Telefonda Fal Bakan Bildiğiniz Birisi Var mı ?

Hesap numarama 250 tl :52:yatırıp mailimede dekontunu gönderirseniz:37: neden olmasın :kkk:

hmm iyi fikirmiş ev hanımlarına yeni iş imkanı çıkar hem de.günde 10 tane baksan ayda ohoo. taş atıp kolun mu yorulacak...yazık çalışanlara....

eskide bir site vardı
üye oluyordun, telefon numaranı yazıyordun ve bi falcı seçiyordun
sonra falcı seni arıyordu 15 dakka fal bakıyordu sonra otomatik kapanıyordu telefon
devamı için senin araman gerekiyordu
ben böle 3-4 beleş üyelik yapmıştım kendime ( kendi cep telefonumla, eşimin cep telefonuyla, anneminkiyle :1: )
arkadaşlarada vermiştim onlarda 2-3 üyelik yapmışardı
sonra kalktı o site :52:

ama güzel bakmamışlardı
mesela bana eşin çok sert, taş fırın erkeği demişti

görümcemede sen evlendikten sonra heryerin sarkacak demişti :1:

Son düzenleme:
elmıra bakıyor .bende baktıracagım o'na .ama yuzyuze baktıracagım .bu aralar fal krızım tuttu :1:

evet var hatta bende ara ara arıyorum ama hesabınada parasını yatırıyorum 15 tl bakıyor ama çıkıyorda tabi allah bilirde bizimki ucuz terapi işte özelden numarasını yazabilirim izin verirse ..

Normal fal bitti telefon falınamı kaldın şekerim. Baktırma ya boşwer zaten bişey bildikleri yok boşu boşuna moralini bozuyorlar. :27:

evet evet:1:
cok methını duyuyorum son zamanlar da medyum dıye gecıyormus zaten .duymussundur belkı .
telefonda baktıgını bılıyorum ama hıc denemedım .yuzyuze gelmem lazım tatmın olmam lazım .
yuzume baksın oyle soylesın .:1:

senin adına üzüldüm canım.

seni daha önce hiç görmeyen bir insanın, telefonda geleceğin hakkında sana bazı yorumlarda bulunmasına ihtiyacın varsa durumun vahim demek ki.

selincim, cicim.....bak senin konunun iki sıra altında bir fal mağduru arkadaş var...3 yıla öleceksin demiş kızcağıza...kız üzüntüden 3 aya gidecek zaten....in aşağıya bir oku :34:

benim var almanyada kuzenlerim hep telefonla baktırıyor bu kişi bartında telefonda kahve falı balıyor senin adına kahveyi içiyor sonra bakıyor

eskide bir site vardı
üye oluyordun, telefon numaranı yazıyordun ve bi falcı seçiyordun
sonra falcı seni arıyordu 15 dakka fal bakıyordu sonra otomatik kapanıyordu telefon
devamı için senin araman gerekiyordu
ben böle 3-4 beleş üyelik yapmıştım kendime ( kendi cep telefonumla, eşimin cep telefonuyla, anneminkiyle :1: )
arkadaşlarada vermiştim onlarda 2-3 üyelik yapmışardı
sonra kalktı o site :52:

ama güzel bakmamışlardı
mesela bana eşin çok sert, taş fırın erkeği demişti

görümcemede sen evlendikten sonra heryerin sarkacak demişti :1:

koptummmmmm hahhaha alemsiniz vallahi güldürdünüz beni hahaha :60::60::60::60::60::60:

Ben 25 tl den günde 2 taneye razıyım:51: ...Hakikaten nereye gidiyoruz diyesi geliyor insanın Zira gayb-ı Allah bilir ,Haşa medyum falan Allah'ım sen bilirsin :44:
hmm iyi fikirmiş ev hanımlarına yeni iş imkanı çıkar hem de.günde 10 tane baksan ayda ohoo. taş atıp kolun mu yorulacak...yazık çalışanlara....

benim var almanyada kuzenlerim hep telefonla baktırıyor bu kişi bartında telefonda kahve falı balıyor senin adına kahveyi içiyor sonra bakıyor

hem benim yerime kahvemi içecek,hem de tıkır tıkır paramı alacak...ohhh misss,hayat onlara güzel.....:24:

merhabalar kızlar selçuk belevi deki bedriyeye giden var mı yada numarası varsa özelden vermeniz mümkün mü bide giden varsa yorumlarını alabilirmiyim

Back
X