telefonda yakalanan mesajlar

Yildizz91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
4
0
1
Mrb arkadaşlar. Ben 6 aylık evliyim. ailem başka şehirde 1 hafta onların yanına gittim. Döndüğümde eşimin telefonunda istanbul.net e girmiş olduğunu gördüm. ben yokken bu tanışma sitesine girmiş ve kızlarla konuşmuş. fakat hesap arkadaşının hesabıydı. Dayanamadım söyledim. Nasıl konuşursun kızlarla diye bir de numarasını vermiş kızlara. Sonrasında arkadaşını da aldı geldi çalıştığım yere. Çok kilolu bir arkadaşına kız ayarlamak için bu yolu seçmişler. Arkadaşı 30 yaşında bekar evkenemiyor.. Önce benimki konuşcakmış güya kızları etkileyip sonra da arkadaşının durumunu anlatıp arabuluculuk yapacakmış. Ben çok sinirlendim bu duruma. çok da aptalca ve saçma geldiğini söyledim. sizce abarttım mı ya ?

Mrb arkadaşlar. Ben 6 aylık evliyim. ailem başka şehirde 1 hafta onların yanına gittim. Döndüğümde eşimin telefonunda istanbul.net e girmiş olduğunu gördüm. ben yokken bu tanışma sitesine girmiş ve kızlarla konuşmuş. fakat hesap arkadaşının hesabıydı. Dayanamadım söyledim. Nasıl konuşursun kızlarla diye bir de numarasını vermiş kızlara. Sonrasında arkadaşını da aldı geldi çalıştığım yere. Çok kilolu bir arkadaşına kız ayarlamak için bu yolu seçmişler. Arkadaşı 30 yaşında bekar evkenemiyor.. Önce benimki konuşcakmış güya kızları etkileyip sonra da arkadaşının durumunu anlatıp arabuluculuk yapacakmış. Ben çok sinirlendim bu duruma. çok da aptalca ve saçma geldiğini söyledim. sizce abarttım mı ya ?
cok uzgunum ama yalan soyluyor...

Inanma saf yerine koyuyor seni nedir o arkadasin yerine o konusmus tabi canım yedik bizde bu palavralari 6 ay daha taze evlisiniz ne bu ya ne oluyo bu adamlara

hadi diyelimki doğru söylüyor, ki bu da çok fena bişey
ya kız senin eşine aşık olursa o zaman nolucak?

Valla bilmiyorum ne oluyor ya... İnanmadım ben de zaten nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum.

Ben parcalardim valla aile faciası çıkar bizim evde dedim zaten yanılır yaparsın aldatirsin yakar bu evi giderim diye psikopatmiyim ne :*

Canım buradan kesin yalan söylüyor diye tespit yapmak etik olmaz, orasını ancak sen bilebilirsin...böyle şeyler olur neticede.. ama evli bir adama yakışır mı? yakışmaz.. :(senin gösterdiğin tavır yanlış değil abartı hiç değil..onun bu davranışından hoşlanmadığını belli etmen gerekirdi zaten,sende gerekeni yapmışsın..bir süre gözlemle derim ben...yerine olsam öyle yapardım canım

Çok saçma bir durum evli barkli adam olarak bunu yapmamaliydi bir sey diyemiyorum ki ben olsam ciok kötü tepki verirdim ve guvenemezdim

Soyledigi seyin bende yalan oldugunu dusunuyorum.tepkini belli et,küs,trip at ama hepsi bu kadar.insan sonucta hata yapabilir senin kafan rahatsa es senin hayat senin.daha sonrasi icin dikkatli ol yeter bence...

Aldatmış, sen de affedeceksin belli ki. Bari de ki, bir daha bırak yakalamayı şüphe bile duysam ertesi gün boşanma davasını açarız. Başka türlü olursan snei uyuttuğu için artırarak aldatmaya devam edecektir. Ona göre davran. Sonu iyi değil.

Abartmıyorsun kesinlikle.. Hatta çok sakinsin.. Ama tabi sana kalmış..
Yalanmı söylüyor bilemem ama 30 yaşındaki adama evlenecek kız bulacak, onu da tanışma sitelerinden yapacak, bu kızlar da kocanla konuşup 30 yaşındaki adamla evlenecekler mi.. Neyin kafası bu yaaa. 5 yaşındaki çocuğa sorsan daha mantıklı bir sebep bulabilir...

Back
X