Telefon

Sony xperia Z2 kullanıyorum 1 seneyi geçti, çok memnunum hem su geçirmezliğinden hem sağlamlığından. Bebeğim defalarca yere düşürdü attı ıslattı maşallah hiç sıkıntı yok ilk günkü gibi. Eşime de geçen yaz z3 compact aldık o da çok memnun boyutu ufak bişey istiyordu ondan compact model aldık atom karınca gibi. Hatta arkadaşları nasıl su geçirmiyor felan diye gülmüşler eşime o da muslukta suyun altına tutmuş işyerinde geçirmiyor işte yalan mı söylicem diye :KK48: bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama biz z2 yi gittigidiyordan 1350 tl'ye, z3 compactı da 1250 tl'ye aldık.

Cnm bnde telefon alcam inşallah..
Kafamdaki telefon LG g4
En son ona karar verdik esimle
Fiyati 1.700 faln şuan
Kamerasi ekranin büyüklüğü falan baya hoşuma gitti
Fiyati az daha dussun hemen alicaz:KK39:
Belki dusunursun sevgiler:)

Cnm bnde telefon alcam inşallah..
Kafamdaki telefon LG g4
En son ona karar verdik esimle
Fiyati 1.700 faln şuan
Kamerasi ekranin büyüklüğü falan baya hoşuma gitti
Fiyati az daha dussun hemen alicaz:KK39:
Belki dusunursun sevgiler:)
Ben de parayı ayarlayamadim g3 aldım. Uygun buldum simdlik iyi gibi ins memnun kaliriz

I phone 4 üm Islandı

Kapanmadı diye sevindim ama sonra gitti açılmadı

Eve gittim pirince koydum

Interneti geldi tel çalıştı ama şarj olmadı

Biraz daha koydum

Aylardır sıkıntısız kullanıyorum

Biraz daha bekleyin bir hafta kurutun

Hatta eşim uğraşma git yenisini al demişti

Son düzenleme:
sony xperia z3 :KK200:
cok guzel tlf.

Telefoncu size bu konuda daha çok yardımcı olur aslında.Suya düşen telefonları hemen pirincin içine koymak telefonun bozulmasını engelliyor ama anladığım kadarıyla bu durum artık sizin için çok geç.Ben samsung note2 kullanmıştım gayet memnundum kamerasındanda şarjındanda hızındanda.Ama çok yüksek biyerden telefonu düşürdüğüm için tuzla buz oldu.Şuanki fiyatı 750 TL Note2'nin. Şuan Iphone6 kullanıyorum ondanda memnunum ama fiyat aralığınız nedir tam olarak onu söylerseniz daha çok yardımcı olabilirdik sanırım.

Telefoncu size bu konuda daha çok yardımcı olur aslında.Suya düşen telefonları hemen pirincin içine koymak telefonun bozulmasını engelliyor ama anladığım kadarıyla bu durum artık sizin için çok geç.Ben samsung note2 kullanmıştım gayet memnundum kamerasındanda şarjındanda hızındanda.Ama çok yüksek biyerden telefonu düşürdüğüm için tuzla buz oldu.Şuanki fiyatı 750 TL Note2'nin. Şuan Iphone6 kullanıyorum ondanda memnunum ama fiyat aralığınız nedir tam olarak onu söylerseniz daha çok yardımcı olabilirdik sanırım.
Soylemistim aslinda ama llk sayfalarda kaldı. Ortalama bin lira en fazla 1300 diye düşünüyordum aldım dün. Note lar cok büyük diye tercih etmedim ama kullananlar hep iyi diyor

Merhaba. Bu belki çok büyük bir sorun değil ama kızım telefonumu suya düşürdü sadece nete girebiliyorum hattımı görmüyor. Yeni telefon almak istiyorum eşim de dün fırsatı olduğu halde yardımcı olmadı çok simirliyim ona. Bugün git istediğin telefonu al diyor. Ama ben bu konuda bilgili değilim. Hem fiyatı uygun olsun hem kamerası falan iyi olsun istiyorum. Bana tavsiyede bulunacak olan var mı.
Bakın siz şimdi kasma donma sorunuyla uğraşmak istemiyorsanız YENİ NESİL hangi telefonu alırsanız alın, RAM yüksekse yani 2 GB ve üstü ise donma-kasma sorunu yaşamazsınız. Yeni nesil telefonların kameraları da, tasarımları da, hızları da artık gayet güzel. Varsa bütçe 1300-2000 TL arasında bişeyler alabilirsiniz. LG G3 başarılı bi telefon mesela, onda sıkıntı yaşamazsınız. Sony alırsanız sıkıntı yaşamazsınız. Casper'da bile sorun yaşamazsınız bence. Hafızası ve RAM'i yüksek bir telefon alırsanız sıkıntı yaşamazsınız.

Bakın siz şimdi kasma donma sorunuyla uğraşmak istemiyorsanız YENİ NESİL hangi telefonu alırsanız alın, RAM yüksekse yani 2 GB ve üstü ise donma-kasma sorunu yaşamazsınız. Yeni nesil telefonların kameraları da, tasarımları da, hızları da artık gayet güzel. Varsa bütçe 1300-2000 TL arasında bişeyler alabilirsiniz. LG G3 başarılı bi telefon mesela, onda sıkıntı yaşamazsınız. Sony alırsanız sıkıntı yaşamazsınız. Casper'da bile sorun yaşamazsınız bence. Hafızası ve RAM'i yüksek bir telefon alırsanız sıkıntı yaşamazsınız.
Lg g3 tercih ettim ama ins sıkıntı yasamam simdilik iyi gibi sadece büyük geliyor

Soylemistim aslinda ama llk sayfalarda kaldı. Ortalama bin lira en fazla 1300 diye düşünüyordum aldım dün. Note lar cok büyük diye tercih etmedim ama kullananlar hep iyi diyor

Evet büyük aslında ama tek dezavantajı o.Baya kullanışlı.O zaman aklınızda bulunsun yinede tavsiye ederim gerçekten.

Back
X