Telefon Onerisi? -yardim eder misiniz :)

Bir soru daha sorucam guzel hatunlar
gorilla glass kendiliginden mi oluyor, sonradan mı taktırıyoruz ?

Bir soru daha sorucam guzel hatunlar
gorilla glass kendiliginden mi oluyor, sonradan mı taktırıyoruz ?
gorilla glas telefonun camının özelliği canım sonradan taktırma durumu yok. hasarlara karşı dirençli bir cam yani.
lumianın ekranı ıps. yani 8 bit renk derinliği sunuyor. normal telefonlardaki yansımalar vs yok güneşte hani görünmez ya telefonun ekranı bunda öyle bir şey yok içerdeymişsin gibi sıfır görüntü kaybı. s3 te varmı bilmiyorum ama ıps gorillaya göre daha avantajlıdır.

Bade
çok gereksiz ama kafamı kurcalayan bir soru sorucam :)
S3 veya s4 mini düşünüyorum, bunlarda ses kayıt yokmus
Senin telefonunda var mı
ha dersen ki kaç kez kullandı ses kaydını, kullanmadım ama kafama takıldı
bu kadar basit bir özelligi neden koymamışlar ki telefona
koymayınca bi anda kıymete bindi bende :D
insanlık hali her an lazım olabilir yani..

s3 te de lumia da direk ses kaydı yok google play ve wp marketten uygulama olarak indiriyorsun ama ben bunca yıldır telefon kullanırım hiç kayıt yapmadım gerekte görmüyorum :D

Limonkız, şuan vatanda 540 tl kap ve 2 adet ekran filmi hediye diye biliyorum

Bende o bütçelerde düsünüyorum su an buyuk arastırmalar icersindeyim :9: aklımda 2 dokunmatik var biri galaxy young , digeri galaxy ace . nokiadanda tuslu istiyorum asha 302 de aklım .. ama tamda karar veremedim bilemiyorum ya daha bakınıcam gibi geliyo :33:

Ben samsung galaxy ace kullanıyorum, bu fiyata bulabileceğim en iyi android telefonlardan biriydi. Nokia almanı önermem artık telefon piyasasının gerisinde kaldı. Htcnin yazılımı çok iyidir ama düşük modellerine bakmadığım için onlar hakkında bir bilgim yok. Htc sensation modelini samsung galaxy s3 e tercih ederim mesela.
galaxy ace'e gelince(s5830) fena telefon sayılmaz ancak yüklenen hemen her şeyi telefon hafızasına kaydettiği için çeşit çeşit uygulamalar ve oyunlar yükleyemiyorsun. ben telefonu alalı 1 sene oldu zaman zaman kasıyor, rehberi geç açılıyor falan ama henüz beni çıldırtacak kadar değil. Başlıca uygulamaları rahat kullanıyorum, gpsi de gayet başarılı.

HTC veya Sony Ericsson almayinda.. Gerisini bilmiyorum. Ben suana Iphone 4 kulaniyorum.. Eger bütçen varsa, bunu almalisin.. gercektende kaliteli ve guzel bir telefon. Am bütçen yoksa.. bilmiyorum :(

ben de bi öneri sunayım ozaman canım bütçen kısıtlymış madem Huawei U8850 Vision öneririm şuan hepsi buradada büyük bir indirimi var 2gün önce alsaydın aslında 300 liraydı da şuan 50 lira arttırmışlar millet sömürdü telefonu çok alan oldu 5 günde. kardeşim de bunların içinde bugün geldi telefonu ve mükemmel ben bile almadığıma pişman oldum ki ihtiyacım olmamasına rağmen gayette hızlı bi telefon bi araştır aklında bulunsun derim ;) ama kampanya kısa sürecek uyarayım. şimdiden hayırlı olsun.

Bade
çok gereksiz ama kafamı kurcalayan bir soru sorucam :)
S3 veya s4 mini düşünüyorum, bunlarda ses kayıt yokmus
Senin telefonunda var mı
ha dersen ki kaç kez kullandı ses kaydını, kullanmadım ama kafama takıldı
bu kadar basit bir özelligi neden koymamışlar ki telefona
koymayınca bi anda kıymete bindi bende :D
insanlık hali her an lazım olabilir yani..

Ben s3 kullanıyorum ses kaydi var.hem de acayip Berrak ve guzel ses kaydi oluyo ben ders çalışırken kayıt yaparak çalışırım acayip isime yaradı

Canim ben galaxy w kullaniyorum ikinci el almistim ama cok memnunum cok saglam bir telefon ayrica dokunmatigi ekran rengi harika sifiri ne kadar bilmiyorum ama bir bak bence kac kere yere dustu benim cocuklarin eline gecti birsey olmadi sukur:39:

ben nokiacıyım ama yeni nesil telefonlar adronoid işlemci harikaaa bu yüzdendee samsungun modellerini öneririm...

Cok tesekkur ederim hepinizee :))
galaxy w ve huawei de hosuma gitti aslinda :)
Ramazan bitince bir teknomarkete gidip kararimi vericem insallah :)
Umarim saglam bir telefon alirim sonradan yavaslayip da beni kanser etmez :D

bende nokia c6-01 kullanıorm dayanklık bakımından evet iyi ama kşke android alsydm diye kızıyorum kendime.. :5: nokianın ovi mağazası kdr iğrenç birşy yok.. uygulama adına işe yarayack birkaç şey haricinde tam bi fiyasko.. bnce android bi telefon al model olark bşy diyemm ama film dizi progrmlar yada mağazası olsun bnce güzel :) nokia da telefon donması sııklaştı bnde ama bnmki dokunmatiği çok iyi.. :) sana bi tavsiye android al bnce symbian özellk yok olmalı.. samsung al kore malıı nokia israiln diye duydum ben nokia yı protesto ediyorum ayrıca bilseydm almzdm :25: bu konuda hassasm da biraz :47: :)

Back
X