Telefonda biriyle konuşurken karşımdaki , sesimin erkek sesi gibi çıktığını söylüyor

OhmycherryPie

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
27
1
18
İzmir
Bunu defalarca yaşadım sesim son 2 senedir kalınlaştı boğazımda kitle gibi bir şey var gitmek bilmiyor sizce ne yapmalıyım bıktım bu durumdan incecik sesli arkadaşlarıma özeniyorum sonuçta biz bayanız öyle kalın ses bize yakışmaz :(

öyle ki kalabalık ortamlarda konuşmaya bile utanıyorum ya.

benımkide çocuk sesı gıbı çıkıyor koca kadın oldum ev telefonunu arayınca görumcemın oğlu snaıyorlar buda sınır bı durum

sizinki sağlık sorunu olabılırmı acaba bı doktora gıtsenız sigara içiyorsanızda olabılır

Bogazinda kitle gibi birsey oldugunu hissediyorsan doktora gitmek icin daha neyi bekliyorsun? Bosver sesini, seni seven her turlu sever de, sagligin daha onemli. Allah muhafaza ya kotu bir seyse? Ya tumor filansa? hemen git bir goster once, saglik problemi olmadigi ciksin ortaya, sonra gene sesinle ilgilenirsin.

Birgün arkadaşımın evini aradım,telefonu açan kişi arkadaşım degildi
Annecim ben Seyren tandınmı nasılsın hani geçenlerde gelmiştik bize köfte yogurmuştun dedim
Ablacım bir dk ben Havvanın eşiyim vereyim kendisine dediginde yerin dibine girdim sanki
Demem o ki kimi kadınlar kimi erkekler ses tonu farklı olabilir ama o kadar abartma canım

Buraya Konu Açmak Yerine KBB'ye Gitsenize,Bak Boğazınızda Kitle Varmış Durum Belkide Ciddi

Ha Ayrıca Sigara Sesi Kalınlaştırır :34:

Siz 8 ay ömrü kalan kız değil misiniz?

Tümörü falan bir kenara bıraktınız da sesinizin nasıl çıktığına mı taktınız?

Son düzenleme:
Birgün arkadaşımın evini aradım,telefonu açan kişi arkadaşım degildi
Annecim ben Seyren tandınmı nasılsın hani geçenlerde gelmiştik bize köfte yogurmuştun dedim
Ablacım bir dk ben Havvanın eşiyim vereyim kendisine dediginde yerin dibine girdim sanki
Demem o ki kimi kadınlar kimi erkekler ses tonu farklı olabilir ama o kadar abartma canım

ay tövbe çok güldüm Allah affetsin de tutamadım kendimi :30:

Ayni dertten muzdaribiz.ama benim ayni senin gibi bogazimin sol tarafinda bisey var aciyor o cikmaya basladigindan beri dahada kalinlasti

Back
X