telefona cacus program nasil yuklerim

reyyannnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
408
1
66
Ankara
Hanimlar esimle bayagi dertliyim bu aralar. İkinci bi sans verdim . telefonunu satmisti(aklilli) simdi yeniden aldi bnm istememe rağmen. Dun google arama geçmişine bqkayim dedim silmiş çoğunu .bi insan arama geçmişini neden temizler ki bnm bakacagimi bile bile. Hepsini temizlenmemiş . şimdi tekrar şüphelenmelimiyim . eşimin telefonu general mobile discovery . bildiğiniz casus programlar varmi kurabilecegim net geçmişine tekrar nazil ulasabilirim ne olur yardim edin şüpheyle yasanmiyor emin olmak istiyorum

nıye sıliyosun deseneeeee dıcem ama ıkıncı sans madem üzerinde basmak lazım

Somut delil olsa ne olacak. Boşanacakmısın? Boşanmaya niyetin yoksa bişeyleri ortaya çıkarman anlamsız. Karşılaşacağın şeyin sonuçlarına katlanıp terkedeceksen uğraş bu işlerle. Yok boşanmam diyorsan ve ortaya çıkartıp oturursan eşin nasıl olsa affediyor moduna girer. Küçülürsün.....

Acil acik konusun Yaa esinizle anlamıyorum bu peşe dusmeler. Yaa rahataiz oluyorum diye lutfe. Rahatlar beni güvenini tekrar sağla de. Parali o programlar bildigim

Elbetde boşanma yi düşünüyorum ihanetle yaşayamam .ama ortaya cikarmam lazim yokmu bilen silinen net geçmişini nasil kurtarabilirim yokmu bildiğiniz bi şeyler kizlar yardimm

Bilmediğiniz,yayınıcısı belli olmayan programları indirmeyin adı üstünde casus program sizin haberiniz olmadan içinde virüs olabilir ve bilgisayar ve telefonda yaptığınız bütün olaylar karşı tarafta görünür.Recovery my files diye bir program var silinen dosyaları geri getirme programı bunu araştırın bir.

Adam ..... izliyor diye ortalığı yıktınız ama boşanmadiniz hala aynı seyleri yapıyorsunuz. Muhtemelen yine ..... izliyor o yüzden siliyor görüntüleri

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

gecmisin silindigi nerden belli oluyor ki? pek anlamam bu islerden ama telefonuna belki chrome opera gibi tarayicilar indirip ordan giriyordur kullanmadigi tarayiciyi kontrol ediyor olabilir misiniz? hemen kötü niyetle yaklasmak istemedim ben esiniz sonucta. bu internet islerini pek anlamam sadece düsüncem:26:

Recovery programlari var. Internetten arastirirsaniz bu isi yapan firmalar var. Telefonla arayin gorusun. Gayet yardimci oluyorlar ne yapmaniz gerektigini adim adim anlatiyorlar. Yahut madem bosanacaksiniz avukatiniza danisin o sizin yerinize halleder

​Kullanılan bütün internet araçlarında net geçmişi silinir canım.Chrome , mozilla yada normal internet explorer fark etmez.

Son düzenleme:
​Kullanılan bütün internet araçlarında net geçmişi silinir canım.Chrome , mozilla yada normal internet explorer fark etmez.

geçmişin silindigini biliyorum da mesela bende bütün tarayıcılar var opera mozilla chrome ama chrome haricini kullanmam o da öyle yapıyodur belki
edit: ayrica .... izliyor diye bosanmak mantıksız geldi izlemeyen yoktur diye düşünüyorum ama böyle chat sitelerine filan giriyosa cidden kötü

Son düzenleme:
Eğer telefonda tarayıcı olarak google Chrome kullanıyosa telefondaki google hesabını ve şifresini biliyosan web gecmsne bakabilirsn . Ama diğer tarayıcılarsa mesela opera mini gibi silinmiştr geçmiş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…