Telefon numarasının kime ait olduğunu nasıl öğrenebiliriz?

strong mother

Baslngc:60.4 Gncl:55 Hedef:55
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
3.349
3.044
448
Selamünaleyküm kızlar benim çok yakın bir arkadaşımı takip eden biri var arkadaşlık teklif ediyormuş ayrıca bugün arkadaşımı yolda takip ederek konuşmış arkadaşım bırak peşimi demiş ben evliyim ALLAH(C.C)'tan korkun yok mu demiş o da ben de evliyim ne olcak demiş.. her neyse bu arada nasıl yaptıysa arkadaşımn çantasına numarasını atış kağıtla.. bu kişinin kim olduğunu nasıl bulabilirz?.. bilinmeyen numaralarda bilgileri gizli yada rehbere eklenmemiş diyor karışık oldu ama kusura bakmayın internetten kime ait olduğunu ğrenebileceğim bir site var mı?acil lütfen..
karışık oldu özür dilerim ama olay çok taze ve moralimiz çok bozuk savcılığa vermek istiyor ama eşinin duymasından korkuyor eşi aksi biri..

eşinden gizli kim olduğunu bulacak ve savcılığa verecek öyle mi? üstelik eşi aksi biri! bu size mantıklı geliyor mu Allah aşkına? eşine anlatsın kesinlikle.

Allahim yarabim! ne korkunc bir sey! evli olupda seni birisinin rahatsiz etmezsi gercekden insanin basina gelecek en kotu seylerden biri. Ben nisanlanmadan once birisi beni boyle takip eden biri vardi...ve gercekden boyle kisilerle ugrasmak cok zor...!!! birde evli olup boyle basina bir sey gelmezsi daha kotu.. cunku iftira bile ata bilir.. kocasi ile ayirmak icinde bir seyler yapar. Bence bir sure yanliz disari cikmazsin ve mumkunse kocasi ile kol, kola ciksin. Allah boyle pisliklerden bizleri korusun! Boyle kisiler genelikle.. zayif karekterlere cok yaklasirlar bence... yani cabuk incilecek kisilere... sahsen arkadasiniz boyle degilsede, disardan oyle gorunuyorsa... biraz sert gorunse iyi olur.. dislerini gozterince o bir iki derken kacar...

bu arada kocasida arkadasinizi deniyor olamaz degilmi? cok sacma bir dusunce ama yinede aklinizda bulunsun. ayagini ona gore denk alsin...neler goruyoruz neler...:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam uzun zamandır takip ediyor, arkadaşlık teklif ediyor, üstüne de yolda kolunu tutuyor.
Bir de çantaya kadar numara atıyor? Çanta açıkmıymış bari :)

Ve arkadaşınız bu kişinin kim oldugunu bilmiyor.

İlginç!!!

Şahsen bana bunu yapacak anında imdat polissss diye bagırır tacizden tutuklatırım o ş.....zi

Belli ki altında başka şeyler var eşinden de korktuguna göre duymasını istemediği şeyler!!!

Son düzenleme:
Mrb,

oncelikle numaranin kime ait oldugunu ne yapacaksiniz ki? arkadasiniz bu kisiye merakli dglse ve dediginiz gibi evliyse ztn o kisiyle gorusmez, numarayi da kullanmaz.. olurda o kisi tekrar arkadasinizin karsisina cikarda rahatsiz ederse sikayet edersiniz polise savciligia... Hem bu arkadasiniz madem bu kdr rahatsiz kocasina soylesin! olmaz mi?

Gidip numarayı savcılığa verse, bu numara beni rahatsız ediyor diye?

verse de yanıt alamaz o numaranın hangi hatta arama yaptığı bakılıyor
eğer arkadaşınızın numarasına arama yada msj yoksaonumaradan bişey
yapılmaz
savcıyada adamın biri bana bu numarayı verdi dese savcıda al at der neispat edilebilirki

eşi o anda değil sonradan duyarsa katil olur..gerçi katil olunacak ne var onu da anlamadım.

ben anlamiyrm bu kadarini!!

arkadasim bu arkadasin esinden korkuyor da o takip eden kisinin ne yapacagindan korkmuyormu? sanki dunden razi. gidin sikayet edin polise eger keyfiniz okdr rahatsa bilemeyiz...

bence başka bir aile büyüğünüze söyleyin.şu anlattıklarınıza göre şikayettte olsa hiçbirşey ispat edemeezsiniz.bir büyüğünüz bilsin ki olur ya eşiniz duyarsa mahsumiyetinize inansın. bence bir daha yanınıza gelicek olursa da polisi arayın hemen.

eşinizi şu aşamada söylerseniz huzurunuz bozulur.

