- 20 Ağustos 2013
- 153
- 9
- 118
- Konu Sahibi kivircikesmer
17 yasinda universite sinavina 1 yil kalmis bir genc kizim durumumun bagimlilik olup olmadiginiz bilmiyorum yaklasik 3 ay once falan babamin isyeri calisanlarina hediye olarak telefon verdi.Sagolsun canim babam benim israrlarima falan dayanamayip her anne baba gibi derslerinin iyi olmasi kosuluyla sana bu telefonu veririm muhabbetleri yapti ve nitekim sozler verildi telefon benim oldu isyeri vermeseydi asla boyle bi telefonada sahip olamazdim belirtmek ısterim almazlar alamazlardi. Sorun su ki telefon tam anlamiyla elimden dusmuyo inanin tuvalete dahi onla gidiyorum surekli whatsapp internet oyun fotograf yabanci dizi derken bu teknoloji harikası seye gayet bagimli oldugumu düşünmeye basladim hayir bilgisayar tamamen hayatimdan cikti sayesinde tesekkurler ama simdide bu elimden dusmuyo bundan oncekindede girerdim cok ama whatsapp falan yani oyle abarti bi durum yoktu her ergen gibi bagliydim telefonununa sirf bu durum yuzunden internet paketi yapmıyorum ki disarida bari elimden dussun diye cok sukur dışarıda aklima gelmiyo ama eve gelip o internete baglaniyorum ya basliyor sabahtan gelen mesajlarr bildirimler etkilesimler ohooo ben banyo yapıcam da ders calisicamda annemlere yok anne ya bi odeve bakiyorum simdi kapicam gibi kandirmacalar yapicamda zor is cidden acaba diyorum paket yapsamda en azindan gun icine yaysam bunu eve gelince boyle gormemislere donmem sizde böyle bisi var mi varsa nasil astiniz ne tur bi cozum getidiniz lutfen yardiiiiim ben bagimli miyim ??? Eve geldigimden beri elimde yani tam 4 saattir hic tus kilidini kapayip kenara koymadim
!!!!!!!!!!