sey oldu ulan senle mı ugrascam dedım hattımı ıptal ettırdım yenı aldım ve cok mutluyum. Ay daha cok uzundu ama mecalim kalmadı

Back
X