Telefon numarası ve yaşadığı ilçeden adından ve soyadından ev adresi öğrenilebilir mi

tweety94

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
260
16
318
İstanbul
Lütfen yardım edin. bu siteden gerçekten çok fazla yardım alan insan var çareyi sizde buldum okuyupta aklınıza bir fikir geliyosa bile yazmanız yeterli onun sadece adını soyadını, telefon numarasını ve yaşadığı ilçeyi biliyorum onun ev adresine ulaşmam mümkün mü? gerçekten çok ihtiyacım var ne yapmalıyım sizce bana yardım edin lütfen

Yada yasadigi ilcenin muhtarligina sorun adi ve soyadindan adresi bulunur her halde muhtarliktan .

canım çok teşekkür ederim okuyup yazdığın için. kendisi telefonlarıma cevap vermiyor ve ona mutlaka ulaşmam lazım zaten bununla ilgili buraya ayrı bir konu açıp yazıcam oturduğu mahalleyide biliyorum ama büyük bir mahalle. muhtara sorsam bana söyler mi ki kimse söylemez savcılık kararı olmadan diyo

Yok canim be ne ariyon da sanki savcilik karari gerek yok ole bisey. Mahhalleyide biliyorsan git oranin bagli oldugu muhtara soylerler sana adresini.

Bizzat kendim.. Tr ye izne gelmistim. Cok uzun yillardir gormedigim bi arkadasim vardi. Dedim ne yapiyor ediyor tel nosuda yoktu artik. Gittim evlerine. Tasinmislar maalesef. Hemen muhtarligina gittim yeni evlerinin adresini bile verdi...

hanı bu herseyı bılen 118lı özel numaralar varya onlara ara bı sor belkı adresı söylerler.

Bizzat kendim.. Tr ye izne gelmistim. Cok uzun yillardir gormedigim bi arkadasim vardi. Dedim ne yapiyor ediyor tel nosuda yoktu artik. Gittim evlerine. Tasinmislar maalesef. Hemen muhtarligina gittim yeni evlerinin adresini bile verdi...

allah razı olsun canım ne muradın varsa versin. başka hiçbirşey istemedi dimi senden muhtar yani bilgi falan ?

Erkek arkadaşım küçükyalıda oturuyor belki tanıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…