Aynen haklısın, ısıklara geldigimde saniyesi saniyesine kacırmamak gözümü ısıklardan almıyorumEvet derdim bu oldu.Artık herkes kafayı sıyırdı ve bende sıyırıcam. Arabada telefonla uğraştıklarını zaten biliyordum da bu artık boyut atladı. Örnek vereyim.
Isiklardayiz yesil yandi ondeki gitmiyor. Niye? Telefonda biseyler yapiyor durmuş.
Yine trafik ve biraz sıkışık zaten zor ilerleniyor yol acildi biraz millet gitti ondeki gerizekalı ilerlemiyor niye? On kamerayi acmis kendini cekiyor!
Oburu desen elinde telefon gozu assada arac suruyor seridinden cikti tepeme biniyordu.
Bu nedir arkadas! Sanki cok guzel kullaniyorlar, sanki duz gidebiliyorlarda bir telefon eksikti. Kafami cevirsem aracin icinde telle ugrasanlar var.
Biri ise direksiyona koca tableti sabitlemis oynaya oynaya gidiyor.
Ne hakkiniz var milletin canini, malini tehlikeye atmaya? 24 saat cuvala girdi. Arabada bari birak ya bi birak.. iyice cigrindan cikmadi mi bu iş? Bıktım artık. Bu insanların herşeyin suyunu cikartmasindan umursamazligindan.
Haklısınız valla. Geçen adamın biri E5te gidiyordu öyle üstümüze çıkacaktı az kalsın. Insanlardaki cesarete bak yav sokaktan topluyoruz canımızı sanki.
Bide ben yolu kontrol ediyorum demiyorlar mı ! Sinir oluyorum araba kullanırken telefonla uğraşanlara. Önemli bir şey var çek kenara bak .
Son zamanlarda moda oldu zaten araba kullanırken selfie çekmek , video çekmek. Modaya uyum sağlıyorlarTabi tabi kesin ediyorlardir. Ne onemlisi aheste aheste takiliyor, selfi cekiyor, mesajlasiyor, twit filan atiyordur simdi kenari cekse eve gidemez ugrasmaktan. -.-
Aslında polisler her gördüklerinde ceza yazsa belki biraz azalır bu durum
Insanlardan banane zaten. Dangalagin teki yarin telefonla ugrasirken tepeme bindirse ? Umursamaz mi olucam? O telefonla ugrasirken kendi kaza yapip geberecek olsa mesela umurumda olmaz ama baskasinida tehlikeye atiyor. Demek istedigim bu.Insanlarin umursamazligina takilmak yerine kendin biraz rahat olmaya calissan daha iyi olmaz mi? Yani insanlari degistiremedigine göre kendini degistir. Böylelikle sorun cözülmüs olur.
Bisey yaptiklari mi var ki? Kac tane trafikte makas atip kurallari yok sayan tiplerin videosu cekildi. Zaten bi yaptirim olsa boyle seyler yapamazlardi.Bu kişilerin fotosunu çekip plaka numarasiyla polise verebilirsiniz. O zaman kendiniz telefon kullanmis olursunuz ama eger yaninizda biri varsa o ceksin fotoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?