- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
- Konu Sahibi ayakkabiasktir
İnanmadım forumda telefon numaranı bulması saçma ikinci olarak Ada'mın telefonunu burda deşifre etme amacını anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık ne kadar çaresizse artıkBence varya sen erkeksin kendi numarani yaziyorsun belki kiz dusururum diye? Bu be ya?
engelleYillar once bi forum sitesinden biriyle forumda msglasmistim. Bu yil benim tel.imi nerden bulduysa bana cinsel icerikli sms gonderiyo. Bir ara salaga yattim yemedi daha da sms gondermeye basladi. Bende sms lerine tepkisiz kalmaya karar verdim. Ark.lar aileme de hattimi degistirmk icin yalanda uretemiyom. Zaten bi erkekle forum sitesinde yazistigimi duyarlarsa kizarlar napmaliyim![]()
Caresiz olmasam yazMilletin numarasini buraya yazacagina git kendi numarani degistir madem..!
İnanmadım forumda telefon numaranı bulması saçma ikinci olarak Ada'mın telefonunu burda deşifre etme amacını anlamadım
10 liran da mı yok?Su an degistiremem issizim cunku
Aynı şeyi düşünmüştüm sen yazmışsın.
Kendi numarası o.
Hemm niye yazar ki milletin numarasını arayip biz mi kizalim demii.
Caresiz olmasam yaz
Bilmiyorum kafam karisikBi forum sitesinden konusmayla telefon numarasi nasil bulunur? Mumkun degil bu..
Telefonunu degistirmekten baska sansin yok.
Bilmiyorum kafam karisik