Telefon sapığı

Gerçi numaranızı değiştirmişsiniz ama bu tür durumlarda en iyisi savcılık.
Başıma geldiği için biliyorum. Dilekçenizi verdikten kısa bir süre sonra sizi telekomdan arıyorlar ve bir daha rahatsız edilirseniz ne yapmanız gerektiğini söylüyorlar. Ben yaptım ve sonuçta bir daha rahatsız edilmedim. Anında tespit edip savcılık gerekeni yapıyor.

benim anlamadığım bu nasıl askermiş her an sizi telefonla rahatsız ediyor,askerse bu kadar rahat telefonla görüşme yapamaz sanırım,sınırlaması vardır mutlaka,belki askerim diye yalan söylüyor,o zaman işiniz daha da kolaylaşır,verin savcılığa olsun bitsin.

iki haftadır bilmediğim numaralar... masaj ve telefon... artık çok sıkıldım... ödemeli arayan bile var.. ve bir kaç numara bir değil.. bu yüzden numaramın deşifre olduğunu düşünüyorum.. savcılığı da gidemiyorum.. birkaç tane olması şikayet niteliğimi değiştiri mi acaba.. eşime de söyleyemiyorum çünkü şüphe uyandırmak istemiyorum.. gerçi şüphe uyandıracak bi yerim de yok hoş... en son erkek kardeşimi aradım.. dedim bilmediğim numaralar beni arıyor ve açmıyorum tabi ama bir de mesaj gönderiyorlar.. buluşma teklifleri falan mesajlar da.. çok sıkıldım.. bi bayan için çok bunaltıcı bir durum.. kardeşim de numaran deşifre olmuş.. hani bir iki kişi olsa açıp küfrü basarım erkek ssesimle diyo:D ama çok fazlaysa hattını değiştirmekten başka çare yok.. bir insanın özel numrasının ona özel olmaktan çıkması ne kötü..
diğer taraftan oparatörlerin bu tür sorunlara çare bulmasını istiyorum.. sadece internetten öğrendiğim bi kaç teknikle hattımı dışardan aranmaya ve dışardan mesaja kapatabiliyorum.. hapsi bu...

dünden beri çok sinirlerim bozuk.Sürekli birisi mesaj atıyor.İLK önceleri cevap vermedim.Sonra ardı arkası kesilmiyor.Bana sms atmayın numaranızı savcılığa veririm dedim. Hiç bir halt yiyemezsin ben kıbrısta askerim bu numarayı sürü kişi kullanıyor diyor ve ayrıca benimle konuşmazsan numaranı sohbet sitelerine veririm seni mahvederim falan filan bir sürü sms atıyor.BUgün sabahtan beri 50 mesaj oldu nerdeyse bir kere bile cevap yazmadım hala atıyor ve ayrıca artık iyice haddini aştı terbiyesiz şeyler yazıyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Başıma ağrılar girdi artık.Bir akıl verin bana allah aşkına...

bana da biri mesaj atmaya başladı üstelik adımı da biliyor sana hayranım tanışmak istiyorum falan yazıyor adını bile yazmış o kadar korktum ki öğrenci yurdunda kalıyorum bi de bu telefon sapığı mı gerçekten kim olduğumu bilen bi sapık mı bilemedim,bu şehire geleli bi hafta oldu bırakın şikayet etmeyi nerde karakol var onu bile bilmiyorum çok korkuyorum daha bu gece yarısı atmış mesajı eşim kalksın söylemek için bekliyorum,sizce tel.sapığı ismimizi de öğrenebilir mi.numara kapatmak falan sıkıntı değil gerçekten kim olduğumu biliyorsa diye korkuyorum

Ona bile gerek yok.
Müşteri Hizmetlerini arıyosun, numaramı değiştirmek istiyorum diyosun.
Ortalama 5 dakika içinde yeni numaran faaliyete geçiyor.
Toplamda 10 dakikada halledebiliyosun yani.
Bedeli de 3 lira o kadar.... canını sıktığına değmez.

ama sapık adımı biliyor ve kendi adını ya da bir isim yazmış korkmalı mıyım?

Sapıklar yüzünden birçok kez hattımı değiştirdim. .
Ama hep beni buluyorlar
Geçen yine biri başıma bela oldu.Adımı biliyor gece yarıları mesaj atıyor
Dayanamdım eşime söyledim ama karşıdaki kişi telefnlara bakmıyor sAdece mesaj atıyor
Mesajlarına cevap vermeyince bidahada msj göndermedi
Ayrıca ayrıldığı sevgilisinin ismiyle benim adım aynı die bana msj atmş. bu ismi taşıyan herkesi arıyormuş :1ninca:

Sende cvp verme . . Baktın fayda etmiyor hattını değiştir. . .

adınızı nerden bulmuş bana da şu an aynısı oluyor ondan soruyorum bu mümkün mü yani

[MENTION][/MENTION]

müşteri hizmetlerini yada online müşteri servisine gir.. telefon rehberinden ismimi kaldırmak istiyorum de. kalsın.. isteselerde bulamazlar...

teşekkürler ben zaten hattımı değiştirecektim toptan değişip eşimin adına almayı düşünüyorum,sadece ismi böyle bulabiliyorlar mı diye merak etmiştim,adımı yazarak mesaj gelince çok korktum da o yüzden,malum insan bi de evden uzakta olunca iyice korkuyor,şimdi biraz rahatladım öyle bir rehber falan varsa ordan bulunmuş olabilir gerçekten peşimde bir sapık mı var diye korkudan uyuyamadım,eve döner dönmez numaramı değişeceğim İnşallah,çok teşekkürler ne kadar rahatladım gerçekten anlatamam

Back
X