• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonu yüzüme kapattı

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Sinirden elim ayağım titriyor kızlar. İş gorusmesi için arayıp telefonu suratıma kapattı adam resmen. Çok saçma bir konuşma geçti aramızda. Önce nereden aradığını , kim olduğunu söylemedi. X hanımla gorusecektim dedi benim dedim hasta misiniz sesiniz niye öyle dedi. Hayır değilim buyrun diyorum sesiniz bir garipte falan diyor. Sonra görüşmeye gelin istediginizde dedi. Bende kendimi açıklamaya başladım uzun süredir çalışmıyorum, ara verdim diye. Tamam ben sizi arattiririm inşallah dedi ben bişey diyemeden suratıma kapattı. Bu neydi biri bana açıklayabilir mi. ? Bidaha yüzde yüz aramaz ama ararsa ne terbiyesizsiniz falan desem mi. ? Ve aradığı yer koca fabrika ben kurumsal olur diye düşünmüştüm şaka gibi. Beni tanıyanlar bilir uzun süredir zaten iş arıyorum ve psikolojim giderek bozulmaya başlamışken bu tavır neydi şimdi

Konuşmayı bilmiyor adabı bilmiyor. Kendini tanitmadan hasta mısın falan diye soruyor bide bana ya. Dengesiz. Şeytan diyor ki geri ara

Keşke kendinizi görüşmeye gidince anlatsaydınız. Gelin demiş çünkü. Ama bu kadar sinirlenmeyin bazı insanlar görgü nedir hiç bilmiyor. Görüşseniz orada da kabalık yapacaktı belki de, telefon kapatma adabını bilmeyen birinden ne beklenir ki..
İş olayı nasip biraz, emin olun umudunuzu kestiğiniz zaman karşınıza çıkıyor. Siz her yere cv göndermekten vazgeçmeyin. İş aramak psikolojiyi çok yıpratıyor tabi ki haklısınız. Umarım kısa sürede istediğiniz işi bulursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun

durumu anlatıyorum
adamın tekine ara diye vermişler
adamın asli işi de aramak değil
bu kadar işin içinde bunu mu yapıcam demiş, siz uzatınca da kapatım arattırıcam demiş işte.
çünkü arayacağı bir kaç kişi daha var.
ama tabi ki garip
yine de bu kadar s,inirlenecek bir durum yok ki
sizin sinirleriniz yıpranmış biraz dolmuşsunuz.

Sakin ol şampiyon :)
çoğu fabrika dışarıdan bakınca kurumsal gözükür ama genellikle aile şirketi olan fabrikalar da pek kurumsallık olmaz.

durumu anlatıyorum
adamın tekine ara diye vermişler
adamın asli işi de aramak değil
bu kadar işin içinde bunu mu yapıcam demiş, siz uzatınca da kapatım arattırıcam demiş işte.
çünkü arayacağı bir kaç kişi daha var.
ama tabi ki garip
yine de bu kadar s,inirlenecek bir durum yok ki
sizin sinirleriniz yıpranmış biraz dolmuşsunuz.
Cevabınız için teşekkür ederim ama ben öyle düşünmüyorum. Asıl işinin bu olmadığı aşikar ama hasta mısın sesin ne garip falan diyeceğine yarın şu saatte görüşmeye bekliyoruz iyi günler diyip kapatabilir. Evet son cumlenizde çok haklısınız sinirlerim baya yıpranmış durumda..

Keşke kendinizi görüşmeye gidince anlatsaydınız. Gelin demiş çünkü. Ama bu kadar sinirlenmeyin bazı insanlar görgü nedir hiç bilmiyor. Görüşseniz orada da kabalık yapacaktı belki de, telefon kapatma adabını bilmeyen birinden ne beklenir ki..
İş olayı nasip biraz, emin olun umudunuzu kestiğiniz zaman karşınıza çıkıyor. Siz her yere cv göndermekten vazgeçmeyin. İş aramak psikolojiyi çok yıpratıyor tabi ki haklısınız. Umarım kısa sürede istediğiniz işi bulursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Evet bende de hata var ne diye hemen anlatmaya başladiysam.. uzun süredir dönüş olmuyordu bugün olunca heyecan yaptım sanırım. Teşekkür ederim cevabınız için

Ben bir sorun göremedim, üzülmeyin belki o anda diyecek veya soracak sorularınız kalmış olabilir ama o da iş yoğunluğundan kapatmak zorunda kalmış olabilir kendinizi değersiz hissetmeyin hiçbir sorun yokmuş gibi gidin görüşmeye

Sinirden elim ayağım titriyor kızlar. İş gorusmesi için arayıp telefonu suratıma kapattı adam resmen. Çok saçma bir konuşma geçti aramızda. Önce nereden aradığını , kim olduğunu söylemedi. X hanımla gorusecektim dedi benim dedim hasta misiniz sesiniz niye öyle dedi. Hayır değilim buyrun diyorum sesiniz bir garipte falan diyor. Sonra görüşmeye gelin istediginizde dedi. Bende kendimi açıklamaya başladım uzun süredir çalışmıyorum, ara verdim diye. Tamam ben sizi arattiririm inşallah dedi ben bişey diyemeden suratıma kapattı. Bu neydi biri bana açıklayabilir mi. ? Bidaha yüzde yüz aramaz ama ararsa ne terbiyesizsiniz falan desem mi. ? Ve aradığı yer koca fabrika ben kurumsal olur diye düşünmüştüm şaka gibi. Beni tanıyanlar bilir uzun süredir zaten iş arıyorum ve psikolojim giderek bozulmaya başlamışken bu tavır neydi şimdi
"Evet hastayım hem de KORONOYUM gelip hepinizi öpücem" deseydin :D :D Manyak mıdır nedir yaaa sinirim bozuldu :D :D

Her şeyi takma canım boş ver belki düşünmedi o an bir şey diyeceğiniz

Back
X