Telefon sapığı

kirmizilihatun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
734
567
323
dünden beri çok sinirlerim bozuk.Sürekli birisi mesaj atıyor.İLK önceleri cevap vermedim.Sonra ardı arkası kesilmiyor.Bana sms atmayın numaranızı savcılığa veririm dedim. Hiç bir halt yiyemezsin ben kıbrısta askerim bu numarayı sürü kişi kullanıyor diyor ve ayrıca benimle konuşmazsan numaranı sohbet sitelerine veririm seni mahvederim falan filan bir sürü sms atıyor.BUgün sabahtan beri 50 mesaj oldu nerdeyse bir kere bile cevap yazmadım hala atıyor ve ayrıca artık iyice haddini aştı terbiyesiz şeyler yazıyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Başıma ağrılar girdi artık.Bir akıl verin bana allah aşkına...

Evlisiniz galiba...
kocanıza söyleseniz bence daha iyi olur.
Baksanıza karşınızdaki kişi ahlaksız ve şuursuz biri...
tek başınıza baş edemezsiniz...

bir erkek açıp benzetse ya. eşiniz mesela. ayrıca savcılığada verdiğinizi söylesin numarayı.

savcılığa suç duyurusunda bulun canım,
bir şekilde ortaya çıkacaktır , çeksin cezasını
ne manyak insanlar var dünyada, seni rahatsız edince eline ne geçiyor salağın

dünden beri çok sinirlerim bozuk.Sürekli birisi mesaj atıyor.İLK önceleri cevap vermedim.Sonra ardı arkası kesilmiyor.Bana sms atmayın numaranızı savcılığa veririm dedim. Hiç bir halt yiyemezsin ben kıbrısta askerim bu numarayı sürü kişi kullanıyor diyor ve ayrıca benimle konuşmazsan numaranı sohbet sitelerine veririm seni mahvederim falan filan bir sürü sms atıyor.BUgün sabahtan beri 50 mesaj oldu nerdeyse bir kere bile cevap yazmadım hala atıyor ve ayrıca artık iyice haddini aştı terbiyesiz şeyler yazıyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Başıma ağrılar girdi artık.Bir akıl verin bana allah aşkına...

Pişkinliğe bak! kötükedihüso
canım numaranı değiştir olsun bitsin.

Ararsa ..numaranızı savcılığa vermiş bulunuyorum ayrıca şu an telefonum dinleniyor kayıt alınıyor, size geçmiş olsun, en kısa zamanda yeriniz ve kimliğiniz tespit edilecek size kolay gelsin bundan sonra..:)) deyin kapatın..

Gerçekten de savcılığa verin, yakınlarınıza da söyleyin mutlaka..

kocanız sınırlı ıse demeyın bır yakın kardesınız falan varsa arasın numarayı kızsın yok olmazsa o zaman esınıze soyler resmı yerlere basvurursunuz

dün söyledim zaten eşime akşam .Çok sinirlendi ..Akşam falan mesaj atar diye korktum o yüzden söyledim.Ver telefonun bende kalacak dedi.Bende bugünde bekleyelim belki atmaz birdaha dedim ama galiba bıkacak gibi değil sapık yaaa...Birde biraz önce başka bir numara tanışabilir miyiz diye mesaj atmış.Tam bir bela ..ağlıcam şimdi öffffffff

dün söyledim zaten eşime akşam .Çok sinirlendi ..Akşam falan mesaj atar diye korktum o yüzden söyledim.Ver telefonun bende kalacak dedi.Bende bugünde bekleyelim belki atmaz birdaha dedim ama galiba bıkacak gibi değil sapık yaaa...Birde biraz önce başka bir numara tanışabilir miyiz diye mesaj atmış.Tam bir bela ..ağlıcam şimdi öffffffff

eşinizi arayıp yine mesaj atttıgını
hatta bu defa 2 numaradan geldiğini söyle...
gerekeni yapsın...
huzurunuzu bi şuursuz için bozmaya degmez:teselli:

adam manyak şimdi eşimi arıttırcam.Birde yalan yanlış şeyler söyler diye korkuyorum aslında.Bu gibi pisliklerin ne yapcağı belli olmaz.

o cep telefonu askeriyede kacak kullaniliyor galiba, bence sikayet et, savci o numaraya komutanlara ulasir, bak ozaman o komutanlar o sapiklari nasi yola getiriyokaydirigubbakcemile
askerligi uzasinda görsün ozaman kim hangi halti yiyoalsanaalsanasmile

