C Cekhu Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 638 271 53 41 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cekhu #1 Kızlar selam Ovulasyon dönemini yakalamak için kullandığınız uygulamalar, takvimler var mı? Ben iki tane uygulama/takvim indirdim telefona ama ikiside yumurtlama günümü farklı gösteriyor :))) hangisine inanacağımı bilemedim :)) Kullanıp faydasını gördüğünüz bir takvim varsa ve paylaşırsanız iyi olur diye düşündüm :)
Kızlar selam Ovulasyon dönemini yakalamak için kullandığınız uygulamalar, takvimler var mı? Ben iki tane uygulama/takvim indirdim telefona ama ikiside yumurtlama günümü farklı gösteriyor :))) hangisine inanacağımı bilemedim :)) Kullanıp faydasını gördüğünüz bir takvim varsa ve paylaşırsanız iyi olur diye düşündüm :)
S Sosyalkadin 🌼 Kayıtlı Üye 15 Ekim 2015 1.189 2.914 133 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cekhu #2 Cekhu .!.: Kızlar selam Ovulasyon dönemini yakalamak için kullandığınız uygulamalar, takvimler var mı? Ben iki tane uygulama/takvim indirdim telefona ama ikiside yumurtlama günümü farklı gösteriyor :))) hangisine inanacağımı bilemedim :)) Kullanıp faydasını gördüğünüz bir takvim varsa ve paylaşırsanız iyi olur diye düşündüm :) Genişletmek için tıkla... Canim ben kullanıyorum cok memnunum
Cekhu .!.: Kızlar selam Ovulasyon dönemini yakalamak için kullandığınız uygulamalar, takvimler var mı? Ben iki tane uygulama/takvim indirdim telefona ama ikiside yumurtlama günümü farklı gösteriyor :))) hangisine inanacağımı bilemedim :)) Kullanıp faydasını gördüğünüz bir takvim varsa ve paylaşırsanız iyi olur diye düşündüm :) Genişletmek için tıkla... Canim ben kullanıyorum cok memnunum
C Cekhu Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 638 271 53 41 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cekhu #3 Zeroselo .!.: Canim ben kullanıyorum cok memnunum Genişletmek için tıkla... Hangisini kullanıyorsun?
C Cekhu Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 638 271 53 41 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cekhu #4 Bende; Calendar Ladytimer Cycles var.. Bu üçüne bakıyorum.. Ama üçüde ayrı tarihleri gösteriyor yumurtlama günü olarak :)
Bende; Calendar Ladytimer Cycles var.. Bu üçüne bakıyorum.. Ama üçüde ayrı tarihleri gösteriyor yumurtlama günü olarak :)
S Sosyalkadin 🌼 Kayıtlı Üye 15 Ekim 2015 1.189 2.914 133 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cekhu #5 Cekhu .!.: Bende; Calendar Ladytimer Cycles var.. Bu üçüne bakıyorum.. Ama üçüde ayrı tarihleri gösteriyor yumurtlama günü olarak :) Genişletmek için tıkla... Periyot günlüğü canım adi mor renkte. Ladytimer bendede var ama pek tercih etmiyorum takiplerimde belkide buna alıştım .
Cekhu .!.: Bende; Calendar Ladytimer Cycles var.. Bu üçüne bakıyorum.. Ama üçüde ayrı tarihleri gösteriyor yumurtlama günü olarak :) Genişletmek için tıkla... Periyot günlüğü canım adi mor renkte. Ladytimer bendede var ama pek tercih etmiyorum takiplerimde belkide buna alıştım .
S Sosyalkadin 🌼 Kayıtlı Üye 15 Ekim 2015 1.189 2.914 133 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cekhu #6 Canim ben ovulasyon testi yaptim tam tamina dogru cikiyor ben memnunum adetimde sasmiyor
C Cekhu Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 638 271 53 41 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cekhu #7 Zeroselo .!.: Periyot günlüğü canım adi mor renkte. Ladytimer bendede var ama pek tercih etmiyorum takiplerimde belkide buna alıştım . Genişletmek için tıkla... Onu da indireyim hemen :) ben bu üçlüye bakıyorum ama anlamıyorum :)))
Zeroselo .!.: Periyot günlüğü canım adi mor renkte. Ladytimer bendede var ama pek tercih etmiyorum takiplerimde belkide buna alıştım . Genişletmek için tıkla... Onu da indireyim hemen :) ben bu üçlüye bakıyorum ama anlamıyorum :)))
S Sosyalkadin 🌼 Kayıtlı Üye 15 Ekim 2015 1.189 2.914 133 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cekhu #8 Cekhu .!.: Onu da indireyim hemen :) ben bu üçlüye bakıyorum ama anlamıyorum :))) Genişletmek için tıkla... Evet karisik canım onlar bende hic memnun kalmadim bunuda abl.ve kardesim önerdi cok memnun kaldim tavsiye ederim
Cekhu .!.: Onu da indireyim hemen :) ben bu üçlüye bakıyorum ama anlamıyorum :))) Genişletmek için tıkla... Evet karisik canım onlar bende hic memnun kalmadim bunuda abl.ve kardesim önerdi cok memnun kaldim tavsiye ederim
C Cekhu Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 638 271 53 41 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cekhu #9 Zeroselo .!.: Evet karisik canım onlar bende hic memnun kalmadim bunuda abl.ve kardesim önerdi cok memnun kaldim tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Bi tane buldum ama pembe :) topuklu ayakkabı var :) o mu acaba
Zeroselo .!.: Evet karisik canım onlar bende hic memnun kalmadim bunuda abl.ve kardesim önerdi cok memnun kaldim tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Bi tane buldum ama pembe :) topuklu ayakkabı var :) o mu acaba
S Sosyalkadin 🌼 Kayıtlı Üye 15 Ekim 2015 1.189 2.914 133 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cekhu #10 Cekhu .!.: Bi tane buldum ama pembe :) topuklu ayakkabı var :) o mu acaba Genişletmek için tıkla... Hayir cnm mor renkde cocuk var ben bir bakım canim
Cekhu .!.: Bi tane buldum ama pembe :) topuklu ayakkabı var :) o mu acaba Genişletmek için tıkla... Hayir cnm mor renkde cocuk var ben bir bakım canim
S Sosyalkadin 🌼 Kayıtlı Üye 15 Ekim 2015 1.189 2.914 133 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cekhu #11 Zeroselo .!.: Hayir cnm mor renkde cocuk var ben bir bakım canim Genişletmek için tıkla... Arkadasim periyot günlüğü yaziyorsun play storeye mor renkde siyah sacli Örgülü saci Ve 28yaziyor üstünde
Zeroselo .!.: Hayir cnm mor renkde cocuk var ben bir bakım canim Genişletmek için tıkla... Arkadasim periyot günlüğü yaziyorsun play storeye mor renkde siyah sacli Örgülü saci Ve 28yaziyor üstünde
C Cekhu Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 638 271 53 41 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cekhu #12 Zeroselo .!.: Arkadasim periyot günlüğü yaziyorsun play storeye mor renkde siyah sacli Örgülü saci Ve 28yaziyor üstünde Genişletmek için tıkla... Tamam canım bakıyorum :)
Zeroselo .!.: Arkadasim periyot günlüğü yaziyorsun play storeye mor renkde siyah sacli Örgülü saci Ve 28yaziyor üstünde Genişletmek için tıkla... Tamam canım bakıyorum :)
C Cekhu Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 638 271 53 41 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cekhu #13 Sanırım iphone'da yok canım o uygulama