Telefon sapigi… eski es veya baskalari korkutmaya calisiyor bence

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Gecen gun eski esimin ailesinden birine mesaj yazdim. Benimle ilgili yalan yalnis ekiskler soylemis, ayrilma sebebimize dair. Eski esimin yengesi oluyor. Bende nasil insanlarsiniz gibi kelimeler kullandim. Iki elim yakanda olacak gibi. Eger konusursan ben de senin eski mevzularini anlatirim ailene dedim.

Bu beni polise sikayet etmis, hakaret etmisim diye.

Dun de bunlar tarafindan mi yoksa bunlarin ayarladigi biri mi, bilemice, bir adam aradi. Bana onlarin sivesiyle seni gordum sesin cok hos cok begedim seninle evlenmek istiyorum gibi seyler soyledi. Ben de bagirdim polise sikayet edecem diye. Sonra birdaha rahatsiz etmicem diye yemin etti.

Ben tabi bunun bir oyun ve beni korkutmak amacli yapildiigni dusunuyorum veya bana kotu imaj cizip eski esimin cocugumu elimden almasi icin delil topladigini.

Siz niye hakaret içeren tehtid eder gibi mesaj atıyorsunuz ki? Allaha havale edin. Konuşurlar susarlar. Adamlarda böyle şikayet ederler. Durduk yere başınıza iş açmışsınız.
Çözüm kolay hala arkanızdan konuşuyorlarsa sizde konuşun bildiklerinizi. Kendileri uğraşsınlar. Yada susun allaha havale edin. Sizde o numara tekrar rahatsız ederse şikayet edin.

Neden mesaj attınız ki ortada yalan yanlış birşey varsa er geç ortaya çıkar ki eski eşinizin ailesiyle bir bağınız yok artık. Olan olmuş bir sure tanımadığınız numaraları açmayın kendi üstünüze sıçratmışsınız

Zaten ilişkinizi kesmişsiniz. Ellerinde delil olmadan çocuğunuzu sizden alamazlar. Muhattap olarak kimsenin eline koz vermeyin. Konuşanlar hep olacak.

valla kendin etmişsin kendin bulmuşsun.bırak konuşan konuşsun boşanmışsın bitmiş gitmiş.hayatından çıkmış sülale.kabahat sende.bir daha kimseyi taciz etmezsin.

ama o da benim hakkimda konusmuslar. yoksa yazmazdim ona. bana ah veya beddua ederse tutar mi ?
Konuşsunlar ne olacakki....
Şimdiden sonra kendinizi onlara ispat etmenize gerek var mı?
Herkes yoluna gitmiş zaten..
Sende onların arkasından konuş..
Mesaj atmak niye?
Neden imaj zedeliyorsunuz...
Sanki gözünüz hala onlarda kalmış gibi.

Son düzenleme:
Ne bir daha telefona bakin ne de muhattap olun böyle pislikler için yuva bozmak çok kolay oluyor..

Back
X