cocuk okuldanmi?
eger oyleyse ozaman ona derslerden oturu biseyler sor, sanki onu secmis degilde, tam o an aklina geldi ve onunda o ortamda bulundugu icin ona sordugunu sanmasini sagla.
yani durumu cakmaz enazindan.
ona subu ders nezaman dersin veya nblm su ders icin hangi kitabi yapicakz yazari bilmiyorum bana telefinuma atarmisin gibi bisey dersin..ve hemen uzaklasirsin
yani akklina biseyler getir iste ne soyleyebileceginden, ve ozaman beni goremezsen eger, bu numaram buraya msj atarsin dersin gayet dogal bir sekilde ki hani aa bu kiz sevio beni demesin diye (ki bunu istemedigini dusunuorm zaten)ve numaranbisekilde onda olmus olur :)
eger okulda degilsende aranizda olani bilmedigim icin sizin ortak olan bir konu hakkinda yada onun bildigi yada bir arkadasin tel numarasini iste, yada neblm futbolla ugrasiosa 'senin top oynadigini duymustum kardesimde yazilcak, bana oynadigin vederasyonun ismini msj atabilirmisin'gibi bisey uydurursun
soylim yaz derse yok msj at sen daha kolay kalir kardesimde gorur gibi bisey uydurursun..hani bu tip biseyler sorar telefionunu kaydetmesini sgalarsin.
ama sonrasinda seni ararmi, yada hoslanirmi filan iste onu bilemem..ben sadece sen numaran onda olsun istedigin icin bu taktigi uygula diye onerdim.
gerisini sen dusunursun artik :)