telefon

aaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
799
0
0
Aydın
kızlar bişey soracam ben a101 de tablet gordum 189 lıra markası nasıl sizce hı-level dye bır marka iyimidir sizce telefon olarak kullanılırmı konuyu buraya actım telefon bölümünde hemen okunmaz dıye

kızlar bişey soracam ben a101 de tablet gordum 189 lıra markası nasıl sizce hı-level dye bır marka iyimidir sizce telefon olarak kullanılırmı konuyu buraya actım telefon bölümünde hemen okunmaz dıye

Canım bence alma. Kaliteli olmuyor. Yine de sen bilirsin.

O tabletlerin telefon özelliği olduğunu sanmıyorum. Piyasadaki
hatırı sayılı markaların bile tabletlerinin birçok modelinde yok bu
özellik. Ayrıca markayı da ilk kez duyuyorum.

ilk kez duyduğum bi marka 189 lirada az bi miktar değil iyi düşün bence 2 gün kullnıp çpe atabilirsin. elektronikte iyi markaların bile sorunu çıkıyor

Kullananlar internette bahsetmiş.HI-LEVEL HLV-T702 ise internetten ürün için yapılan yorumları görebilirsiniz.

Hi Level bilindik bir marka ancak usb gibi bilgisayar parçaları gibi şeylerde daha çok ürünleri var. Ben araştırdım bu tableti, çok çok memnun olan da var, şarj aleti uymadı, içinden usb kablosu çıkmadı diyenler de.. Hani beyaz eşyada nasıl diyorlar ya burda, şans işi diye, bu da elektronik sonuçta. Ayrıca sim kart özelliği yok diye biliyorum, telefon olmuyor sanırım yani.

işte bende bir sorayım istedım bılen duyan varmı tabletler nasıldır dıye teşekrler

Hi Level bilindik bir marka ancak usb gibi bilgisayar parçaları gibi şeylerde daha çok ürünleri var. Ben araştırdım bu tableti, çok çok memnun olan da var, şarj aleti uymadı, içinden usb kablosu çıkmadı diyenler de.. Hani beyaz eşyada nasıl diyorlar ya burda, şans işi diye, bu da elektronik sonuçta. Ayrıca sim kart özelliği yok diye biliyorum, telefon olmuyor sanırım yani.

anladım teşekkürler peki telefon olarak bıldgınız guzel marka varmı sızın

anladım teşekkürler peki telefon olarak bıldgınız guzel marka varmı sızın tabletler guzelmı

Lutfen konulari dogru kategorilere acin !

Back
X