Keşke yakında olsaydı alırdım ne güzel olurduTatlim bende varbenim tel de bozuldu olmadi bidaha yeni aldim. Oda orda duruoyor ama ben türkiyede kalmiyorum
Evet iyi olurdu.Keşke yakında olsaydı alırdım ne güzel olurdu
Satmamın bi değeri yokki olmazsa çocuklara veririm maalesefBenimkide z3 alırkende biliyordum parçaları pek yok sonyin kolay bulunmuyor söylediler gene aldım kullanılmıcak gibiyse onu sat yeni al yapcak bisey yok gerçi satsanda 50 ye alırlar komik ama öyle
S hangi model hatırlayamadımS olmaz mı ona?
Batarya-ekran bağlantısı mı varmış yoksa bataryasız telefon iyi değil mi oluyor benim bataryadan yana sıkıntım yoktu daEsiminde ayni telefondan var ekrani catladi 230liraya yaptirdik yan sanayi ekran taktirdikm orijinal yokmus dedigin gibi. 1 ay gecmedi tekrar catladi ekran.Sonra bizde yeni tel aldik. Babam bana verin yaptirip kullanayim dedi tamam dedik verdik ama yaptirmak istediginde satici abi hic ugrasma 1 ay sonra yine kirilir demis
Bataryasiz bu telefonlar sıkıntılılar at cöpe ugrasma demis. Babamda vazgecti.
Tavsiyem yeni bataryali bir tlf. Alın.
Sanirim adamin kastedtigi,ekran kirildiginda bataryayi söküp teli kapatabiliriz.Fakat bizim ekran catladiginda sarji vardi ve saatlerce alarm sesi dinledik batarya yok ki telefonu kapatalim.Baglanti olsugunu dusunmuyorum ama adamin dusuncesi bataryasiz telefonlarda ekran catladiginda komple tel degistir daha iyi diyor.bataryalilari öneriyor yani.Batarya-ekran bağlantısı mı varmış yoksa bataryasız telefon iyi değil mi oluyor benim bataryadan yana sıkıntım yoktu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?