Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beeeen bide benim annem cok uzatir lafi taaa sabah yataktan kalkip cisini yapip elini yuzunu yikadigindan baslar oyle ayrrintili anne cabuk soyle isim var derim ama nerdeeee
Konuşmayı çok seven ben telefonla konuşmayı hiç sevmem. Kayınvalidem ne uzatır ne uzatır. Nasılsın diye arasam 20 dk'dan önce kapatmaz. Eşimde bazen gereksiz yere uzatır yada msjla haberleşilecek bişeyde hemen arasana der. Birine bişey soracaksam hemen hadi arada sor der. Ne gerek var bilmem..
Benim eşim de aynı sizinki gibi, hemen "ara da sor"...Yahu çocuklu çoluklu insanlar pat diye aranmaz, çocuğu olsa da aranmaz bence ne gerek var...Eşim bir aramaya başlayınca üst üste 10 kişiyi arıyor neredeyse, saatlerce konuşuyor, bana fenalık geliyor. Bu huyu aynı annesi telefonla yapışık yaşıyorlar.
Benim eşim de aynı sizinki gibi, hemen "ara da sor"...Yahu çocuklu çoluklu insanlar pat diye aranmaz, çocuğu olsa da aranmaz bence ne gerek var...Eşim bir aramaya başlayınca üst üste 10 kişiyi arıyor neredeyse, saatlerce konuşuyor, bana fenalık geliyor. Bu huyu aynı annesi telefonla yapışık yaşıyorlar.
Benimki kendi konuşmayı sevmez bana yıkar hep hadi onu ara hadi bunu ara. Halbuki ben zaten nefret ediyorum. Evli barklı çoluk çocuk sahibi insan zırt pırt aranmaz bencede kesinlikle haklısınız. İşi gücü olur. Yemeği olur, çocuğuyla ilgileniyo olur.. Olurda olur..