• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefonum bozuldu içinde eski sevgilimin eskiden gönderdiği aşk mesajları vardı !

heliconia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
504
1
46
Manisa
vallahi kızlar ne yapacağımı şaşırdım
telefonumun bir tuşunda zaten problem vardı geçenlerde iki tuşu birden çalışmaz oldu bugün sabahtan itibaren menuye bile giremiyorum kısayollardan mesajlarıma girebiliyorum ama klasörüme giremiyorum :(
asıl sorunda içinde eski sevgilimin (daha doğrusu yarı ayrıyız o işler çok karışık) bana yolladığı yüzlerce aşk mesajı olması... tüm mesajları klasörümde saklıyordum
şimdi siz "niye kaydettin? niye ayrılınca silmedin?" diceksiniz
eskiden hoşuma gidiyodu o mesajları kaydetmek böyle okuyunca otuz iki diş sırıtıyodum mutlu oluyodum. ayrılınca da silcektim aslında ama bu silme işini sevgilimi tamamen aklımdan çıkarınca yapcatım haftalardır okumuyordum zaten o mesajları...

babam da tutturdu servise verelim diye
bir şekilde öğrenmesini filan da istemiyorum
yapabileceğim hiç birşey yok mu ?

servise sen götür ve başında bekle menüye girmeden fabrika ayarlarına yüklesin. böyle yaparsa msjlar komple silinecek ama kurtarma şansın yok.

Bencede servise sen götür zaten telefonun tuşlari haricinde bir bozulma varsa o mesajlar ayarlar yüklenince zaten gidiyor .

Telefon kapalıyken format atmayı dene? Mesajlar silinir sonra servise götürürsün.

Bu arada daha güzel mesajlar atacak birini bul ve mesajlarını saklama gereği duyma :1:

Telefon kapalıyken format atmayı dene? Mesajlar silinir sonra servise götürürsün.

Bu arada daha güzel mesajlar atacak birini bul ve mesajlarını saklama gereği duyma :1:

o kadar güzel mesajlar atıyordu ki silmeye kıyamıyordum işte :D aslında silmemem her yönüyle bana zarar verdi gözümde onu çok büyüttüm
format nasıl atılıyor onu bir araştırsam iyi olacak
karşınızda tüm yönüyle teknoloji özürlü biri var :1:

fabrika ayarlarina dön diye kisim var eger oraya girebiliyorsan gir ve telefonun hafizasini sifirlat.bütün mesajlarin silenecektir. :34:

baban versin tamire,tamirci 'senin kız böyle böyle yapmış' diye çekiştirmez ya babana.
telefon kilidin varsa açamaz zaten,sen gönlünü ferah tut...
Ben de eski sevgilimleyken telefonum bozulmuştu,açılmıyodu yenisini aldım,eskiyi de evde bırakıp üniyi okuduğum şehre geldim, nasolsa bozuk diye(mesajlar-resimler dolu tabii)
bi gün annem beni aradı; senin şu bozuk nokianın bataryasına baktım,şişmiş bayağı,yenisini batarya alıp ben kullancam onu dedi
o anda inan senden beter halde,zangır zangır titredim :52: :52: :52:
neyse ki aklından çıktı herhalde almamış,ben de salak hala evde bırakıyorum giderken...

internetten telefonun markasını modelini gir araştır gayet açık şekilde anlatılmış format atma yöntemleri var onları dene format atmaya çalış

Bir arkadaşım 2. el bir telefon almıştı, içinde ne mesajlar vardı.... :60: Üstelik gönderilen ve gönderen numaralar hep belliydi. Bence de silinmesini sağlayın. Ne olur ne olmaz.

Baban msajları göremiycektir bence korkmayın
Bende tel bozuldu diye evde bi köşeye attım
Kardeşim habersiz gidip yaptırmış kullanmak için ama benim eşimle daha çıkarken yazıştım tüm mesajlar telde
Evi bibirine katmıştı eşşek neler vardı Allah bilir telde hatırlamıyorum :61:

bizimkiler telefonun tamir edilmicek kadar kötü olduğunu düşünüyorlar ondan telefonu evin bi köşesine koyduk yeni telefon bakıyorum

hepinize çok çok teşekkür ederim :)

büyük ihtimalle silinir zaten
benim de sevgilimle ilk mesajlarımız filan varmıştı telefonum bozulmuştu da ne yaptıysam kurtaramadım
çok üzülmüştüm.

Back
X