Telefon sapığı

Hepinize çoook teşekkür ederim .varsın ücretli olsun bi sapığın sinirimi bozmasın iyidir :) süpersiniz vallahi kızlar çok çok sağolunn :)

ya konuya alakasiz ama herkes kullandigi herseyin markasini rahatca veriyo benmi yanlisim acaba :S

Ben gezinirken forumda bi kaç yerde gördüm editör ürün ismi vermeyin dediğini.. ama bu telefonlar için geçerlimidir bencede değildir çünkü teknoloji bölümü var orda gayet veriliyor şimdi geldi aklıma:):)

günaydın arkadaşım seni arayan numarayı engellersin ama bu sapık bu seferde farklı bir numaradan ararsa seni ne olacak ben olmuş olsam savcılıga verirdim onlar kesin bulurlar kim oldugunu belki hiç tanımadıgın biri belki bir arkadaşın da olabilir ama yinede savcılıga ver çeksin cezasını

Hat değiştirmekte kalıcı çözüm değil bazı takıntılı/saplantılı kimseler için... Bilinçli olarak size karşı bi'şeyse (rastgele bi numara çevirmediğini varsayarsak) numaranızı yine bulabilir.

Ne olursa olsun savcılığa gidin derim, neyse cezası her şekilde verilmeli sonuçta huzurunuzdan olmuşsunuz ötesi mi var ?

Ayrıca bırakın kime ne anlatırsa anlatsın, gerçek şeylerse şimdi olmasa da ilerde muhakkak çıkacaktır...Yalansa da bırakın size inanmayanlar inanmasın.

Cahil cesareti buna denir ancak. Teknoloji sapıklığının artık çok kolay cezalandırıldığını bilmiyor galiba sapık ayrıca insanların bu konuda bilinçlendiğini. Önce bir mesaj at bence: aramaların zaten kayıtlarda görünüyor,1 kez daha ararsan savcılığa vereceğim. Bunun üstüne de rahatsız ederse gereği yapılmalıdır.

Hadsiz sapığım aramıyor artık.sanırım korktu.bir daha ararsa hemen savcılığa vericem.ki sanıyorum bu rastgele bişey değil iki gün öncesinde de bir kez aramıştı çünkü.ve söylediğim şeylere hı hı ı-ıh falan diyordu yada çok kısık sesle cevap veriyordu sesini tanımamam için heralde.zaten hiç bi dediğini de anlamadım pisliğin.
Hepinize çok teşekkür ederim :)

Bu telefon sapıkları ALO diye cevap veren sesin kadın sesi olduğunu anlayınca ararlarda ararlar...Benim de başıma gelmişti çünkü..Bir daha ararsa o numara asla açma..Açarsan da sözlün konuşsun sen konuşma..

Back
X