Telefonla Taciz..

FS2011

OBENİPRENSESSANIYOR
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
298
41
73
Burdur
sorun çözüldü ama yine de yazayım.

cuma günü telefonuma gelen özel numaradan yapılan aramaları savcılığa şikayette bulunduğumda aramayı yapan bulunur mu? diye sordum. beklemektense gittim hukuk köşesinde de araştırdım, yetmedi hukuk forumlarına da baktım. derdimi çözdüm. sizler benle zaman harcamayın başka arkadaşlara yardımcı olun diye sildim.

bana patlamayın emi...

Son düzenleme:
sorun çözüldüyse çözüldü, konunun içeriğini boşaltmakta neymiş..
sorunun çözüldüyse bir sonraki msjla açıklamasını yaparsın,
içeriği boşaltıp sorun çözüldü yazmakla olmuyor baayann.. !!!

bana bağıracağınıza kötü içeriğe basın şikayetinizi yazın. gerekeni yönetim yapar. :ssz:

sorma canım pek bi rahatladık.konuyu açtığından beri aklımızdaydın:23::23:

hahahaaa hiç güleceğim yoktu :)))))))))))

bu da yeni bir his, 6. histen sonra 7. his :))))
sanalda duygu durum tespiti :)))))
bağırmalarıda duyuyorlar, kahkahalarıda görüyorlar,
yakında kokuda alacaklar ondan korkuyorum..
Japon teknolojisini geride bırakır şu kk üyeleri :)))))

nerden çıkardınız kuzum bağırdığımı ALLAH aşkınıza.. :)))))

Genel konuşuyorum bir derdim var sayfası sapıttı iyice silinen konular, başka foruma ait alakasız konuların buraya açılması falan gereksiz kalabalık.:ssz:

sorma canım pek bi rahatladık.konuyu açtığından beri aklımızdaydın:23::23:

rahatlamanız sevindirici...:ssz:

şipşakk sorun çözüldüyse ne mutlu size :34: ...

hukuk köşesinde buldum cevabımı..

hahahaaa hiç güleceğim yoktu :)))))))))))

bu da yeni bir his, 6. histen sonra 7. his :))))
sanalda duygu durum tespiti :)))))
bağırmalarıda duyuyorlar, kahkahalarıda görüyorlar,
yakında kokuda alacaklar ondan korkuyorum..
Japon teknolojisini geride bırakır şu kk üyeleri :)))))

nerden çıkardınız kuzum bağırdığımı ALLAH aşkınıza.. :)))))

başka derdi olan arkadaşlara yardımcı olun, zaman harcamayın diye boşalttım.o kadar içeriği boşaltılmış konu var forumda. bana mı denk geldiniz nedir.

Okuyaydık iyiydi :1:
Neyse adınıza sevindim

başlıktan belli zaten uzun bir konu değildi. acildi ve hallettim. teşekkür ederim.

Genel konuşuyorum bir derdim var sayfası sapıttı iyice silinen konular, başka foruma ait alakasız konuların buraya açılması falan gereksiz kalabalık.:ssz:

tekrar yazayım. acil bir sorundu benim için. ama çözümümü bulunca benimle zaman kaybedilmesin istedim.

bugun forum da bı garıplık var .:44:

bı baska uye "ben gidiyorum hoscakalın "dıye konu acar

sımdı de baska bır uyeden boyle sıtem :27:

forumda yogun sekılde duygu patlaması var :27:

rahatlamanız sevindirici...:ssz:

hukuk köşesinde buldum cevabımı..

başka derdi olan arkadaşlara yardımcı olun, zaman harcamayın diye boşalttım.o kadar içeriği boşaltılmış konu var forumda. bana mı denk geldiniz nedir.

başlıktan belli zaten uzun bir konu değildi. acildi ve hallettim. teşekkür ederim.

yok canım size denk gelmedim, konuda tek bir cevap olmadan içeriği boş konu hiç denk gelmedim..

evet savcılıkta bilinmeyen numaralarda tespit ediliyor..
yalnız birşey belirtmek istiyorum..
bugün başvursanız 2-3 ay sonra sonuç alırsınız..
tekrar savcılık tarafından çağrılacaksınız ve 2 sayfa civarında, küçük küçük listelenmiş yüzlerce aranma (tabi bu sizin telefon trafiğinize bağlı) göreceksiniz..
bu listede, numara bilgisi, tarih, saat ve dakika bilgilerini de göreceksiniz..
nasıl ayırdececeksiniz sizi rahatsız eden numaranın hangisi olduğunu?
bunun için şunu tavsiye ederim; rahatsız olduğunuz aramayı hemen gün ay ve saat dakika bilgisini hemen yanınızda bulundurduğunuz kağıda kaydedin..bunda bir zorunluluğunuz yok ama işiniz savcı karşısında seri olsun isterseniz bunu yapabilirsiniz..
o kadar numara arasından rahatsız olduğunuz aranmayı bulmanız zor olur yoksa..
dediğim gibi rahatsız olduğunuz aranmaları kağıda kaydetme zorunluluğunuz yok ama siz emin olursunuz hangi numara aramış diye..

geçmiş olsun..

yok canım size denk gelmedim, konuda tek bir cevap olmadan içeriği boş konu hiç denk gelmedim..

evet savcılıkta bilinmeyen numaralarda tespit ediliyor..
yalnız birşey belirtmek istiyorum..
bugün başvursanız 2-3 ay sonra sonuç alırsınız..
tekrar savcılık tarafından çağrılacaksınız ve 2 sayfa civarında, küçük küçük listelenmiş yüzlerce aranma (tabi bu sizin telefon trafiğinize bağlı) göreceksiniz..
bu listede, numara bilgisi, tarih, saat ve dakika bilgilerini de göreceksiniz..
nasıl ayırdececeksiniz sizi rahatsız eden numaranın hangisi olduğunu?
bunun için şunu tavsiye ederim; rahatsız olduğunuz aramayı hemen gün ay ve saat dakika bilgisini hemen yanınızda bulundurduğunuz kağıda kaydedin..bunda bir zorunluluğunuz yok ama işiniz savcı karşısında seri olsun isterseniz bunu yapabilirsiniz..
o kadar numara arasından rahatsız olduğunuz aranmayı bulmanız zor olur yoksa..
dediğim gibi rahatsız olduğunuz aranmaları kağıda kaydetme zorunluluğunuz yok ama siz emin olursunuz hangi numara aramış diye..

geçmiş olsun..

teşekkür ederim. bulduğum bilgilerde bu yöndeydi. arama tarih ve saatlerini belirttim dilekçemde, görüşme sürelerini de,meşgule attığım aramaları da. yarın savcıya gidip dilekçemi vereceğim.

teşekkür ederim. bulduğum bilgilerde bu yöndeydi. arama tarih ve saatlerini belirttim dilekçemde, görüşme sürelerini de,meşgule attığım aramaları da. yarın savcıya gidip dilekçemi vereceğim.

tamam..
siz şimdi dilekçeye yazdığınız tar., sat, dak, bilgilerini kendinize yedekleyin..
ayrıca şu andan itibarende her rahatsız edilen aramanın tüm bilgilerini kendiniz için yazın..
bu sadece bir tedbir..

Back
X