Olayın üstü soğumadan eşine anlatmalı,gizli yapılacak işler değil bunlar.Gidip savcılığa versin. Allah korkusu yoksa bir adamda yapar bunu evli bekar farketmez. İlk arkadaşlık teklifinde de eşine söylemeliydi bence...

canım67 arkadaşım razı olduğundan değil korkudan yaşamayan bilmez sadece yardım istedim ALLAH(C.C)'ta size de yaşatmasın.. aminnnnn

turkcell numaralarda seni arayan numaranın kime ait olduğunu bulabileceğin bir sistem var belki diğer hatlarda da vardır kimin adına kayıtlı olduğunu bulabileceği bi de onları denese. Google'a bu numara kimin yazıp 4. linke tıkladığınızda turkcell avea vodefone hatlarındaki sistemleri nasıl kullanabileceğiniz anlatılıyor .

Son düzenleme:
Gizli saklı böyle işlere kalkışırsanız eşinin o bahsettiğiniz aksiliğinden nasibini alırsınız :34: madem korkuyorsunuz eşinden bu derece, o zaman anlatın.. sonradan işler farklı boyuta geldikten sonra öğrenmesi daha kötü.. kendi kendinize işlere kalkışmayın....

eşini kötü birşey yapmaya kalkışacağından korkuyorsa arkadaşınız, eşinizin bir yakınına durumu anlatabilir bence, kaynı falan varmı mesela yada kayınpederi, onlardan biriyle konuşup durumu anlatabilir ve yardım isteyebilir. yarın öbürgün adamın iftira atmayacağı ne malum, en azından eşinin bir yakını duruma vakıf olursa hem yardımları dokunabilir, hem eşini durumun dışında tutmuş olur, hemde iftira gibi bir durum olursa eşinin güvendiği biri tarafından korunabilir bence..

Ve aleykum selam..

Ne gelirse insanın başına korkudan gelir..

Eşine söylesin mutlaka.. Zaten eşi o telefondan adamı bulamaz, ancak arar haddini bildirir.

Yok illa söylemem diyorsa, yakın bir aile büyüğüne söylesin, eşi gibi arasın ve tehdit etsin.

Bu kişiyi gördüğü anda ise bir arkadaşın dediği gibi sesli bir şekilde bağırsın, oda gitmek zorunda kalır.

Dikkatli olsun, dünya çok tehlikeli artık.
...

İnternetten öğreneceğiniz bir yer yok. Rahatsızlık devam ederse o kağıtla birlikte savcılığa başvursun.

Sonuç çıkmazsa bile en azından Allah korusun bu rahatsızlığı ileri boyutlara taşırsa şikayeti duruyor olsun.

nedır kımdır bunlraı bılıp de ne yapacaksınız.dırek polıse sıkayet edın ılgılensınler .

ayrıca hat sahıbını bulsanız bıle ,belkı de rahatsız eden kısıye bıle aıt olmayabılır

o yuzden telefon sahıbını bulmakla kımseye haddını bıldıremezsınız .

Son düzenleme:
sımdı polıse gıdecek ben evlıyım evlı bırı bana arkadaslık teklıf ettı dıcek.sonrada numarasını cantama atıverdı yada sıkıstırdı dıcek.polıs ne yapsın kı bunu numarayı arayıp sayın sapık bu kadını bıdaha sıkıstırmamı desın tovbe yarabbı.olay anında yanına geldıgınde polıs cagıracaktı bencede.durum absurt olur boyle anlatırsanız polısede.benım yanıma gelecek boyle bırı konusmaya calısacak 2sn surmez kacacak delık arattırırım ona.pasıf olmayın cnm koruyun kendınızı.kolay gelsın

çantaya nasıl olmuşsa numarasını atmış öylemi? nasıl olmuş gerçekten merak ettim zorla çantasınımı açıp içine atmış? saçma orda arkadışınız durup mücadele ederken adam numarasını kağıda yazmış ve zorla arkadaşın çantasına atmış ve arkadaşın buna müdahale edememiş,çevrede kimse yokmuymuş

Back
X