Vakit kaybetmeden savcılığa gidip dilekçe vermeniz en doğrusu !
Telefonunuzun eşinizde kalması ya da eşinizin arayıp o sapığa sayması da çözüm değil.

allahın manyakı işte ne olucak.buna benzer olay yaşadım ama beni gizli numarayla arıyorlardı.sonra acık numara ile 1gun 10 kere caldırdı kapattı.bende eşime verdim numarayı cevebını aldı alcak.sende bence böyle yap.allah yardımcın olsun

ben asker olduğunada pek inanmadım aslında.Çünkü kıbrıstayım diyor.Kıbrısta burda aynı burdaki vodofone numarası kullanılırmı? numarasını sorguladım.ercan sarı diye birine kayıtlı.Adının turgut olduğunu söylüyor

telefonu kapatsanız nasıl olur?

Sabah eşimi gönderdikten sonra bana da gizli numaradan telefon geldi, normalde açmam ama tam kapıdan eşim çıkınca belki odur, telefonunun numarasını gizleyip, benimle dalga geçecek diye açtım sabahın sekizinde."Merhaba beni tanımadın mı? Yanında kimse yoksa konuşacağım" diyen salağın teki."Manyak mısın kardeşim, yanlış numara" dedim."Orası Ordu değil mi? Bu hat senin üstüne kayıtlı mı? Sen kesin evlisindir" falan diye aptal saptal şeyler söyledi ve ben yüzüne panikle kapattım, sonra gizli numaradan 4-5 kez üst üste aradı,ben de gizli numaraya telefonumu kapattırdım.Eğer başka yerden ararsa da eşime vericem o konuşsun (Ona da anlattım) Sabah sabah kadın kadın diye azmış ne kadar şuursuz var ya, bildiğimiz klasik efendi sapıklar gece arar di mi :) Adam sekizde kudurmuş salak işte.ılk an elim ayağım titredi ama sonradan bir salak için değmez dedim, terbiyesizlik yapan onlar, biz niye tırsacağız ki? Eşiniz konuşsun bir daha ararsa, sonra da suç duyurusunda bulunun, herkes haddini bilmeli.Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur.Sıkılmayın bu kadar.

en son bir saat önce attı.Cevap alamayınca bıktı galiba.Tekrar atarsa kapatacağım telefonumu.Sonra numaramı değiştireceğim.

ben hiçbir halt yiyemezsin numaranı ona buna veririm dediği anda savcılıktaydım eşime bile söylemeden.
ne diye canını sıkıyorsun..?
dün sabah biri aradı beni daha uyuyoruz düşün..
bana mesaj atmışsın canım,söyle derdin ne diyor..?
kimsin diyorum sarıyerli yener diyor.
eşim aldı telefonu gerisini düşünün,aramadı bir daha..
bu adamlar rastgele numara tuşluyor kadın çıkarsa da takılıyor işte..

üzülmeye değmez tatlım,şikayet et bitsin sorun..

Sabah eşimi gönderdikten sonra bana da gizli numaradan telefon geldi, normalde açmam ama tam kapıdan eşim çıkınca belki odur, telefonunun numarasını gizleyip, benimle dalga geçecek diye açtım sabahın sekizinde."Merhaba beni tanımadın mı? Yanında kimse yoksa konuşacağım" diyen salağın teki."Manyak mısın kardeşim, yanlış numara" dedim."Orası Ordu değil mi? Bu hat senin üstüne kayıtlı mı? Sen kesin evlisindir" falan diye aptal saptal şeyler söyledi ve ben yüzüne panikle kapattım, sonra gizli numaradan 4-5 kez üst üste aradı,ben de gizli numaraya telefonumu kapattırdım.Eğer başka yerden ararsa da eşime vericem o konuşsun (Ona da anlattım) Sabah sabah kadın kadın diye azmış ne kadar şuursuz var ya, bildiğimiz klasik efendi sapıklar gece arar di mi :) Adam sekizde kudurmuş salak işte.İlk an elim ayağım titredi ama sonradan bir salak için değmez dedim, terbiyesizlik yapan onlar, biz niye tırsacağız ki? Eşiniz konuşsun bir daha ararsa, sonra da suç duyurusunda bulunun, herkes haddini bilmeli.Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur.Sıkılmayın bu kadar.

aynen buda sabahın 7,30 unda günaydın tatlım diye mesaj atmış

Back
X