• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon numaramı vermekte kararsızım

beispiellos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
46
0
86
İstanbul
okulda hoslandıgım erkeği face de buldum ve ekledm 2gün önce . biraz konustuk .dünde okulda görünce gülümsedik birbirimize . bugn face den mesaj atms face de pek denk gelemiyoruz senin içinde sakıncası yoksa numaranı alabilirmiyim diye . ne demeliyim karar veremedm basit herkese numarasını veren bir kız gbi görünmek istemiyorum . ne demeliyim ? ama okullarda tatil olcak o da memleketine gitcek bska bi görüşme sansımz da yok gbi . bi akıl vern lütfen

bence vermelisin şimdi bi daha fırsatını bulamazsan ya :61: bnce ver ama verirkende çok ilgisiz davran tınma pek öle önemsiz bi olaymış gibi çaktın? :34: ay şimdi ne heycanlısındır ya :66: ne güzel inş umduğun şeyler olur

bence vermelisin şimdi bi daha fırsatını bulamazsan ya :61: bnce ver ama verirkende çok ilgisiz davran tınma pek öle önemsiz bi olaymış gibi çaktın? :34: ay şimdi ne heycanlısındır ya :66: ne güzel inş umduğun şeyler olur:16:

okulda hoslandıgım erkeği face de buldum ve ekledm 2gün önce . biraz konustuk .dünde okulda görünce gülümsedik birbirimize . bugn face den mesaj atms face de pek denk gelemiyoruz senin içinde sakıncası yoksa numaranı alabilirmiyim diye . ne demeliyim karar veremedm basit herkese numarasını veren bir kız gbi görünmek istemiyorum . ne demeliyim ? ama okullarda tatil olcak o da memleketine gitcek bska bi görüşme sansımz da yok gbi . bi akıl vern lütfen

benim sevgilimle tanışma hikayemize benziyor biraz:16:. ben numaramı vermiştim ama konuşmuştuk biraz bi kaç hafta sonra vermiştim.
eğer gerçekten hoşlanıyosan ve okuldan tanıdığın kadarıyla iyi biri olduğunu düşünüyosan ver numaranı. konuşmalarından anlamıştır basit bi kız olmadığını merak etme, öyle düşünme.
hadi hayırlısı:1:

benim sevgilimle tanışma hikayemize benziyor biraz:16:. ben numaramı vermiştim ama konuşmuştuk biraz bi kaç hafta sonra vermiştim.
eğer gerçekten hoşlanıyosan ve okuldan tanıdığın kadarıyla iyi biri olduğunu düşünüyosan ver numaranı. konuşmalarından anlamıştır basit bi kız olmadığını merak etme, öyle düşünme.
hadi hayırlısı:1:

arkadaşa katılıyorum canım ikinizde az çok fikir sahibisinizdir birbiriniz hakkında vermelisin numaranı bencede :31:

Niye okulda gördüğünde konuşup o zaman istemiyorda telefon numaranı feysden istiyor
Ben o kısmı anlamadım ?:44:

Son düzenleme:
bencede vermelısın....hatta sen ona sen ver ben senı ararım de...bıkaç gun geçsin öyle ararsın :)

bence de vermelisin ilgisine göre davranırsın sonrada...
baktın aramıyo etmiyo sende mesafeli durursun..
okul arkadaşınmış tel no vermekten bişey olmaz bence..:21:

ver ama ilk görüşmeden sonra arayan sen olma ..
sürekli kendi arasın seni:34:

vermemelisin. okulda istesin yüzyüze. numaranı isteyenin o olduğunu nereden bileceksin? belki onun profilini başkası kullanıyordur :82:

ben olsam vermezdim
kendiniz demişsiniz herkese numarasını veren bir kız gibi görünmek istemiyorum diye
neyse yine de sen bilirsin tabiki

Son düzenleme:
ben olsam vermem face de 2 yazıştık okulda bi gülümseme hemen numara mı verilir
biz sevgilimle 2 ay boyunca hep bakıştık kaç defa numara mı istedi balkonlara yazılar attı sürekli takip etti yoluma çıktı 2 ay uğraştı en sonunda verdim artık
bi de face de istemiş yüzyüze bile değil kendiniz bilirsiniz

tatlım ver bence de. hatta telefonum şu sıralar bozuk, sen numaranı verirsen servisten telefonu alınca sana mesaj atarım de.
ben olsam öyle yapardım :80:
ne heyecanlı şu ilk bakışmalar yaa:32:

Numaranı verirsen herkese numarasını veren basit kız gibi görünceksin büyük ihtimal ... :34:

Son düzenleme:
Back
X