şikayet et ki ders olsun ona.ne utanmaz insanlar var
ne yapçam beni mi var, git ifade ver hemen, bu ne terbiyesizlikyarın öbürgün aynı ortama gelseniz belki yine aynısı yapacak, "evkurdan telefon alırım" erkek arkadasının buldugu çözüm bu mu yani, sabıkası varsa var, korkuyo mu eniştesinden yoksa ortalık bulanmasın diye mi böyle davranıyor? ne olursa olsun bu yasadıgın seyde erkek arkadasının tepkisi de çok garip geldi bana
Lisedeyken bir arkadaşın telefonu çalındı . En yakın arkadaşı üzülme ben sana alırım aynısından dedi ve telefon o kızdan çıktı !! Bence sevgilinde biliyor aldığını eniştesini ikna edip geri alacak tabi satmadıysa. Bence telefondan çok kredi kartların önemli . Başka karakola git onlar ilgilenmediyse.
sevgılının enıstesıyle o saatde ne ısın vardı nasıl ınsanlara bukadar guvenıyorsunuz
sımdıde sevgılın yok alanyaya gıdıcem dıyor sana blöf yapıyor tabı ısıne gelmedı gıt dava et ablasını dusunuyormus sende aılenı dusun bedava almadılar sanırım sana o telefonu sende soyle ya yarın telefon gelır yada dava acarım de senı dusunse zaten senı zordurumda bırakmaz herseyden once enıstesı ıle sabaha kadar senı aynı arabada tutmaz bırde ıckı ıcıyorlar bende alkol kullanıyorum arada ıckının ne oldugunu bılırım senı sabaha kadar enıstesıyle arabada tutan bırısı once bunun hesabını versın bence
erkek arkadaşımın böyle bişey yapacağına inamıyorum. 4 yıldır tanıyorum onu ama..eniştesinin aldığına eminim polisde olayı uzatma insaf et gibi şeyler söyledi.
bugün görüştük uzatma alıcam yarın diyor ama bimiyorum. eniştesinin sabıkası varmış.tanığım yoksadece imei nosunu polis bir numara verdi ona bildirdim.
onlarda bulan kişinin şeyine kalmış dediler savcılıkta bulurmu bilmiyorum? polis takipsizlik kararı veriri dedi bana dün napıcam ben yaa
Merhaba
Dün sabah 6 sularında telim çalındı.Gece 3 gibi e.arkadaşım eniştesiyle geldi.Beni arabayala aldılar sabaha kadar araba otrduk. ben arka koltukta oturuyordum.
telim ve çantam raka camın üstündeydi.arabayı eniştesi kullndı bir ara sonra ben öne geçtime.arkadaşım kullnmaya başladı.çantam ve telim arkada kaldı. başka bir yere gitmedik.
eniştesi en son arkadaydı ve onu bıraktıktan sonra ben çantama baktım ve telim,kredikartım ve deodarantı yoktu. arkadaşıma söyledim o olma öyle şey dedi. eniştesine dedim.
bağırdılar sarhoştular zaten bendeğildim. hiç içmedim.sinirlenip indim arabadan sonra e.arkadışı peşimden geldi. söyledim ben polise gidicem dedim. o yapmaz dedi. ama ben eminim çünkü en son o oturdu ve bir ara dedodarantımın kokusunu duydum.yanlışlıkla kurcalarken sıktı sanırım.neyse ben polise gittcem dediğimde bana gitme ben sana aynısını evkurdan alırım dedi. bir süre gitmedim. ikidie sarhoş olduğu için akşama kadar uyudular bende polise gittim. polis uyanınca bi daha konuş baktın almasa gel ifade ver dedi. savcılık dava açarmış.
konuştum alcam diyor yarın mesaj geliyormuş evkurdan gelin diye o zamn gidip alcam telini dedi.Gidip almasa ben napıcam baya pahalıydı? çok üzgünüm şikayetçi olmadım hala yarında gelmezse telim gideyim mi? kafam çok karışık yardıma ihtyiacım var ?:2: telim kartım herşeyim gitti napıcam ben yaa(((
çok uzun süredir tanıyorum ona benim hatam çantamı arkada bırakmak oldu bide üstüne atlamamakşimdi aradı eniştesiyle konuşmu ben almadım ne yapayım öyle şeye
tennezül etmem demiş. sevgilim beddua ediyor kim aldıysa diye bellasını versin dedi. adak yapıcaktı eniştesi denilen herif ona gitmişleryarın gelcek mi telim dedim ben bugün gidip sordum yarın belli olur demişler. o almadıysa nereye gitti dedim bilmiyorum ben kimde olduğunu bilmiyorum dedi.yarında gelmezse gidip şikayet etçm dedim. getir telimi dedim.
o şerefsizi öldürmek istiyroum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?